veikals Roze Ķegumā

Vēlos izteikt neapmierinātību par veikaliem Roze Ķegumā. Pirmkārt, par pārdevējām. Dažas no tām ir ļoti jaukas, bet kopumā attieksme ir nepieklājīga un rupja. Vispār cenšos uz to veikalu neiet, bet visu vajadzīgo nopirkt Ogrē vai Rīgā. Taču ir reizes, kad speciāli braukt uz citu pilsētu negribas. Arī sortiments un kvalitāte ir zem normas - dārzeņi savītuši un veci, kā kaut ko tādu var pārdot?? Un cenas uz tiem ir augstākas kā jebkurā citā veikalā. Piem. 18.04. biju veikalā un tur pārdevās piens, kas derīgs līdz 15.04. Tas ir normāli?? Vai arī pie kases reti, kura pārdevēja uzskata par vajadzīgu iedot čeku. Bet ja pajautāju, tad acis pārgriezusi tomēr iedod. Vai tiešām nevar ievērot elementāras normas? Bet piem. stacijas Rozē, ja palūdzu maizi ne ar termiņu, kas beidzas rīt, mani pārdevēja cenšas nolikt tā - ka ko es vispār gribu, lai priecājos, ka es vispār to maizi dabūju.. Vai mēs tiešām vēl dzīvojam komunisma laikos?? Man likās, ka ne.. Vai tiešām uzņēmums nav spējīgs izkontrolēt savus darbiniekus, tagad tas taču ir tik viegli, strādātgribošie stāv rindās! Un tagad ir jācīnās par katru klientu. Tā kā pati esmu vadītāja lielā uzņēmumā, man tas nav saprotams! Es esmu šokā, ka vēl kaut kur ir iespējama tādas kvalitātes apkalpošana.. absurds! Vai jūs nezinat, kas ir PVD vai VID? Ko lai saka - lauki.. Labi varu atsaukties par pārdevēju pie gaļas, ar tumši sarkaniem matiem, kura nedaudz klibo un vēl pie cepumiem ir jauka pārdevēja ar īsākiem gaišiem matiem - šīs pārdevējas vienmēr izstāstīs, ko labāk ņemt, ieteiks kaut ko - vienkārši komunikablas un profesionālas darbinieces. Malači.

perfectkid , 2009-04-25 19:44:13

Vai tad tam veikalam nav cits nosaukums?

Jao Mins , 2009-04-25 20:27:07

Vadītāja lielā uzņēmumā un iepērkas Ķeguma veikalos ?

lauķene , 2009-04-25 20:37:56

es sapirkos roze,un nav nozaga precii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!es ka idiots skatijos,un nevareju saprast kur vina pazuda!!!!ta es ka idiots aizgaju bez preces( bija pirkstas vairakas preces)

hiodis , 2009-04-25 20:48:39

Nu nav tik traki ar to lielo eXS ROZI , nosaukumu gan nesen noņēma bet nu tas muļķigi , JUMIS tomēr slikts brends vismaz Ogres kontexstā noteikti , perifērījā vēl nesen bij tīr neko taga pēdējos 3-4 mēnešus gan līmenis ievērojami krities. Savulaik kad Juris to bodi pārņema tai bij ļot labs līemenis gan izvēlē gan Kvalitātē . Tad pārņemot šis nokrita diezgan ievērojami bet pēc laiciņa atkal uzkāpa LABĀ līmenī gan izvēlē gan kvalitātā. Bet pēdējos mēnešus baig kritusi izvēle un kvalitāte uz "Precēm standos" tās kas aiz letes joprojām ir normālas bet ZĀLĒ ir vāja klavlitāte un sudigs sortiments. Augļi NĒDI un piemēram garšvielu izvēle nejedzīgas . Nav kārija , diļu , rašvielas gaļai un miltu izstādājumiem. Ir tik kautkādas zin " Stolovkai " domātas ne virtuvei :):) Bet personāls nezinu man nav nācies vilties , kautgan reti esmu Ķegumā bet kad esmu tad man "Vakariņam" tur pietiek :):)

Lunis , 2009-04-26 03:44:52

Kā Tu Luni tik labi zini - gandrīz vai pa dienām uzskaitījums, vai tad nedzīvo pa Eiropu visu laiku...???:)))

daudzpunkts , 2009-04-26 11:14:01

Nu gan kaut kāds murgs!Pat neticās,ka raksta autore ir ieguvusi augstāko izglītību!
Es piekrītu, ka šajos veikalos var pirkt vienīgi fasēto preci ar ilgu derīguma termiņu,jo gaļas un desas te nudien nav ēdamas.Taču....par pārdevēju attieksmi gan nepiekrītu!Stacijas Rozē man arī nepatīk iepirkties, taču lielajā Rozē viss ir o.k. Tādēļ, manuprāt, nav pamatoti aizvainot pārdevējas viņu neprofesionalitātē.Pareizāk būtu vainot JUMI!!! Jo, līdz viņa ienākšanai Ķegumā, Rozes veikali bija padārgi, bet labi, taču nu tie ir nolaisti....:(

Ilze , 2009-04-26 23:40:49

Perfect kid- Tev ir labs darbs liela uznemuma un Tu tiesam tur iepercies? Gadijuma nestrada gateri par nomalu direktori? Ko stasti par pienu ar 3 dienu veciem terminiem? Tada gudra tikai iedomaties nespej ka taja pasa bridi vareji zvanit uz PVD ka jau pati raksti. Tikai ir viens jautajums, vai maz zini kas ir PVD? Paskaidrosu lai nesamulsinatu Tevi- partikas un veterinarais dienests. Teiksi ka numuru nezini? Pastav tads talrunis ka 1188 uz kuru piezvanot Tevi laipni savienotu. Saki darzeni savitusi un veci? Ari zvans uz PVD! Par to pasu PIENU kurs tur stav un pardodas:))))) Lidz sim biju domajis ka veikala tiek tirgots piens! Gudra bet S....A!!! Pardevejas Tevi kaitina? Tad aizej un pamegini pastradat kad jaapkalpo tadus ka TEVI! Sedi vadi savu LIELO uznemumu un iepercies Riga! Nobeigumam pastasti kura Rigas labi svaigaja lielveikala tad iepercies? Noteikti taja kur cekus pakal sviez(ari tos kurus citi nav panemusi) piens tirgojas ar veselu menesi derigu terminu, un darzeni vel tikai aug!
Jao Mins to veikalu tagad sauc "Rits"
Hiodis- kas Tevi apzaga, kur Tevi apzaga? Vismaz vienu reizi pirms pogas "Atbildet" nospiesanas izlasiji savu tekstu?
Ja kadam ir pretenzijas pret veikalu, tad kamdel vispar tur ieperkaties? Staigajat ar likumu un pasiem bus vieglak elpot? Ka jau vienmer starp 3 letiniem atrodas vismaz 2 kurus neapmierina notiekosais. Visi jautajumi par kvalitati un sortimentu ir jauzdod veikalu tikla ipasniekam nevis pardevejam. Ko vins gribes vei negribes tas ari bus veikala!
Taka drosi meklejam tikla ipasnieku un gruzijam ar savam nejedzibam!

Grandmaster , 2009-04-28 18:05:28

Grandmaster, vai kaut kas no augstāk minētā (attiecībā uz precēm) nav taisnība??? Par dārzeņiem un augļiem - 100% taisnība! Par to, ka viss strauji pasliktinājās, kad veikalu pārpirka, arī taisnība. Protams, pārdevējas nav vainīgas - viņām jātirgo, ko atved un jāuzklausa neapmierinātie pircēji. Arī es turpat bieži esmu spiesta iepirkties, kaut arī pa dienu esmu Rīgā, un nav nekādas starpības, vai kāds ir liels priekšnieks kaut kur galvaspilsētā vai lauku tantīte, kas iepērkas savā ciema veikalā - precēm jābūt atbilstošā kvalitātē, sortimentā un cenā!
Bet runā jau, ka cien. "tīkla īpašnieks" visu pārdodot...
Patiešām, paldies Ārijai un Ingrīdai par izturību:)!

visu mūžu ķegumiete , 2009-05-07 17:09:10

keguma veikalaa parasti peerku tikai pasu nepieciesamaako, bet mani izbriina tikai tas,ka vienu briidi veikalaa bija sabojaajies tas karsu terminaals,vai kaut kaa taa to sauc, neraadiija displejs un kad es vinaam pajautaaju- kaapeec tas neko neraada? man atbildeeja- kas neraada?! Taa tam ir jaabuut. Bet sanaak taa,ka nezinu,kaadu summu apstiprinu.

kaccandra , 2009-05-18 23:00:10

Kaccandra,jaa,daljeeji Tev taisniiba.kaads displejs var neraadiit?starpcitu tajaa displejaa var redzeet tikai uzrakstu-ievadiet pin.summu tur neraada.bet kaa to saprast?nezinu kaadu summu apstiprinu?Tu to peec tam vari redzeet cekaa,ko Tev iedod no terminaala.un ja summa nav vienaada ar kases ceku,tad tuuliit jau var celt pretenzijas paardeveejai.

Zoja , 2009-05-27 19:04:04

man ir gadiijusaas arii citas laipnas paardeveejas,ne tikai Ārija ar Ingriidu.jaa,vinjas ir tiesaam laipnas un atsauciigas.bet dazas ir vienkaarsi stulbas-atvainojiet,bet es vispaar nesaprotu,kaa var straadaat veikalaa nezinot latviesu valodu,jo taa paardeveeja,kura straadaa pie galjas,nesaprot ne ko vinjai jautaa,ne arii cik daudz.galjas vietaa dod ciisinjus.:D

Zoja , 2009-05-27 19:18:06

Sanāk tā, ka ķeguma veikalā strādā vienas aitas?????????????????????

...:) , 2009-05-31 13:25:37

Kaccandra- zoja Tev jau paskaidroja kas ir ar to terminalu. Laikam tomer ir bijusi ari kaut kur talak par Keguma rozi :D Jaunie terminali tiesam neko citu iznemot uzrakstu- ievadiet pin nerada, bet tas jau tikai cilvekiem ar augstako izglitibu butu jasaprot :D
Zoja- Cik maksimas Tu esi bijusi? Vai superneto? Vai Rigas(ta ir pilseta tikai izredzetajiem) mazajos veikalinos? Maz ir tadu pardeveju kas uz pirceju lur un doma ko tas tagad grib!!! Aizbrauc uz daugavpili un paruna LATVIESU VALODA, un paskatisimies cik veikalos sapratis ko tu velies! Varu atbildet aptuveni 10 % gadijumu sapratis!!! Es gan esmu pamanijis ka ta pardeveja saprot latviesu valodu, bet grutibas sagada runasana. Varbut Tu pati isti nezini ko velies galu vai cisinus! Un vispar cilveks censas, bet Tu lej sudus virsu!
visu mūžu ķegumiete- Tu mani tiesam smidini. Tu tak ar no Rigas. Es ar :D:D:D:D:D Vel viena gudriniece. Sortimentu vajag? Atbilde- RIMI Riga(vinu tiesam tur ir daudz, tas ja nezinaji)! Paskaties kadi tur cepumi taja Keguma roze, nemaz nav tadi ka Riga. Veci un sakaltusi :D Kas Tevi spiez tur iepirkties?
Liecieties tacu vienreiz miera un iepercieties citur, un laujiet cilvekiem mierigi stradat.

Grandmaster , 2009-06-01 00:26:28

Nu nē, ja es dzīviju Ķeumā - kāpēc man kā ēzelim jāstiepj pārtika no Rīgas? Priekš kam tad tas veikals tur ir, smukumam?:)) Bez tam, ja man vakarā aptrūkstas piens vai maize, nebraukšu taču uz Rīgu:)
Un kā tad jāsaprot "Liecieties tacu vienreiz miera un iepercieties citur, un laujiet cilvekiem mierigi stradat" - kad mēs visi liksimies mierā un iepirksimies citur, arī veikals būs "mierā" , pārdevējas bezdarbnieces un krusts pāri...:)

visu mūžu ķegumiete , 2009-06-01 11:31:03

Nesatraucies! Doma ka vietejie ir vienigie kas tur ieperkas? Un cik zinu iebraucejus taja veikala apkalpo ar prieku!!! Un starpcitu, Keguma vel ir 3 veikali, no kurien 2 viennozimigi tirgo maizi un pienu! Nezinaji? Skat cik slikti dzivo ka nezini :D
Atnaciet uz veikalu ka cilveks un ari pret Tevi attieksies ka pret cilveku!!!!!!!!!!! Pasmaidi un Tev pasmaidis!!!!!!!! Bud pa prose i mir padtanetsa!!!!!!!!! ;)

Grandmaster , 2009-06-01 22:57:12

Jā, tie pārējie veikali ir vienkārši hipermaksigrandsupertruper:))
Tāpēc jau es eju uz vietējiem veikaliem, ka jāatbalsta savējie, Rimčikos un Skajos pietiek pircēju tāpat.
Nekas, uzcels jauno veikalu, visiem nāksies sasparoties:)

visu mūžu ķegumiete , 2009-06-02 14:55:36

Vispaar teicu par laiku,kad displejs viniem vispaar terminaalam nestraadaja. Tas bija pirms gada apmeeram?! Neatceros. bet visi te taa noskanjoti, kaa uz eceshaam. :D jaa un par to terminaalu- to var zinaat tieshaam cilveeki tikai ar augstaako izgliitiibu :D ko tad es- es jau tikai snjabi iepeerku :P Noveelu visiem labu izgliitiibu,jo izskataas,ka te ar augstaako pat nepietiek, lai ar sitiem kungiem,kaa grandmaster, sarunaatos :P

kaccandra , 2009-06-03 09:47:17

kaccandra? Moz Tu ari strada RIGA? Un nav jabut skolotam lai spetu pamatot savu viedokli!!!!! Terminals pirms gada neko neradija, kas bij pirms 3 gadiem nepateiksi? Kur terminala nestradasana ir pardeveju vaina?
visu mūžu ķegumiete- kadel tad vispar iepercies Keguma? Te tacu viss ir vienkarsi atejas limeni!!! Kad tad bus tas jaunais V E I K A L S????????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Grandmaster , 2009-06-03 19:13:23

1 buutu tas,ka terminaalam displejs neraada, bet kad arii tev veel atbild: "Tur nekas nav jaaraada!!!!" Nu kad mani par mulki uzskata un taadaa tonii uzkjeerc, tad pat man gribas lamaaties. Taadas taas lietas, bet nu jau Kegumaa dziivoju 2 gadus, esmu jau pieradusi,ka varu sagaidiit arii taadu attieksmi.

kaccandra , 2009-06-04 08:50:17

hiodis- TU nu gan esi IDIOTS!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ak jezzus , 2009-06-06 18:37:28

kaccandra- Cik reizes nedela Tu ieej veikala ar smaidu uz lupam? Cik reizes nedelā esi laipna pret pardevejam? Kada butu tava attieksme ja Tev diena butu jaapkalpo 50 pretigi noskanoti pirceji? Smaiditu un laipna toni runatos? Tikai nestasti ka visu laiku esi laipna!!!
Tu spetu publiski paust savu attieksmi? Varbut kludos, bet domaju ka ne! Toties es spetu, un ari nekludigi varetu pamatot savu viedokli runajot ar cilvekiem aci pret aci!!!!!!!!!!!!

Grandmaster , 2009-06-08 12:20:05

Grandmaster- vai Tu esi kada no Keguma pardeveejaam? :D

kaccandra , 2009-06-08 14:29:29

kaccandra, vispār es esmu-VIŅŠ. Un mana specialitāte nebūt nav pārdevēja:))

Grandmaster , 2009-06-26 12:02:01

Grandmaster, acīm redzot, ir advokāts:))
Cien. Grandmaster, atkārtošos, bet - kāpēc man (vai kādam citam) būtu jāiepērkas kaut kur citur? Vai Ķeguma veikali nav domāti tam, lai tajos pirktu un pārdotu?:))) Un to par atejas līmeni - to teici Tu:)) Man tā neliekas.
Un veikals būs, vari nešaubīties:) Veiksmi Tev!

visu mūžu ķegumiete , 2009-07-01 16:28:57

ko juus kaa klukstes kasaties! katrs atrod to,ko veelas- viens veelas pasudzeeties un palamaaties,otrs ieperkas un dzivo laimiigs taalaak.
labi,ka kegumaa vispār vēl ir veikali...

chill , 2009-07-09 14:35:12

strādājot apkalpošanas sfērā, noteikti ir jāzin LV valoda augstākajā līmenī...galu galā, mēs tak dzīvojam Latvijā un mums ir sava valoda.Bet kopumā ņemot, ja esi lohs, tad iesmērēs visu, kas vecs un traucē veikalam :)

keet , 2009-07-10 16:25:17

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet