Vajadzīgs padoms.
Varbūt kāds var ieteikt firmu kur var pasūtīt labus PVC logus? Gribēju iet uz "Montāžnieku",bet pēdējā laikā esmu dzirdējis nevisai labas atsauksmes .
Montāžnieks- nav ne vainas, 60mēneši garantija,kārtīgi akurāti meistari vis ok
Tur Malkalnes jumi sēž tāda dzeks nezinu ko šis pārstāv bet vienu logu šie man uztasija baig fixsi .
Tie kas jumī tie ir poļu logi tiesa gan lētāki bet nepavelti ir tāds teiciens "skopais maksā divreiz":)
montāžniekam cenas biški dārgākas nekā jumī bet laba kvalitāte (pašam ir)
Negribu neko te reklamēt, bet tas kantoris, kas Tirgoņu u Rģas ielas stūrī pie trubu tilta toč ir labs, vismaz 2 gadi turās un ne vainas, par pārējiem - nezinu...
eiro logi 29295285
a no kurienes mantāžnieks perk PVC profilus.Tā pati polija vien ir.ha ha.Visur logi vienadi.
montāžnieks nenoviena logus nepērk!!! pats ražo. ražotne ir Tukumā
yipii : Var būt , es tiešām neiedziļinājos šis man nosauca tādu cenu un termīņu ka man vairs jautājumi neradās , ciparus neatceros bet praiss bija ahuna burtisk par 50% mazāks kā vietā kur biju meklējis iepriekš:):) Man gan ar vajadzēja tikai vienu nelielu standartlogu kur "Tanti" iesēdināt , bet algsviens CENA bija joooooooooo!:):)
neviss logus perk bet gan PVC PROFILUS kur nem ko???
Jap, rus taisnība, PVC profili gandrīz visām firmām nāk no Polijas. un ja nav poļu, tad cena ir wonderful liela! :)