Mežoņi!!!!

Vakar ar bērnu gājām no dārziņa, ejam garām Mālkalnes pr. tam bērnu laukumiņam un katru reizi viņš aiziet paspēlēties, vakar arī, es stāvēju blakus un skatījos un cik žēl palika to mazo bērnu visu, jo lielie zirgi skrien-mazos pagrūzta malā, visu piešpļauda, lamājas, vai tiešām nav neviena kas to visu varkontrolēt!!!!

jap , 2009-04-21 09:01:15

Pilnīgi piekrītu, tie lielie tur drīz visu izdemolēs. Mašīnīte bērniem ar jau salauzta.

mamma , 2009-04-21 09:03:40

Nu, un jūs gribat lai visur policija stāv klāt? Tāda jau ir mūsu kultūra, nevis aizrādīt un novērst, bet tūlīt čatā.

pesimiste , 2009-04-21 09:25:30

Tu zini, kas notiek, ja aizrāda.

a , 2009-04-21 09:28:36

Neiet runa parpoliciju uzreiz, arī vakar es aizrādīju lai vismaz tos mazos negrūsta, bet tur jau tā lieta kad nav nekādas cieņas!!!!!

jap , 2009-04-21 09:30:10

Vajag tiem tizleņiem vairāk aizrādīt. Nekad neesmu dzidējusi , ka kāds būtu kaut ko aizrādījis. Es gan aizrādu un pasaku-PAMĒĢINIET MANĀ KLATBŪTNĒ KĀDS KĀDAM PĀRI DARĪT VAI DZĪVNIEKUS AIZTIKT VAI KOKUS LAUZT ,TĀ DABŪSIET PA ŽAUNĀM NO MANĪM KA ILGI NEVARĒSIET ATTAPTIES, JO ES NE NO VIEN A NEBAIDOS , SIEVA PĀRI 50 GADIEM , TURATIES.

pareizais , 2009-04-21 09:43:50

Es arī aizrādu ,jo arī 5 gad .bērni nemāk uzvesties kolektīvā .Mētā smiltis ,lec citiem virsū ,grūstās un māmiņa turpat uz soliņa sēž ,pīpē un noskatās un kamēr viņas lolojumam nekas nedraud klusē .Es nekad nejūtos tur droši par bērnu ,bet viņam tik ļoti tur gribas aiziet .

brrr , 2009-04-21 10:08:00

Katram bērnu spēļu laukumam pa vienam PAREIZAJAM!!!!

kraa , 2009-04-21 10:21:11

Es arī to nevaru saprast,kā vecāki saviem bērniem ļauj darīt visādas stulbības,lauzt visu un grūstīt mazākus....mana meita arī ir iecienījusi to bērnu laukumiņu un es vienmēr aizrādu pilnīgi visiem..nav ko,jo savādāk jau nevar.Drīz jau īsti nemaz nebūs kur aizvest mazos,jo tie mežoņi visu salauž un vecākiem pie kājas.Es pat vienās brīvdienās redzēju,kā vecāki sēž dzer kaut kādu točkas dziru un bērni savā vaļā tad nu lauž,spļaudās un grūsta mazos..pa muti tādiem vecākiem.
Vēl tracina,ka atļaujas stāvēt blakus šūpolēm un pīpēt,johaidī,tak paej malā un velc cik gribi,bet nejau visu bērnu klātbūtnē!!!!!

Ieva , 2009-04-21 10:47:16

Pirms nedēļas uzrakstīju e-pastu Mālaklnei, lai sakārto laukumu , jo mazie vairs nevar uzkāpt uz pirmā pakāpiena, jo smilšu vienkārši vairs nav, par izlīdušo armatūru pie motocikla uttt. Pievienoju pat foto ar sāpīgajām vietām Pagaidām atbildes nekādas.

Sanita , 2009-04-21 12:59:58

vecaki pasi vien vainigi,vajag kopa ar maziem speleties un iemācit attieksmi. diemžēl,lielakiem par vēlu. skolās ari vareja kādas uzvedības normas ierādit,bet ucukiem jau esot mazas algas un viss pofig

i , 2009-04-21 14:21:25

Tie lielie nav krievulēni?Šai tautai ir izcilas spējas spļaušanā un citu iekaustīšanā un demolēšanā.Es pat necenšos tādiem aizrādīt, jo bail, ka aiz stūra dunci neielaiž ribās.Stulbā nācija.

odera , 2009-04-23 09:26:39

es tieši pirms pāris dienām "sajūsminājos" par bērniem šajā laukumā. parasti jau aizrādu, bet šoreiz bērneļi bija ar māmiņu. tādos gadījumos gaidu, ka vecāki paši varētu savējos audzināt, bet šitā māmiņa bija sajūsmā par savējiem, pat fotografēja.

smukā , 2009-07-01 12:20:30

neesmu rasists,bet es arī ievēroju,ka visnekulturālāk uzvedās tieši krievu bērni.Kultūras trūkums vecākiem,neaudzinātība?Tas ir daudzviet novērots.

www , 2009-07-01 12:58:48

kādas ģimenes,tādi bērni!Un bērni jau nav vainīgi,ka nav vecāku,kas audzina.Tagad jau ir visatļautība.

... , 2009-07-01 19:06:48

Nu ko, varbut saksim uz svariem svert, vai citadi merit? Kuras tautibas beerni vairak splaudas vai lamajas? Jaa beerniem gimene dzer, kaujas un lamajas, tas neatkarigi no tautibas tadi izaug!

Dana , 2009-07-01 19:57:42

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet