Humpalu tops
Kurš ir foršākais humpals Ogrē?
R.D.A!
Mālkalnes pr.,blakus Grekena veikalam:-)
R.D.A. un pretīm Jumim!!!
Skolas ielā,pretīm stadionam,tur nav katru dienu,bet man tur patīk visslabāk!Ļoti laba kvalitāte apģērbam!
Kurpes - "Kumodē" pie "Betas".
Ogres tipografija pagalma
Mālkalnes pr.,blakus Grekena veikalam:-)
Preti stadionam,Skolas iela 16!!!Dikti jauka ari pardeveja.
zem vārpas diezgan plašs piedāvājums par riktīgi zemām cenām, un ja vēl trāpi uz atlaidēm tad vispār haļava. šeit arī atlaides ja ir, tad ir pilnīgi visai precei, jo citās vietās atlaides tiek piešķirtas kādi konkrētai preču grupai
To ERX-tur ir viss pārpildīts un smirdīgs,fuj!
Pretī stadionam ir patiešām perfekta pārdevēja! Un piedāvājums arī foršs.
Nu laikam tev sevišķi jūtīgs deguns, jo es ar šad tad zem Vārpas tai veikalā ieeju, nekādas vainas, un ja atlaides tad tiešām cenas smieklīgas, un mantas arī labas.
R.D.A.-viss kolosālākais!
Cik maksā viens kg.lietotu apģērbu?
kur atrodas R.D.A.?
Kilogramu drēbes tev nepārdos.Ir jāpērk uzreiz daudz,lielos maisos! Apm 60-80kg. Pats galvenais,ka tu nezini,kas tur ir. baigā laimes spēle.Jebkurā lietoto apģērbu veikalā,var iegādāties drēbes uzsvara!
Par gaumi jau nestrīdās. R.D.A. ir ok, bet padārgi. Pretī stadionam dārgi. Mālkalnes pr.1 zem siltās maizes ir lēti un prece ir ok!
Uz Gerkena māju sen jau neeju . Ja par lietotām džinsenēm man ir jāmaksā sākot no 5 ls uz augšu - Paldies.
Protams,pats labākais ir D E G A S ! ! !
Ja sen nēesi bijusi,tad kā vari zināt cenas? Kura veikala īpašniece esi?
R.D.A. gan man nepatīk, bikses pa zemi mētājas, viss diezgan lupatīgs, netīrība.. Vienīgais labums - izvēle liela.. Bet es labprātāk aizeju uz tām pretī mālkalnes Jumim, vai Triāla mājā.
vislabaka ir RDA
Nu vissliktaka gan ir pretim Jumim, tirgo pašu vecas drēbes, labaka ir Degas
degas, rda
KUR ATRODAS R.D.A.???
Par humpalām gan neko nezinu- nav pieredzes, bet gribētos aiziet apskatīt to izslavēto RDA.. Tiešām, kur tas ir?
http://www.rda.lv/?page=shops&page2=veikali&lang=lv
jā, nedomāju,ka tik augstā līmenī tas notiek. bet Nu ir RDA pa dārgas preču kategorijas. Bet ir arī draudzīgas. nu jāmeklē.
Vienīgais, ka akcijas viņiem reti, sen nav redzētas. Diemžēl.
a Degas nerulee.lupatiņas reti simpātiskas, baigi jāmeklē.
Vispar jau humpalas saja ekanomiski grutajos laikos butu jadod par velti.Vispar ja mes runajam tiesi par degam tur vispar tadus cenikus salikusi es labak pielieku klat un noperku jaunu apgerbu neka maksaju par vecam jau novelkatam jupatam baigo naudo
Jautājums.. A ko jūs vēlētos redzēt,kādu sortimentu Lietotu apģērbu veikalos?
Labakais Ogre ir preti stadionam-Triala maja,gan drebes,gan cenas labas. Bet R.D.A jau kadu laiku nav neka,vecas lupatas.
Varu piedāvāt pilnīgi JAUNAS un modernas drēbes no Vācijas. Firmas - Orsay, Tom Tailor, Street One, cenas - apmēram kā RDA. T.29644729.
Tikai RDA,pie Gerkena,un preti Jumi.Tur tiesham var atrast kaud ko ipashu.
Nu tas mazais veikolins preti Jumim nav gan labakais,cenas neatbilst kvalitatei,un prece nemainas.
Gribu painformēt- varbūt kādai noder. Netālu no manas mājas- Kr.Valdemāra ielā 149 (pretī lielajam RIMI zem Zundas mēbelēm) ir atvēries riktīgi foršs mazlietoto un jauno apģērbu veikaliņš Nore. Vakar iegāju- tur sākusies RIKTĪGĀ izpārdošana, visas preces maksā 0,50 ls. Super!!! p.s. vakar nopirku 10 topiņus un 5 siltos džemperīšu tikai pa ls 7,50!
Zinu, ka Kartonfabrikas rajonā tūlīt, tūlīt atvērsies jauns veikakliņš!
nu preti jumim tajas 4ista nav ko darit!smiekli nak.ka tur vispar var apgriezties ja sanak vairaki cilveki pipec vnk.un vsp nasing spesal.rda ja ir labas lietas bet cenas gan palielas nu piemeram dzemperi kas maksa 7 ls var jaunu nopirkt tja pasa galerija centrs uz atlaidem.bet zem karstas maizes ja pamekle var atrast labas lietas un tiesam par zemu cenu.ja teiksim vel tiek uz 50% tad var sapirkties nepajokam.
Zem karstas maizes lupatam specifiska smaka.
nu nezinu neka ipasa nejutu.ja nezinajat tas drebes man skiet apsmidzina vai mazga kkada skiduma lai dezinficetu.auzas