Kas tas ir?
Kas tā par ārstniecības iestādi?
D.lOČMELES PRIVĀTPRAKSE!Lielvārdē!!!!
Cenas nenormālas, kvalitātes nav,pierakstā bardaks!
Kur griezties?Kam jautāt un ko darīt?
Lielvārdē? Esmu par tādu dzirdējis Ķegumā , bet Lielvārdē nezinu. Jus ko šodien uz tiem Zobarstiem krituši , sagribējās na haļavu reklāmiņu palaist!:)
nju nezinu,es gaju keguma pie zobsrsta D.Locmeles!un esmu apmierinata!!!varbut tev vnk sudigi zobi??
Mani apmierināja itin viss-pierakstu varēju saskaņot burtiski uz minūti,cenas lētākas nekā tuvākajā apkārtnē,kvalitāte Ok.Apmeklēju higēnistu,laboju un protezēju.Nu tak meklē citu zobārstu-Ogres rajonā tādu ir padsmit,izvēle lielu lielā.
to a Starp citu Ločmele nav zobārste, bet zobu tehniķe,viņa nu gan nedrīkstētu Tevi ne ārstēt, ne raut, ne protezēt.
Cenas tiešām nav lētas:(((
Un viņas meitai Elīnai Ločmelei arī nav diploma, bet viņa jau strādā uz pilnu klapi, kā higiēniste.Reāli interesants kantoris:)
o atkal ir klāt D.Ločmeles" labais" kabinets. vai ta Lielvārdē nav citu kabinetu???
Nu es varu piekrist, ka tur nekas spožs sagaidāms -cenas sen jau tur ir neadekvātas kvalitātei.
Ir citi kabineti, es tagad eju pie Ievas Rudašas un esmu apmierināta.Vismaz ir attieksme, kvalitāte un adekvātas cenas.Un nestrādā kautkādas samoučkas, kā Ločmele.
Nu jau Elīnai ir diplomiņš nopirkts:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
derevnja
Vislabākie zobārsti un protēzisi Ogres poliklīnikā.Nevienu reizi nav gadījies vilties.
Poliklīnikā neieteiktu,ja nemeklējat veco padomju laiku attieksmi.
Poliklīnikā o.k. daktere Dace Bāra.
Elīna, mjā.... Skumjš gadījums. Ar to mācīšanos domāju.
šis nav aktuālākais temats, to jau nekomentē 2. deinu, kā tas te var gadīties - kurš tā visu sabīda?
Nu Lielvaardee laba zobaarste ir Andersone , nav daargi
Jā Andersone ir laba daktere.
Bet taisnība, ka uz Ločmeļu privātpraksi iet nevar.Dārgi,nekvalitatīvi, plus ārsti mainās ļoti bieži:(
Tas norāda, ka ar darba devēju kautkas nav kārtībā.
Drausmīga iestāde.
Vienkārši apbrīnojami, cik nekaunīgi var strādāt bez diploma un sertifikāta.
Un vēl saukt sevi par ārstu.
Tāds vājprāts laikam tikai Latvijā var notikt.
Lasharas savaakushies un muld te par visiem :D Panjemiet labaak iebaazhiet sev divus pirkstus dirsaa un pasmarzhojiet :D
Esmu labojis zobus gan lielvaardee gan kjegumaa ! Viss bij pa pirmo un cenu atshkjiriiba svaarstaas 2ls+/- ! taakaa nevaig hunju dziit !