IZZI tv pakalpojumi Ikšķilē

Lūdzu padalieties pieredzē par IZZI tv pakalojumiem Ikšķilē. Regulāri nerāda kāds kanāls. Ja ir bijis lietus,tad vispār bieži nerāda ilgāku laiku tv. Kad zvanām un interesējamies, tad lepni atbild- jā , mēs pie šīs problēmas strādājam.Velns,cik gadu garumā var būt šī problēma? Tagad,viņvakar, pa telefonu no LATTELECOM darbinieces bija piedāvājums pieslēgt viņu televīziju. Vai kāds Ikšķiles daudzdzīvokļu nama iedzīvotājs izmanto lattelecom pakalpojumus? ja jā,tad ,kādas atsauksmes.

niknums , 2009-08-13 11:30:18

LTC iptv pilnīgs chau , ja izzi tev pabridim pēc lietus pazūd , tad pie ltc tev vūs japierod , ka pasha interesantakajā bridi bilde pastajas :) a skana ir :)

Sybase , 2009-08-13 14:22:40

Pilnīgas muļķības! Lattelecom, salīdzinot ar iepriekšējo VIASAT ir kā diena pret nakti. Rāda ideāli, pakalpojumu klāsts ir daudz bagātīgāks (tiesa, programmas gan nav īpaši labas :( ) Pāris reizes bija tā, ka attēls apstājās, bet pēc zvana uz apkalpošanas centru, viss rāda ideāli!

*** , 2009-08-13 15:22:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet