Nabaga bērni!!!!

Fazeram!!!!
Kas ar Jums notiek kādu ēdienu Jūs gatavojat mūsu bērniem- smirdīgu, nakvalatatīvu, kā tādu var dot, diezvai Jūs paši tādu ēstu, vai Jūsu virtuves darbinieki!!!!

jap , 2009-03-30 12:26:39

Piekrītu,mans bērns visu laiku saka,ka skolā taisa ēst negaršīgi!!!

888 , 2009-03-30 13:33:20

mans arī tā saka,mērce garšojot pēc kaķu barības

ella , 2009-03-30 13:52:00

Tak, ja nepatiik sakiet, lai skola nem citus, kas gatavo est.....piikstulji :D ja jau visiem negarsotu jau sen butu firma, kas gatavo, nomainiita! uz prieksu...ganjau pasi sezat majas un neko nedarat! ja gribesiet bernus pa shiko barot redzesiet kadas summas Jums bus jamaksaa:D

bee , 2009-03-30 14:34:38

to bee
Nevar jau tik vienkārši nomainīt ēdināšanas firmu, vēl pie tam ja ir bijis iepirkuma konkurss, un nejiet runa par to kad, lai mūsu bērnus baro pa šiko, iet runa par to kad tas ēdiens pilnīgi pretīgi ož un krāsa ēdienam ir dīvaina, diez ko tu teiktu ja tavam bērnam dotu tādu ēdienu un neviens nesēž mājās!!!!
Vienkārši ir lūgums citām mammām rīkoties un kaut ko darīt, jo nevaru noskatīties kādi s... dažreiz manam bērnam ir jāēd!!!!

jap , 2009-03-30 14:40:20

tur jau taa lieta ja es nezinatu kads tas ediens ir, tad neko neteiktu, bet vienkarsi es pati Latvijas Universitāte edu so edienu un man nav nekadu pretenziju...varbuut esmu vienkars cilveeks un man sii partika apmierina un ja mani berni tadu estu es arii neko neteiktu...
varbuut Jusu bernu skolas sii partika patiesaam nav laba, jo katraa vieta noteikti ir cits pavars ...par to es nestriidos...;)

bee , 2009-03-30 14:49:39

Vot tur jau tā lieta kad daudz kas atkarīgs no cilvēka kas taisa ēst, es domāju ja Jūs universitātē redzētu dīvainas nokrāsas ar specifisku smirdīgu smaku ēdienu jūs taču nemaz viņu neņemtu, neiet runa par kaut kādām privilēģijām, man arī bērns ēd visu, bet kad atnes čut ne vecu ēdienu tas jau ir par traku!!! vai ne tā?

jap , 2009-03-30 15:08:17

Jā šeit var daudz diskutēt, jo pati esmu redzējusi Fazeri kā neatkarīgs cilvēks nevis darbinieks ....šie darbinieki ēd pavāru gatavotos ēdienus citreiz ir loti garšigi, citreiz kadam kautkas nepatik...nu butība arii no cilvēka ēsanas paradumiem tas ir atkariigs...bet ja Jus neesat apmierināti tad patiešām kautkas ir jāsaka un tā...noteikti neko daudz nepanaks ja daudzi neizteiks viedokli...sliktākajā gadījumā dot bernam līdzi uz skolu mājas kautko pagatavotu-bet arī sarezgīti un laikietipoši! Lai veicas! :)

bee , 2009-03-30 15:17:16

Paldies bee, cerams būs vairāki vecāki kas sasparosies kaut vai iesniegumu iesniegs domē, jo vairāk būs iesniegumi ar pretenzijām jo lielāka iespēja kad kaut kas tiks darīts!!!!

jap , 2009-03-30 15:19:07

Bet es iedomājos arī to, ja atnāks kāda cita firma, kas gatavos, varbūt īpaši nekas nemainīsies, jo šajā krizes laikā katra firma domās kā ietaupīt!!! neželīgi bet ta varetu būt...es taa šobrīd ekonomiku studējos cilvēks iedomājos;D

bee , 2009-03-30 15:21:17

Varbūt to mēs nezinam, bet tik pat labi varbūt ja kaut kā sāksim rīkoties, tas pats FAZER mainīsies!!!!

jap , 2009-03-30 15:26:43

jā Tev taisnībā šo es arī biju iedomājusies...viņi noteikti arī nebūs ieinterēsēti zaudēt darbu...līdzarto kvalitēte varētu but daudz labāka:)

bee , 2009-03-30 15:29:50

Viss atkarīgs no pavāra darba, esmu par to pārliecināta,bet ,ja pavārs nemāk garšīgi gatavot ,tad tas ir jākontrolē vadībai.....

ance , 2009-03-30 17:09:10

sadarbības līgumu slēdz b/d vadītāja bez domes līdzdalības.Tādēļ ,Jums jāgriežas pēc palīdzības pie administrācijas( b/d -vadītāja,medmāsa)

vecāks , 2009-03-31 14:24:01

A bet ja b/d vadītājai ir pilnīgi vienlga!!!!

nu , 2009-04-01 09:25:21

Iesaku uzrakstīt vecāku parakstītu iesniegumu vadītājai.\sagaidiet atbildi un izejot no tās ,rīkojieties tālāk.

eh , 2009-04-04 14:42:38

ka tad tavs berns majas kakhu bariibu ed?gan jau majas tik chipshus dabon,tapec nezin ko nozimee iists ediens...

hhh , 2009-05-01 15:54:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet