Bardaks Ogres pastā
Vīlos kārtējo reizi tieši Ogres centra pastā, apkalpošana -0%! Gribēju izņemt sīkpaku bez rinda, jo tā tur stāv rakstīts sīkpakas un ierakstītas vēstules bez rindas, bet pasta darbiniece sāka mani aizvainot .Izstāvot rindu ,kaut man ārā palika ratiņi ar bērnu ,ko viņai arī teicu, viņa man atbildēja vai tad bija tik traki izstāvēt rindu un tev uz pieres nav rakstīts ka tev ir ārā bērns! Tad lūdzu cien.pasta darbinieki noņemiet to ierāmēto ziņojumu ka paciņas un vēst. var izņemt bez rindas!!!
par Ogres pastu ir sevišķs stāsts
jāāāā.....tas stāsts būtu bestsellers...aiz harija potera protams...
Ogres PASTS tas nav pat bestselers tā drīzāk ir DIAGNOZE :):) Stagnātiskākā un pelējuma smaku nesošākā vieta OGRĒ . Pat visas mentenes un kādi tik vēl municipāli iestādijumi KLĀT NESTĀV slepenībaas un rutinētās gaisotnes ziņā:):) Lai ko "Ne reglamentētu" nokartotu Ogres pastā jums droši nāksies sazināties vismaz ar pašu LP ĢENERĀLDIREKTORU ja ne ar satiksmes ministru , pat mentenē pietiks smagākā gadijumā ar Priekšnieka akceptu tik ne OGRES PASTĀ:):)
to www - to vispar esi lasiijis Hariju Poteru?:) Kā šo izcilo darui vispār vari ierindot vienā rindā ar Ogres pastu!
Ogres pastā apkalpošana tiešām gausa, rindā jāstāv līdz pat 45 min! :(
Pati vainiga ka ar bernu ej uz pastu, butu draudzeni panemusi lidzi. Vai nebutu ļāvusi kādam iešļākt sevi, tad problēma pati par sevi atkristu! :P
tiešām sīkpakas var dabūt bez rindas? Es vienmēr stāvu un vienreiz pasta darbiniece neatrodot manu sīkpaku, ieteica man stāties rindā otrreiz, jo viņai tagad nav laika pārmeklēt pakas (beigās tā arī izrādījās, ka uz paziņojuma bija kļūda un tā bija paka). Es nestāvēju otrreiz, gāju prom, atnācu citreiz. Katrā gadījumā tas ir atkarīgs no konkrētā darbinieka, jo esmu ieskrējusi pastā arī 5 min pirms darba laika beigām (ja darbs ir Rīgā, citā laikā nemaz paspēt nevar) un ir gadījušās ļoti laipnas darbinieces, kas meklē sīkpaku un neraida ārā, visu izstāsta un vēl paliek ilgāk par sava darba laika beigām.
ier.vēstules un bandroles bez rinda. Katrs redz ko gribētu redzēt. Vismaz vakar vēl pati redzēju uzrakstu. Un kāpēc jālien bez rindas, ja rinda dažreiz 2 cilvēki un tie paši pensionāri. Ir pensionāru "algu"dienas,-ko lai dara, nepastumsi vecīšus malā...