Bardaks Elvi
Vakar vakarā iegriezos Ogres Elvī. Rindas nenormālas! Strādāja tikai 2 kases, pie katras aptuveni pa 15 pircējiem. Gāju tālāk. Tur arī rindas, jo uz 2 nodaļām ir tikai 1 pārdevēja kura kā vāvere riņķo apkārt lai paspētu apkalpot klientus. Par ko domā (ar kuru galu?) Elvja vadība? Vai tad šajos laikos ir pārdevēju trūkums vai arī jau sāk ekonomēt uz Darbinieku rēķina? Man palika žēl pārdevēju, jo viens lieks pircējs arī būtu smaga nasta viņām. Es aizbraucu uz citu veikalu, tā man sanāca ātrāk.
P.s. Piedodiet ja kādu aizvainoju, bet tas ir fakts.
Varbut veikals nav vairs spejigs maksat algas ?Jo musu bezdarba laika loti saubos,ka ir pardeveju trukums.Skumji.Paldies par zinu,vismaz neteresim laiku, domajot doties uz Elvi.
pasekli zāģē....pārdevēju trūkuma nav,bet naudas gan ir pamaz visiem...(arī vadībai) neaizskarot citus gribētu ,lai nosaucat tos veikalus,kuros nav rindu??? patiesībā nožēlojams dūriens mugurā...varbūt atklājies A.P. Arnis
paldies Elvi vadībai,ka atļauj strādāt pensionāriem!!!
Es arī vakar iegriezos Elvī - gan rīta pusē. Strādāja tikai viena kase, pie kuras es biju vienīgā pircēja. Pirms nonācu pie kases, apstaigāju nodaļas. Rindu nebija nevienā nodaļā. Veikalā bija tikai daži pircēji.
Es ari vakar biju Elvi-ap deviņiem vakara.Tiesa,rindas bija,bet kasieres stradaja atri,professionali,tapec ari ilgi nestaveju.Varbut pircejam vajadzeja iegriezties Jumi vai Maxima?Noželojami.....
Politika.......vēlēšanas.....
Cik nožēlojami ,ka šajā spēlē iesaista bandiniekus:(((((
Karaļi,Torņi,Laidņi..cīņā ir jūsu starpā!
nevajag pazemot tos ,kuri jūsu valstību uztur:(((((
Šodien Elvi pirmo reizi svaigo bulciņu vietā man ietigoja vecas. Līdz šim Elvi patika iepirkties...Bet nekas labāks jau tur vairs nav kā Maximā
mm...........................kuru partiju pārstāvi??:)))))))
Ziniet ko ,mīļie ogrenieši!!!!!
Viens ir skaidrs,ka ir un būs -mīļākie veikali,laipnākie pārdevēji,jaukākie politiķi.....
Šajā diskusijā bumba ir VIENOS vārtos!!!!!
POLITIKA!!!!
Viss liecina par to,ka Elvi valdība, ir kādam reāli iekodusi padusē:)))))
Lai Elvi vienmēr ir lielas rindas,laipnas pārdevējas un ogrenetā plašas diskusijas par šo tirdzniecības centru!
Zini, Guna , man ar vēlēšanām tik vien tā saistība , ka jāiet un jānovēlē, bet tas , ka Elvī ir bardaciņš lielāks apkalpošanas jomā tas nu ir fakts.P.S. Man neviens nav iekodis padusē.
tad izskuj.......................................,lai nesmird......,jo noteikti iesi vēlēt:))))))))))))))))))
Neiet runa par klientu apkalpošanu! Iet runa par darbadevēju attieksmi! Es nepārstāvu NEVIENU partiju, kas Jums prātā! Es vienkārši redzu faktu! Piekkrītu, no rītiem klientu mazāk , rindu maz. Bet pēcpusdienā, Pārdevējas nespēj apkalpot pircējus. Es esmu arī strādājis par veikala vadītāju un redzu pārdevēju attieksmi! Un par tiem komentāriem- Ilona es Tevi cienu!
ko cepās??ar kājām eju uz Jumi,ar auto braucu uz Elvi......Elvī asāk redzami mīnusi,jo pierasts,ka vienmēr viss čikeniekā......Laiki tādi ))))))))))))
Tu noteikti mācījies (pasekli zāģē... ) par traktoristu profenē, ja nesaproti biznesa pamatus. Arī bomžiem par maz naudas ( dūriens mugurā). Pircējs.
Jebkuram pakalpojumu sniedzējam ir jāstrādā klientu interesēs, pretējā gadījumā samazināsies naudas apgrozījums ,uzņēmuma peļņa. Līdz ar to darbiniekiem jāsamazina algas, jāatlaiž darbinieki. Elvis ar savu politiku var zaudēt daudz līdz šim uzticīgu klientu. Naudas ekonomijas apstākļos var atstāt 1 kasieri, 1 pārdevēju(gaļas, zivju, kulinārijas un t.t.) 1preču izlicēju.Darbinieces protams izpildīs savu darbu(cik daudz bezdarbnieku!). Ideāla ekonomija! Man noteikti būtu prieks iepirkties šādā veikalā:)
Atvainojiet, nenovēlu ļaunu, bet domāju ka tuvākajā laikā Jūs savas domas mainīsiet1 Pircējs.
Protams! Ja paņem aliņu un pa taisno pie kases, tad protams ka sanāk ātrāk! Bet ja man kā ģimenes cilvēkam ir jānopērk pārtika un jāizstāv 4 rindās, neskaitot kasi, tad piedod! Nožēlojami Popkorn, vai ne?
Saožu Elvja aristokrātiju:). Bet Romas impērija arī..... Pircējs
LLA atbildēja,bet izskatās ka t0 LLA pats sevi nespēj savest kārtībā. Pircējs.
Varbūt netīšām paķēri līdzi iepriekš pirktās bulkas un sajauci? Esmu dzirdējis ja cilvēkam nav zobu , viņš pērk mīklu:). Pircējs.
Cik saprotu TU dzīvo dzelzceļa tuvumā! Kā ar MAXIMU pa ceļam? Pircējs.
Paldies par komentāriem! Iespēju robežās sniedzu savus komentārus!
Piedod lūdzu, gandrīz palaidu garām... Protams ka Tavu...
Pircejs!Tu esi baigi gudra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vai sini valsti domats par parasto tautu (pirceju un pardeveju0? Nu noteikti ne!
sarmitejpaldies
Ir loti krities apgrozijums, jo cilvekiem nav pirktspejas, tapec ari atlaiz no darba cilvekus, lai tiem, kas palikusi varetu kko samaksat... Tapec ari rodas rindas - 1 reiz diena vakaros... DOMA LOGISKI!!!