Veikals Elvi
Es esmu soka!!!!!!!!!!!Vai tiesam veikala darbiniekiem ir atlauts staigat pa zali,un runat pa telefonu?????????????!!!!Vairakas reizes,es redzeju ka viena kasiere-pardevaja,varda Ludmila,staigaja pa zali un runa pa telefonu(darba forma)Vai tiesam veikala vadiba to nemana???!!
Es ari vienreiz to redzeju,un man tas loti nepatika.
Varbūt vēl runāt aizliegsiet? Tie jau nav vergi, bet tādi paši cilvēki, kā, varbūt, jūs... Da kādi jūs, tu, un nav te ko divas reizes spamot!
Drīz varam sagaidīt tēmas par vecām desām Jumī un smirdīgiem plauktiem Maximā:)))))
Murgs...cilveeki, tuvakais ir muusu pashu spogulis, un pamanam to, kas pashiem ir raksturiigs.
Veikals Elvi
Es esmu soka!!!!!!!!!!!Vai tiesam veikala darbiniekiem ir atlauts staigat pa zali,un runat pa telefonu?????????????!!!!Vairakas reizes,es redzeju ka viena kasiere-pardevaja,varda Ludmila,staigaja pa zali un runa pa telefonu(darba forma)Vai tiesam veikala vadiba to nemana???!!
XXxx , 2009-10-22 23:36:18
Es ari vienreiz to redzeju,un man tas loti nepatika.
sika , 2009-10-22 23:37:14
Hi, hi, hi divi komentāri ar miunūtes starpību par vienu cilvēku. Ha, ha... Izskatās ka Ogrenet forums kļūst par vietu kur var izliet žulti pār kādu kurš ļoti nepatīk. Interesani gan, vai ti kdiskusijas ierosinātājam nav kaut kāds personīgs aizvainojums pret doto pāredevēju. Pats(-i) autors(-e) droši vien tagad sēž un domā: eh cik forši es tai Ludmilai tagad iegriezu, būs cilvēkam kauns par visu ģīmi.
NU NOŽĒlOJAMI UN PRETĪGI! Tas ir v'el piekl'aj'igi teikts cien'ijamais diskusijas autor.
xxx un Hi HI HI - viena un tā pati persona:)))
ha ha ha,tieshaam loooti aktuaala probleema,lai tak runaa,ko tu taa uztraucies,vairaak smaidi un priecaajies par dziivi un galvenais domaa pozitiivi.
Jā ir atļauts.Viņa jau nesvēra desas klientam.Vai esat padomājuši,varbūt bērniņš slims un viņa deva padomus .Bet varbūt viņai deva norādījumus tirdzniecības daļas vadītāja.Pašas darba laikā nerunājat pa telefonu.Nu gan kasaties ne par ko.
Liekas, ka tai šokētajai pircējai nav ne ģimenes, ne bērnu! Elvi pārdevējas arī ir tikai cilvēki! Strādā 14 stundas no vietas - neapsēžoties visas dienas laikā!!!!..un ja nu bērnam kaut kas noticis un māti nevar sazvanīt????!!!!!,,,,,atzīstu vienīgi, ka to vajadzētu darīt palīgtelpās,,,,,,,
iesaku Ludmilai paskatīties uz savām kolēģēm,un izvērtēt .........ir skauģes un nelabvēles,lūk pēc kā tas izskatās!!!!!!!ir situācijas,kad saziņa ar mājām ir steidzama....
kapēc lai pārdevējs, staigājot pa zāli, nevarētu runāt pa telefonu? :D
Pa telefonu nedrīkst runāt braucot ar mašīnu!!
xx un sika (kas ir viena un tāpat neapšaubāmi slima persona)! Tu tā izsakies, it kā nabaga pārdevēja palaida purkšķi tieši veikala vidū, kaut kur pie pelmeņiem. Tu darba laikā pa telefonu nerunā? Iedomājies vai, arī pārdevējiem mēdz būt bērni, kuri mēdz sazvanīties ar savām mammām! Un arī pārdevējiem mēdz būt savas privātas un neatliekamas lietas. Viņa tevi kaut kā traucēja ar savu runāšanu? Lika tev gaidīt? Tu paliki neapkalpota? Ārstējies, mimra tāda... Neciešu tādus cilvēkus, tfu...
Ja pārdevējs runāt pa telefonu var palīgtelpās, kur lai to dara pircēji? Viņiem arī var gadīties steidzams telefona zvans... Vai tiešām jāiet ārā no veikala?
gan jau kādai "draudzīga"kolēģite to raksta........Ludmila uzmanies!!!!Un atšifrē to skauģi!
Kā zināms, vēsturiski ir izveidojies nopietns pārsvars ar cilvēkiem, kuri meklē mazāko iemeslu, lai piekasītos citiem. Labi, ka šodien sibīrijas vietā ir forums.
Ai,ai,ai ...ka tikai šai cienījamai XXxx nav "telefonfobija".....pārdevēja runā pa telefonu !!!!!Un pie tam vēl darba formā!!!!!!!!Cilvēkam šoks!! Ka tikai vēl nepieprasa nabaga pārdevējai samaksāt par psihiatra apmeklējumu,lai gan izskatās ka tas šim cilvēciņam sen ir vajadzīgs. Un ja nopietni tas patiešām izskatās pēc atriebības.FUI !!!
Smiekli nāk, laikam XXxx savā darbā nekad pa telefonu nerunā.
Man ir pilnīgi vienalga pārdevēja, ko pārdevējas dara brīžos, kad neapkalpo pircēju, runā pa telefonu vai raksta īsziņu, bet reāli kretinē, ja es kautko pērku un šinī brīdī man netiek pievērsta nedalīta uzmanība!!!
ja iet runa par kasieri Ludmilu B.tad vinja ir ļoti nepieklājiga kasiere man vinja nepatīk....
..atradusi kur piesieties....!
Es piekritu gatim.Kasiere Ludmila tik tiesam ir loti nepieklajiga un rupja.Man pasai bija ar vinu konfilkts.Un vina man atbildeja, ka ta ir mana vaina,nevis vinas vai kad cita.Es pat kad redzu,ka vina sez kase,pat neeju pie vinas,bet eju pie citam kasierem.Jo vinas vienmer ir laipnas un smaidigas.
baiba....nomierinies....
Ludmila loti forsa kasiere man loti patik un es vvienmer stavu pie vinas rinda
Es par Ludmilu!!!!
Man gan Ludmila nepatik un pie vinas neeju iepirkties.
es neeju iepirkties pie baibas,jo mati ir jāmazgā.
Ko Tu Alise te muldi!!??
Atradusas par ko te DEBILAS kur esat.
VIŅA IR ŠOKĀ.NU KAZA KAS KAZA.PAR KO????????????
tas visss aiz nav ko darii!!!!!!!!!@
Mīļie pircēji!!!!Vai tiešām jums nav vairāk par ko runāt????Ka tikai par Mūsu veikalu un mums??!Mes arī esam tādi paši cilvēki,kā jūs.Varbūt jau vienreiz pietiek!!!
ne tikai mati jamazga,bet pasai ari jamazgajas
bbb,tu ko sveci tureji??????????????Ka zini ka vina mazgajas vai ne!!!!!!!!!!1Gan jau pati esi NETIRA CUKA,ka par citiem spried.
tads sviests!kas tur kkada koncentracijas nometne ka runat nevar.es ar esmu stradajusi elvi un netikai pa telefonu runaju bet ari muziku uz austinam klausijos.un ieputiet man.