Cikos būs sapulce par ''Televideotīkliem?
Sodien pa Bez tabu dzirdeeju, ka riit notiks sapulce pat ''Televideotīklu'' darbībām? Cikos vina notiks un vai iedziivotaaji arii tur varees piedaliities?
nē
Kas cenšas šo TV antenas lietu slāpēt? Kāpēc klusē par šo jautājumu Ogres pašvaldība un p/a "Mālkalne" vadība? Kāpēc iedzīvotāji nevar piedalīties šī jautājuma apspriešanā? Kāpēc Ogres pašvaldība ir pieļāvusi, ka vienai firmai ir monopolizētas šīs tiesības sniegt iadzīvotājiem pakalpojumu TV antena?
Visa maja kopistiski lemj, ka paši apsaimniekos un saimnieko savā maja kā pareizi jasaimnieko un paši lemj par antenām un ko tik vēl ne. I nebūs jāmeklē vaina citos :)
ej pamostie uz ziedesi gudriba
pareizi Matīss - sen esmu to uzskatījis ka tā jābūt. Tad kāpēc uzradies kautkāds televideotīkls un paziņo ka man viņiem ir jāmaksā;- ja ne nogriež man kabeli nost.Nez kāpēc viņi ir iedomājušies ka tas ir viņu kabelis, kas iet mājas kopējā šahtā-tas kabelis jau ir no krievu laikiem kad to māju uzcēla.Ja viņi būtu ievilkuši savu kabeli šahtā tad jau neko neteiktu.Un vispār kas viņiem ir atļāvis mājas kopējā kāpņutelpā ievilkt savu tīklu?