meža prospekta rekonstrukcija Ogrē

Vakar pastaigāju pa nesen uzklāto ielas asfalta posmu. Manuprāt tas ir zem katras kritikas - asfalta seguma virskārtā tik rupjas šķembas - tāds porains - manuprāt šajā ziemā tam būs beigas kad kad sals to saplēsīs, un vispār izskatās ka tas ceļs būs maģistrāle cauri ogrei nevis kā agrāk dzīvojamā zona - gar bērnudārzu būs džigitiem kur ieskrieties ar saviem sapuvušajiem bembukiem.

aklais , 2009-06-03 20:05:08

Nečīksti kā bāba. Priecājies, ka ir normāls ceļš un viss.

dub'a , 2009-06-03 20:08:18

Jā, es ar pamanīju ka ogrēniešiem nekad nekas nebūs pa prātam. neremontē ceļus - slikti. Remontē - atkal slikti.

Iksiņa , 2009-06-03 20:13:12

Gan jau atradīsies kāds, kurš pamanīsies iepresēt tajā posmā, ja nesaliks "guļošos policistus" :) Bet tur vajadzēs būt ļoti piesardzīgiem, jo tomēr bērnudārzs blakus.

ppp , 2009-06-03 21:35:38

Beidziet čīkstēt , paciešaties un tad arī redzesat rezultātu...

Akīte. , 2009-06-03 21:39:46

a tur pie bērnudārza ieejas nav "guļošais" uzlikts? neesmu konstruktors-inženieris, bet nu vismaz divus tur vajadzētu...
a visādi citādi baigi labi:)

saabrs , 2009-06-03 22:09:49

Jā, es ar pamanīju ka ogrēniešiem nekad nekas nebūs pa prātam. Neremontē sūdīgos ceļus - slikti. Sūdīgi saremontē - atkal slikti. Kur izeja?

Sūdīgi , 2009-06-04 04:27:48

tā ir tikai pirmā asfalta kārta! protams, ka raupja un nelīdzena! klās nākamo pa virsu un tā būs OK! ko var bļaut pirms gala rezultāta :) varbūt pirms nedēļas likās, ka tur būs grantene? :D

akmens , 2009-06-04 08:33:52

jocigi ir tie kas saka ka Ogrēniešiem nekas nekad nav labi.
Tā saka tie , kas nekad nav pabijuši kādā civilizētā valstī un redzējuši kā izskatās un kā dzīvo pie cilvēkiem.
Diemžēl esam otrās šķiras valsts ar otrās šķiras produktiem veikalos, second hand drēbēm mugurā, otrās šķiras ceļiem un visu pārējo, un nav nekāds brīnums, ka ir tādi kam tas neptīk, bet tie kam viis ir labi, lai jūsmo un priecājas.

A par asfaltu runājot, būs vēl viena asfalta kārta un tad būs labāk, lai gan jāsaka, ka citā pagalmā, kur visur tā pat visu jaunu uzlika, jau pēc pirmās ziemas parādijās kadas 3 bedres, kas tagad aug lielākas.

bacis , 2009-06-04 09:57:07

Ogrēniešiem TIEŠĀM nekad nebūs labi.. vai Francija ir pietiekami civilizēta valsts? Tur provincēs nav tik sakārtota vide.. varbūt UK ir civilizēta, kur cilvēki ir 10x cūciskāki kā pie mums.

Kā arī es nodzīvoju 25 gadus Rīgā, kur ja nu gadijuma KAUT KO izdarīja, visi laimīgi un tā ir joprojām.. Ogrē visu laiku kaut ko remontē un taisa no jauna, bet vienmēr ir īdētaji, kas vēlēt neiet, paši neko nedara, bet tikai sūdzas - cik viss ir slikti :D

Matīss , 2009-06-08 16:13:08

ага "у нас в 10 раз цивелизованей чем во франции" не смешно ли

Den , 2009-09-26 19:58:40

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet