1,8 maršruts
šodien 11:30 un 15:05 braucu ar autobus viens un tas pats šoferis,cilvēki gaida pieturu lai izkāptu viņš vienkārši pabrauc garām!!!
Kur var sūdzēties un tā nav pirmā reize!!!
neticu, vai arī šoferīts nav garā vesels
Vai Jūs varētu uzrakstīt konkrētāku informāciju? Kurai pieturai pabrauca garām autobuss?
Vai Jūs varētu uzrakstīt konkrētāku informāciju? Kurai pieturai pabrauca garām autobuss?
ir viens tāds frukts.Pat kasiere skaļi pukojās,ka šis nav normāls un viņi normāli pat nesarunājoties.Arī manai mammai bija identiska situācija,ka neapstājās pie tuneļa pieturas,lai gan poga bija nospiesta un gandrīz viss autobuss stāvēja kājās,lai izkāptu!Kad visi sākuši aurot,šis apstājies,kaut ko uzd...sis pasažieriem un apmierināts aizbraucis prom.Viņam paveicās,ka ar to reisu nebrauca neviens vecis,būtu dabūjis pa trani ka nograb!
Vai šoferis ir aptuveni 55-57 gadus vecs, iesirmiem matiem un dūšīgas miesas būves, runā latviski? Jo varen nelaipns pret pasažieriem (mūžīgi īgns, uzbrēc, ja kaut kas nepatīk, izsaka nievājošas piezīmes) ir tikai viens OA vadītājs.
braucu no Dārziņiem un Centru ar 1 maršrutu 11:30,nepiestājās pieturā "Muzikas skola",braucu no Jaunogres un Dārziņiem pulkst 15:05 ,neapstājās pieturā- "Amatniecības iela"
Starpcitu ļoti nelaipns ir Graudiņš,nezinu vārdu nepamaniju!
Graudiņš gan, manuprāt, ir īsts miera mika, lādzīgs un, cik braucu, nekad nelaipni pret pasažieriem nav izturējies. Vispār jau autobusa priekšdaļā ir lapiņas ar vadītāja un viņa pārinieka vārdu, uzvārdu.
Tikai tās lapiņas bieži manuprāt neatbilst faktam.
Graudiņš uzbļāvis ir ne tikai man,bet māsai arī,tas nav normāli,piestūķēts autiņš,bet redz es stāvu pie spoguļa,kur tad lai liekos,sāka aurot kā traks!!
Es 8 grūtniecības mēnesī dabūju klausīties notāciju par to,ka atļāvos dot 5ls un neaizskrēju samainīt.Stenēja un pūta un vaidēja,bet tas bija cits šoferis tāds ar cepuri
Pilnīgs ārprāc, tās kasieres un šoferi vienmēr kautko pukst-izpauž savu neapmierinātību, bet mēs savējo nedrīkstam izpaust un ja dod naudu papīrā-tad vispār mati stāvus gaisā, un kā vispār var atļauties grūtniecei aurot virsu-es gan jau būtu sākusi pretī runāt..mani nervi nespētu šitādus izlēcienus izturēt!!
Labi ja vēl pabrauc garām,tas autobuss,bet ja es stāvu brīvdienas rītā pieturā un gaidu autobusu plkst 6:16 lai tiktu no ribelites uz centru-bet autobuss neatnaak, kolēģe man jau teica,ka sarakstā esot, bet reāli nekursējot, nu tad tagad man jātērē vairāk naudiņas un jābrauc ar mašīnu :(
tie autiņi vispār nav sakāroti,reti kurš šoferits ir pieklajiigs!!!
un kontrolieres vispaar ir ..... vienmēr no rita-PABIDATIES,ir tacu vieta,a ja nav,tad vinuprat ir jakapj otram uz galvas,tas vinam vienalga,vinas pasas aiznem 2 cilveku vietu..!!!
Cieniijamie pasazieri! Luudzu, redzot autobusu pieturvietaa, celiet roku, tad gan apstaasies. Jo soferisi jau nevar kafijas biezumos noziileet, vai tu autobusaa kaapsi ieksaa vai nekaapsi. Pec noteikumiem soferis var neapstaaties pieturvietaas, ja pasazieris neveelas iekaapt.
Taatad- vainiigas abas puses, gan soferis, gan ari pasazieri, kas necelj roku , lai autobuss pietureetu.
Esmu pats soferis un zinu, ko nozime tas, ka apstaajos pieturvietaa, bet pasazieris nemaz manaa autobusaa neiekaapj.
Cieniisim viens otra darbu.
Lai Jums jauka diena!
Ja kas, es straadaaju VTU Valmieras parkaa un pieturaas gaidosie pasazieri celj roku un protams, ka soferim ir jauznjem pasazieris
Kas attiecas par SIA ""OGRES autobuss"" soferiem, tur nu tiesaam dazi soferi ir taadi iigni . OGRES parka vadiibai vajadzetu organizet soferu psihologiskas saskarsmes kursus soferiem. Ja nu kas, tad VTU VALMIERA un NODERKA sadus kursus soferiem organize regulari :)
Pasmaidisim :)