Pagrabiņš
Vai kāds ir bijis jaunajā ''Pagrabiņā''? Ir vērts iegriezties?
Nē nesu, bet vajadzētu ieiet jo vajag tak atbalstīt jaunos uzņēmējus
Esmu. DĀRGI!
Jā, dārgi un nepatīkama publika - bet tādiem jau arī vajag vietu kur ietusēt , var iekšā, var ārā mašīnās pie Pagrabiņa durvīm.
es parsmejos par to kurs ar hameru brauc!!!vins tur vienmer tuse!!!vinu pat nevar pamanit , nopirka pa leto to masinu un grib lai vinu pamana cilveki!!!
viniem ie tur savs tusins un nav ko tur darit!!!
par edieniem jau bija rakstits!!
Man atkal liekas smieklīgi, ka hammera īpašnieks dzīvo divistabu mazītiņā tipveida dzīvoklītī :) Kā tur gudri cilvēki izteicās par vīriešiem, kuriem auto izmērs ir gaalvenais? :))
Normāli ir tajā Pagrabiņā...tikai cenas padārgas,bet ir smuki trauki,un interjers.Galdiņi netraucē viens otram.Bet oficiante mums gan bija tāda dumiņa neko nezināja:D Es pasūtīju tēju,prasīju kādas ir...viņa teica ka esot mēlnā,zaļā un citas...:D Bet aiziet vajag.Nezinu kāda tur publika ir vakaros,bet brīdienās pa dienu var iet:)
Tas čomaks dzīvo Malkalnes pr. parasta dzivokli,un maisa ar savu mašinu visiem,nevar pabraukt garam un nav kur atstāt mašinu.Ta mašina nav priekš Ogres un Ogres pagalmiem!!!
Siera zupinja tur garshiiga un maksaa 1Ls , otrie eedieni padaargi
tad diskusija ir par Pagrabiņu vai par hammeru? kā tad tur īsti ir beigās? :D
ēdiens garšīgs, bet apkalpošana zem katras kritikas. sākumā domāju, ka meitenes vēl nav īsti iejutušās, bet tagad saprotu, ka vienkārši nepadodās šis darbiņš. Pirmajā reizē sajauca rēķinu, otrajā nezināja pastāstīt par ēdienkartē piedāvātajiem ēdieniem + vēl bija jāklausās saimnieces skaļajos komentāros par darbinieču nekārtīgumu sakarā ar grīdu nemazgāšanu. meitene centās iestāstīt, ka grīdu vakar esot izmazgājusi, uz ko saimniece skaļi atjautāja: "Vai tad tu savu pakaļu arī vienu reizi nedēļā mazgā"'. Nu nezinu vai šis ir tās sarunas, kuras es gribētu dzirdēt pie pusdienu galada. Trešajā reizē meitene vienkārši aizmirsa par visiem pasūtījumiem, kā rezultātā otro ēdienu es ēdu viena, kamēr otrs galda biedrs tecināja siekalu. lieki teikt, ka man apetīte un garstāvoklis arī bija sabojāts. Līdz galam neapēdu ( kaut ārī bija ļoti garšīgi), samaksājām rēķinu, piecēlamies un aizgājām. Žēl, bet vairāk gan neiešu. P.S. Jā, un kas noticis ar apgaismojumu?!!! Knapi var izlasīt ēdienkarti. Savdabīga ekonomija:))
Tas lai labi cenas nevar izlasīt. Bērni bija aizgājuši, teica dārgi, vairāk neiešot.Laikam ēda tos otros ēdienus un uz zupiņām nepaskatījās.
Apkalpošana ir ļoti jauka, bārmenīte smaidīga. Ēdieni gan nav īpaši garšīgi, visi vienveidīgi. Varēja būt lielāks desertu piedāvājums, izņemot saldējumu nekā nav. Cenas ir tādas kā visur. Jā iekšā ir diezgan patumšs. Bērniem ir atsevišķa rotaļu istaba, bet lielākā daļa skraida pa visu kafejnīcu un auro. Man tas traucēja. Taisnība, puisi ar lielo Hammeru arī redzēt var bieži. Publika nepatīkama, laikam saimnieku paziņas, jo uzvedās diezgan bravūrīgi un skaļi. Arī krievu valodu bieži dzird. Bet nu tie ir tikai mani novērojumi. Katram jau savs!
Vai kāds ir bijis piektdienā uz dzīvo mūziku?
Gan jau drīz kas mainīsies...Biju iigriezies viņiem tagad jauna ēdienkarte labas cenas,nav tik traki...mūziku cik zinu viņi cenšas mainīt un gan jau būs labi...Ja visu laiku runāsim tik sliktu un negatīvu..tad jau nekas nemainīsies...clients
Man patika..publika ir vienāda ,bet ko darīt visiem krīze nav ko darīt tad arī sēz visi draugi.
Lēti!!! cena ka prestižā, bet porcijas lielākas. Vienu pusdienu piedāvajumu jeļi apēdu :)
vvvv: par lēto hammeru... nemaz tik leti viņš nepirka.. a Tev laikam skauž ka nevari atļauties sevi lutinat ne? ;)
Hammers vispār nav domāts pilsētai.Tiešām apbrīnojami cilvēki, kas pērk šīs imitācijas bruņumašīnas, kas rij degvielu nejēgā un iedomājas, ka ir baigi krutie.
bvc: apgaismo - kam vel paredzēts pilsētas SUV ja ne pilsētai? :) Jeb ir kāds, kurš apgalvos, ka tas ir visurgājējs? :)) Suņi (skauģi) rej, bet karavāna iet tālāk. Laiks kustināt smadzeni un parādīt, kā tad pareizi tā nauda japelna, ka jāvada valsts un ka jātērē paša pelnīta nauda - a to tik rej un rej, bet piemērus nerāda :D
Šī mašīna tiešām paredzēta pilsētai, jo tā veidota kā atvasinājums no bruņumašīnas.Bet manuprāt ļoti neekonomiska un milzīga.Un jēga no tāda monstra?Lai pirkstiņus paventilētu?Lai pierādītu, kā nauda ir jāpelna?Smieklīgi:DDD
Ja cilvēks grib pacelt savu sociālo statusu ar masinu vien nepietiks.Tadi,kuriem nauda ,nedzīvo mazos divistabu dzīvoklīšos!
Tieši tā, un tādi, kuriem ir nauda arī hammerus nepērk un tādos pagrabiņos netusē:)
Jūs par pagrabiņu runājat vai par ko ,kam,ar ko jābrauc slimie...nav ko darīt.
Vēl tik vajag pateikt, ka hammera īpašnieks savu hammeru pircis par godīgi nopelnīto naudu...hi hi hi....
Kad to briesmīgo pagrabu klopēs ciet ?Parādu jūgs tik liels,piegādātājiem nemaksā,darbiniekiem arī,pat ar telpu saimnieku nespēj norēķināties,paši sev tusiņu taisa . . . .
Pagrabiņš ir uz aizvēršanas robežas....
Vnk pagadījas nepareizie cilvēki pie vadības...Atvera iestādi, tad saka domāt....
Urrā !!! Beidzot to miskasti aizklopēja ciet,tur taču bij pilnīgs pagrimums . . . .
Vēl jau viss nav zaudēts, bet acīm redzami tur kaut kam ir jāmainās. Jā, par parādiem un nemaksāšanu tā ir taisnība! Nu redzēsim!
Lai kāds paņem pagrabiņa telpas,uzmočī ko jaunu,tūlīt autotirgonim un pavāra māceklim atņems par parādiem,galīgi iebraukuši auzās . . .
Būtu pavāriem, viesmīļiem samaksājuši algas...kā tā var, dažiem pat janvāra algas vēl nav izmaksātas, par ko lai cilvēki dzīvo???!!!
Īpašnieki tik māk solīt, bet darīt neko.....
Ha, ha, ha... Daži nav saņēmuši neko! Labdarības iestāde!
Drīz savā pagrabā strādās pats autotirgonis un pavāra māceklis, lai varētu nosegt parādus! Un nebūs darbiniekiem algas jāmaksā!
kam tad pieder pagrabins?
Cik sapratu, tad šī iestade atsāks darbu, tikai atvērts būs no 17.00
6dien biju pagrabiņā. Kas par bulšitu par bankrotu?
Vajadzētu novākt tās maskas! Nepatīkami.
Kad beidzot atnāks PVD,VID,SES,kā arī Darba Inspekcija un piegriezīs visas tās nelikumības,kas Pagrabiņā notiek . . .,kad autotirgonis un kotlešu cepējs atbildēs par pārkāpumiem ???
Nevis atnāks, bet vajag uzrīdīt virsū šitādiem ībļiem!!!
Vai Pagrabiņš tagad strādā?
Ekspluatē par velti vēl atlikušos darbiniekus,pēdējā agonijā raustās,nemaksās tāpat nevienam . . . . kotlešu cepējs un autodīlers uzskata,ka visi viņiem parādā ! ! !
Biju iegājis, tukšs. Drūmi. Lai gan ēdieniem uzlikuši 20% atlaidi, tas mani nepievilināja.
Apmeklējām,lēna apkalpe,puse no piedāvājuma nav,porcijas nelielas,nav vērts atgriezties !
Jā, es arī biju. Apkalpošana galīgi garām. Tiešām, lielākā daļa no ēdieniem nav. Labāk jau iet uz Niko, tur vismaz vienmēr viss ir.
Mūs ar draudzeni gribēja uzmest,saskaitot,kā nebija un vispār tāda miskaste,produkti sastāvējušies,nav pirmā svaiguma-šamie grib kādu noindēt tač . . . .Kur skatās SES un PVD,apkalpotāji ar strādā bez sanit.grāmatiņām !
Vai tur vispār kas notiek?
Ko te var perties, nepatīk, neejat.....
Ir citas vietas, kur aiziet....Niko, Ilze, O-bārs, Policijas akadēmija....lūdzu....
Par smago darbu,velti zaudēto laiku-autotirgonis pat i nedomā norēķināties ar darbiniekiem,ceļo tik apkārt . . . . .
Nesen iegāju tagadējā PAGRABIŅĀ,labs pārsteigums.Ēdiens garšīgs,porcijas lielas.
kurš ar mani ies uz pagrabiņu??
Man īsti nav skaidrs,ko jūs te visi cepaties?...hammera braucējam pasakiet acīs un SESam pazvaniet,ja vajag...nu slima tauta!
vai tik tajā pagrabiņā tagad nav ILZE
Visus gadus Ilzē, un tās filiālē pagrabiņā bija vislielākais ēdienu klāsts, vislielākās porcijas un vissaprātīgāgā cena. Niko pilna porcija ir mazāka kā Ilzē, un tās filiālē pagrabiņā pusporcija. Visus gadus Ilzē ir bijis vislielākais apmeklējums salīdzinājumā ar citām ēstuvēm. Ne tikai Latvijas zagļiem jaunbagātniekiem, bet arī vidusmēra algu saņemošiem cilvēkiem, ģimenēm ar bērniem, pensionāriem bija iespēja aiziet un nemājas gaisotnē paēst garšīgu ēdienu.
Jā piekrītu, šobrīd ēdiens reizēm ir ne īpaši svaigs, frī varīti vecā eļļā, salāti pastāvējuši un ne tik bagātīgi kā agrākos gados, gaļas gabals mazāks, un pildījums virsū plikāks. Bet nedomāju, ka vaina īpašniekā, vai pavāros, tā ir ekonomiskā situācija valstī, ka mēs potenciālie apmeklētāji neejam tik bieži kā agrāk, loģiski, ja apmeklējums mazāks, nav iespējams katru dienu sagatavot šo lielo ēdienu klāstu, bet vakarā visu mest ārā. Un tas, ka esot parādi, jautājums, vai vispār šobrīd ir kāda iestāde bez parādiem. Visur apkalpojošā sfērā iet grūti, nav maksātspējas, pakalpojumi netiek izmantoti, rezultātā krīt apkalpošanas kvalitāte
Liekas gan, ka tiešām kādam gribas vienkārši pakasīties, vai skauž, ka pats nevar nopirkt to autiņu
tikko netā apskatījos kāds tas hammers vispār izskatās, nu smuks bez gala
Un kas par to, ka tam cilvēkam tādu gribējās nopirkt, vai tad cilvēkiem, kas dzīvo 2istabu dzīvoklīti nav tiesību darboties biznesā, un sakrāt naudiņu kaut kam tādam, kas ļoti kārojieds. katram taču ir kāds sapnītis. Re, cits savus sapnīšus nemūžam nerealizē dzīvē, bet cits pacenšas un dabūn to ko kārojis.
Vieglāk ir kritizēt, nekā pacelt pakaļu un pašiem sākt kko lielāku darīt
Es uz to iestadi vairs savu kaju nespershu un citiem ari neiesaku. Pastāstīšu, kā man gāja ar ēdiena pasūtīšanu - pasūtīju makaronus ar jūras veltēm...atnes milzīgu šķīvi pilnu ar makaroniem un uz rokas pirkstiem saskaitāmām garnelēm. Otreiz pasūtīju sautētus dārzeņus ar mērcūti, mērcīte bija kečups atšķaidīts. Vnk vāks, lai gan man tas neizmaksāja dārgi, tad jau es labāk aiziešu uz Statoila hesgburgeru paņemšu. Būs daudz garšīgāk :)