DOMOEXSTRA veikals Selveri

Loti neveiksmigi iepirkos saja veikala.Laikam sakara ar aizversanos,tiek tirgotas bojatas preces.Prieciga nopirku preci,majas izsainoju,izmetu miskaste kasti,protams ari vaji uzspiesto ceku,uz kura knapi vareja saredzet tekstu,(ekonome uz tinti).Otra diena sadomajam to preci lietot,bet izradas nestrada.nu ko ,nesu atpakal,cerot uz sapratni,ka iedos veselu,darbojosu lietu.Bet neka,jo nav kastes,nav ceka.!!!Teica ,ka visas kastes un ceki jaglaba.Ja,ceku es saprotu,ka jaglaba,bet kasti!Ja kas ,cekam ir ari kopija,vareju nosaukt ari parejas divas preces ko pirku,bet neka.Pagajusi tikai diena,un katrai dienai ir savi ceku rulli,bet laikam nebija izdevigi nemt atpakal un atdot naudu.Bija ari vienigais eksemplars,nebija ko samainit.Ja,milie ta, ka krajiet majas visas kastes,neatkarigi no lieluma .Izbrivejiet dzivokli vietu ,vai irejiet kadu telpu,metieties kaut ar kaiminiem kopa,bet bez kastes preci nenems atpakal.Un ar to akciju preci ar ir ta ,ka skopais maksa divreiz!!!Tikai nejau mes cilvecini aiz skopuma perkam to akcijas preci,bet del sis krizes.Ejot prom,uzdavinaju viniem to preci-tosteri ,ja kas ,neperkat vinu,jo tas ir brakis!!!

Tosteris , 2009-10-23 12:34:50

A KAPEC NEPARBAUDīJI UZ REIZ? jEBKURU ELEKTROPRECI VEIKALA VAR PARBAUDīT! kONTAKTI TAčU IR!

MARUSJA , 2009-10-23 13:01:23

Marusja,tur jau ta lieta ,ka lampina dega un deg,bet karset nekarse.Neienaca jau prata ,ka ja lampina deg var nekarset.

tosteris , 2009-10-23 13:08:36

Sveiki!
Es ari stradaju par pardeveju,bet ir noteikumi,kurus apiet nevar,jo tad pasi pardeveji maxat dabus.Bet to saprot,tikai cilveks kurs pats strada veikala un redz ka viss ir!Ja cilvecigi runa neviens nav nezvers,bet vel jau jautajums,ar kadu attieksimi pati versaties veikala.\katrs pardevejs ir tikai cilveks!!!!iepakojums un ceks ir jaglaba katrai elektroprecei,to visi zin!!!!

Nezinams! , 2009-10-23 14:09:58

Nu neticu gan, piemēram, ledusskapja iepakojums būtu jāglabā divus gadus...

LSDSP , 2009-10-23 14:12:02

Jūs taču neesat vienīgais pircējs šajā veikalā!! Lai kontrollentē atrastu vajadzīgo čeku ir nepieciešama pat 1/2 diena. Un tas, ka pērkot elektropreci uzreiz var izmest čeku nav prātīga doma. Pārdevējs nav vainīgas pie tā, ka šī prece nestrādā!

:P , 2009-10-23 14:24:01

Kastes glabāju visu garantijas laiku.. zinu uzņēmumus, kuriem ir atsevišķa telpa kastēm. Šajā gadījumā pircējs pats muļķis.

wild , 2009-10-23 15:12:38

Ja Jums veikala pasaka,ka jaglaba iepakojums jo preteja gadijuma nebus garantija spekaa,domaju,ka janem vera teiktais!

! , 2009-10-23 15:27:27

NORMĀLI dara pavisam vienkarši , ATNES-KONSTATĒ ,tālā izpako jums nakamo EJOŠU iebaž viņa kastē jūsu neejošo un dodies mājās ar savu gadzetu bez kastes:) Tas tā no pieredzes tirdzniecībā arpus saulainās dzimtenes:) Bet tas laikam sakņojās personāla pieredzē un darba kultūrā .

Lunis , 2009-10-23 15:58:12

Luni, Tu man patic!Ta jau tiesam labak!

Tosteris , 2009-10-23 19:18:32

Ja iegadajas skapis prieks kastem ,citadi dievs vien zin, ka var sanakt.Par tehniku jau neko nevar zinat!
Un pirceji jau vienmer ir mulki!!!Vai ne wild?!

ok , 2009-10-23 19:42:55

mūs gan brīdināja. ka nevar kasti izmest...

... , 2009-10-23 21:18:35

Kastes nav jāsaglabā.Vienreiz pašam bija jautājums kur likt kastes.Tad man ieteica piezvanīt uz PTAC.Piezvanīju,meitene uzreiz pateica ka kastes nav jauzglabā.

martins , 2009-10-23 21:42:17

ok - Latvijā pircēji ir LIELI MUĻĶI. Es, iepērkoties LV, jūtos slikti, jo saprotu, ka daru muļķīgi, bet reizēm iziejas nav.

wild , 2009-10-24 00:16:46

Es tajā veikalā sen vairs neiepērkos,jo tur tak visur rakstīts- Made in China. Preces ar šādiem uzrakstiem man nekad nav ilgi kalpojušas. :)

Minka , 2009-10-24 13:49:56

Es labprāt iepērkos Domoextras veikalā, sortiments ir plašs un interesants. Nevienu reizi neemu vīlusies savos pirkumos. Arī pārdevēji ir laipni (ar 1 izņēmumu) un izpalīdzīgi-parādīs, izskaidros, ieteiks labāko attiecīgajā situācijā. Pēc savas personīgās pieredzes zinu, ka bieži vien pie vainas nav ne veikals, ne prece, bet pats pircējs, kuram gadījusies slikta diena vai kāda ķibele un nākas savas negācijas izgāzt tur, kur neviens nav vainīgs. Tā taču vieglāk.....

Jana , 2009-10-29 14:30:12

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet