pazemojums Centra Jumī

Sen neesat izjutuši pazemojumu? Apmeklējiet Centra Jumi! Veikala apsargi gatavi jūs pazemot jūs ātri un iespaidīgi, bez atvainošanās. Iespējams arī uzstādīs jums diagnozi - atliks tikai ārstēties.
Pati esmu pārliecinājusies.

vienkārši pircēja , 2009-02-20 08:32:04

redzēeju vienudien kaa kaadu vecu tantinju tirdija, noveda tantuku liidz asaraam.....

sundew , 2009-02-20 08:36:28

Ne tikai apsargi, arī veikala vadītājs...

varbūt , 2009-02-20 08:55:57

nu mani jau arī līdz asarām...

vienkārši pircēja , 2009-02-20 09:03:51

jāāā, pilnīgi piekrītu, man līdzīgas sajūtas par Mālkalnes Jumi.
Kad kādu laiku pavadīju eiropā un biju jau apradusi ar patīkamu apkapošanu, pieklājīgiem, saprotošiem un mierīgiem cilvēkiem, bet, atgriežoties un ieejot Jumī, jau pirmajā reizē somu pieņēmēja sāka man (un kā vēlāk izrādījās ne tikai man) lasīt morāli, kādēļ es nākot uz Jumi, bet papriekš esot bijusi citos veikalos un sapirkusies, tagad viņai smagas somas jācilājot (jautājums - kādi tad ir viņas darba pienākumi?), bet nākamajā reizē izpelnījos uzmanību no šīs pašas kundzes nu jau skaļas kliegšanas veidā 10 min garumā, jo nejauši aizmirsu nodotās somas numuriņu iepirkumu grozā (kam negadās, bet vai tas ir noziegums?). Loģiski nejautāju atpakaļ savas mantas, bet pieklājīgi jautāju, kāds ir mehānisms, lai atgūtu savu somu, numuriņa nozaudēšanas gadījumā, tā vietā lai saņemtu šīs situācijas risinājuma skaidrojumu (vai tas ir iesniegums, vai vizīte pie kāda veikala darbinieka, kas var palīdzēt ), mani lamāja kā mazu bērnu, kurš ir izdarījis kaut ko ĻOTI SLIKTU, un pie tam tas notika tik skaļi, ka tiku pazemota apmēram 60 cilvēku acīs, kas tobrīd stāvēja pie kasēm, bet protams, viņi jau nezināja par ko troksnis, tikai saprata, ka esmu tā sliktā, kopš tas reizes cenšos šajā veikalā iegriezties pēc iespējas retāk.
Bet tā ir pēdējo gadu realitāte, ka darbā tiek pieņemti cilvēki bez pieredzes attiecīgajā jomā, ka tikai ir ar mieru strādāt par zemāko iespējamo algu, ko gan var sagaidīt šdā situācijā no šada personāla?
Bet, runājot konkrēti par Jumi, ieteikums vadībai, pirms pielaist pie darba tik bieži mainīto personālu, tomēr darīt šiem cilvēkiem zināmu, kas ir pieklājīga apkalpošana. jo nelīdzēs nekāda atlaižu politika, ja pircēji ies ar līkumu. Apkalpošanas kultūrai ir liela nozīme.

apmeklētāja , 2009-02-20 09:55:10

Ko jūs velkaties uz to nekātrīgo,tumšo veikalu - Jumi:( ?????? Es tur vair snerādos,kā Elvi atvēra ;)

vax , 2009-02-20 10:34:15

nu ogres dome jau parupejusies par jumja biznesu, nelaizot RIMI konkuret, jo ir jau skaidrs, ka jumja vecos gardumus tak` neviens nepirks, ja bus kur normali iepirkties. Nez kas to elvi francize ogre? vai tik nav tas pats jumja ipasnieks, tikai palidis zem cita nosaukuma. Selveri gan ka par brinumu ielaida tirgu...

eve , 2009-02-20 10:47:31

apmeklētāja : pēc tava raksta liekas Jumis tikai iegūs ka Tu uz turieni neej

amok , 2009-02-20 11:00:11

Iespējams, ka apsargi piestrādā pie tā, lai veikalam izveidotos kāds noteikts pircēju loks, kurus viņi atpazīst un ir atzinuši par nekaitīgiem. Es tur iegriežos varbūt 2x gadā, esmu sveša, tamdēļ arī "atrāvos". Skaidrs, ka daudz pircēju nav nekāda lielā laime, jāatver otrā kase, visiem vairāk jāstrādā, grīdas arī piesmērē ...

vienkārši pircēja , 2009-02-20 11:39:47

Man te pirms kāda gada nācās piedalīties kārtējās exspermentātoru avantūrā , šoreiz tas saucās "Apsargs no ielas" tad nu izgāju pilnu apmācības ciklu vairākās krutās apsardzes firmās kas sargā lielveikalus visā Latvijā un arī arpus tās. Lieki piebilst ka "Kolēģi" bij pamatā vai nu apsalūti bomži un ilgstoši bezdarbnieki [Pēc skata] kautkur no laukiem vai pilsētu sliktajiem rajoniem bet vienai lielai daļai arī elementāru testu aizpildīšana sagādāja ievērojamas problēmas jo RAKSTĪT / LASĪT prasmes bij visai pieticīgas. Tas tā par KONTINGENTU , bet pats intresantākais bija PRAKTISKĀ puse . Metodes un paņemieni KĀ apsper veikalus bija PAŠAS fantastiskākās un neiedomajamākās. Labākais ka pāris firmās bija ļot labi sagatavoti vizuālie foto / kino un apskates matereāli KĀ tieši viss notiek , vienam kantorim bij APSALŪTI top bojeviks kā ar zīdaiņa palidzību apkrāmē bodi po krupnomu , izrādās zīdainim var tīr vienkārš iemācīt RAUŠANAS refleksu , pieved šo pie plaukta ar dārgu kosmētiku atstāj ratuss un paši staigā netālu pievērš apsardzes uzmanību a sīkais pa to laiku vienkārši rauj sev virsū tuvumā esošo no plaukta un pats veļas viršu mīkstā segā ,tas pats lēni stumjot ratus gar vajadzīgajiem plauktiem , forsj ar krutu video novērošanu tuvplānos nofilmēts bij tāds klipiņs 15min garumā tik par VIENU "Ģimenīti" :):) Labākais ka lielajos veikalos tos kas kautko apēda vai izdzēra uz vietas pat īpaši neķera tik trenkāja tie nenodarot lielus zaudējumus , bet vot tieši tādi kas sper ikdienā kā "Biznessu" ne jau ēšanai bet pārdošanai lielos apmēros un katru dienu:) Bet tā apsargu KONTINGĒTS pamatā divu kategoriju Psihi + Bomži un ļot neliela daļa krutu profesionāļu , labākais ka KRUTAKIE profesionālākie apsargi ir sievietes Dominā , Alfā arī pamatā sargā sievietes starp pircējiem un bez kādas formas viņas ar noķer visvairāk "Profesionālos spērājus" tie Goblini kas prominē formās un "Rēgojās acīs" ir tikai "Acu aizmālēšanai" un tos vac NO IELAS :):)

Lunis , 2009-02-20 11:58:35

Jā, Luni. Vārda "apsalūti" rakstība liecina par tavu rakstītprasmi.

VG , 2009-02-20 16:55:51

bankrots!izpērciet vecās preces!neko vairs nepasūtam!maksātnespēja!'šodien vēl ēdams -rīt miskastē,jo smird!

sauklis , 2009-02-24 18:18:12

vienreiz ieskreeju JUMII, vajadzeeja magonju seeklas bulcinjaam, pajautaaju garaam ejoshaj paardeveejai: kur vareetu staaveet magonju seeklas? atbilde bija fascinejosha--- varbuut nemekleejiet magones, bet saakat uzreiz durties ar heroiinu! :DD ticiet man - es neizskatos peec narkomaanes!!!

nata , 2009-03-03 20:28:23

2 reizes izkasijos tur ar apsargiem. Skuju... somā viņi man netika un viens mukdams piedraudēja ar policiju. Tas arī viss. Sen tas bija.. pirms 2 gadiem laikam. BEt redzu nekas nav mainijies. Tad nu lūk - Jumim nemaz nav apsardzes, viņiem ir kotrolieri, kas nav nekas... tukša vieta. Penshi kas iejutušies kruto ādās un tiranizē bērnus i sīkos.. reizēm arī citus mēģina pakratīt.

Ja jau Jumi kartonkā var naktī apzagt vnk ar kāju izsperot pakešu stiklu un pamanīt zādzību tikai no nejauši garām braucošas policijas auto :D:D:D tas ir līmenis ;) Apsardze top top

Matīss , 2009-03-16 00:48:40

Visiem pircējiem ir tiesības izsaukt policiju, ja apzardze aizturējusi. Nevienam netīk rādīties savas somas. Viens labums, Jumis jāmaksā par policijas pakalpojumiem.

Aina , 2009-03-21 11:42:53

Visiem pircējiem ir tiesības izsaukt policiju, ja apzardze aizturējusi. Nevienam netīk rādīties savas somas. Viens labums, Jumis jāmaksā par policijas pakalpojumiem.

Aina , 2009-03-21 11:42:54

Kā Elvi atvēra -es tajos smirdīgajos Feodorova veikalos i kāju nesperu :D :D :D

gerda , 2009-03-21 13:25:33

Piekrītu gerdai,ir taču izvēle.....
neejiet uz veikaliem ,kuri nepatīk,un nebūs tk gari te jāraksta!regulāri aprejat Jumi,kāda Xpēc tur ejat iepirkties?????

Kārlis , 2009-03-21 14:53:41

Piekrītu Kārļa rakstītajam. Jūs visi sakat cik tur ir slikti, ja tas tā ir, tad kāpēc Jūst tur ejat iepirkties? Vai ta Ogrē veikalu trūkst, kur nav veca produkcīja jāpērk? Pati esmu Juma kliente, bieži sanāk tur iepirkties, protams pašam cītīgi jāskatās ko ņem, bet tas nav tikai Jumī, arī Maksimā un Elvī ir gadījies iegrābties, jo pati esmu bijusi neuzmanīga

Zane , 2010-04-21 07:59:43

Jāatzīst ir viens - Jumis pa šiem gadiem ir pamatīgi degradējies. Pats to apmeklēju tāpēc, ka man garšo viņu baltmaize. Citos Ogres veikalos es to nevaru nopirkt. Bet apsargi tur tiešām ir specifiskie :((. Tiesa gan te varētu ieteikt cilvēkiem zināt savas tiesības. Nevienam apsargam NAV TIESĪBU bāzt degunu jūsu somā līdz brīdim, kamēr viņam nav pietiekošu pierādījumu, ka jūs mēginiet veikalu apzagt. Un arī tad viņam ir pienākums nodot jūs policijai un tad tālāk jau policija veiks savas darbības. Ja jūs to visu apsargam mierīgi pastāstīsiet, viņš samulsīs un nespēs jums ne vārdu pateikt. Jo apsarga spēks ir viņa nekaunībā un jūsu nezināšanā. Ja kaut vienas no šīm divām lietām nav, tad apsargs kļūst melns un maziņš. Pārbaudīts ar paša pieredzi.

Eskudo , 2010-04-21 08:54:19

Arī mani reiz pārsteidza "Jumis" ar savām nekorektajām cenām un vēl vairāk ar nepieklājīgajām pārdevējā, vadītāju vietniecēm un vadītāju priekšgalā. No tās dienas vairs šo veikalu neapmeklēju, un arī saviem paziņām neiesaku, par nožēlu:(

, 2010-04-21 09:02:31

Es tikai aliņu tur ieskrienu nopirkt, nekad neviens apsargs nav piečakarejies . laikam tāpēc ka baidas pa muti dabūt :D
Bet ja godīgi, tad šim topikam ir vairak par gadu, un tagat jau gan Elvi, gan parejos nieka veikalus izsper slavenā un nepārspejamā "Dauga" :)

Loxi , 2010-04-21 15:04:38

Dzirdēju ka vienā Maksimā aizturētais klients esot sakodis apsardzes darbinieku! Un iekodis ausī. Tā ka ieroi pret viņiem ir!! :D

bunis , 2010-04-21 20:02:49

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet