nekvalitatīvs pakalpojums
esmu šokaa par cillii picas administ.Rotas augstpraatiigo attieksmi pret klientiem. Viņa labaak kaadu izkomandees nekaa pati pakustinaas savu pakaļu.Lielaakaa daļa manu draugu ies tikai Solvitas maiņaa, jo tur attieksme ir o.k.Rotai liels fui.
Man arī bija tā, ka tas oficiantes urbina degunu un pasūtījumu jāgaida gandrīz stundu...
man vispar riebjas cili pica, sausmigi garlaiciga iestade....
pāris reizes biju. nav tik traki
Kā nekā Leišu uzņēmums!
kas ir Rota?
es arī vakarā iebraucu pasūtit saldo,bet kamer nese edienkarti pagaja 15min.. bet tur bija aiznemti tika kaadi 2galdini
Vai tad tur tāda štata vienība kā administratore pastāv? Manuprāt, aprunātā persona tāda pati oficiante kā citas vien ir.
Vai iet runa par Selveri?man reāli riebjās....
Dodiet man viņas darbu,man patīk šis darbs. Tieši esmu bez darba...
Tad kāda vella pēc tur jāiet, ja ir Vairāk Saules kur ir n reizes labāk???
ČP ir patīkams interjers un plašums, ēdieni arī garšīgi (tiesa, par gaumi, kā runā, nestrīdoties), par oficiantēm tās reizes, ko biju, sūdzēties nevaru, negāju kašķi meklēt ;)
Teikšu īsi - ēdiet mājās!
Nu esmu bijis vienu reizi nu apkalpošana bija OK nu ir lielītas kas klibo, bet es domāju kad oficiantes pastrādās kādu mēnesi un būs pieradušas un aizies. Nepatika tas, ka viena no galvenajam komandētajam kas laikam atbild par oficiantēm sēž pie galda un skaļi aizrāda nevis pasauc malā. Bet tā pica ir vidēja, bet 1.vieta tur nav pica, bet pārējie ēdieni bet pica Nr. Ogre ir Štoka pica tās ir manas domas
Ļautiņi mīļie, lejat nu ūdeni!Krīze valsti, krīze jūsu galvas!Jo ar Čilī picu viss ir kārtībā- gan garšīgi, gan labi apkalpo!Nu mums latviešiem jau tā ir- ka tik būtu par ko pariet!!!Un vēl- ja nepatīk, tiešām ēdiet mājās!
Chilli administratores biezhi vien ir iedomiigais maitas :@ veel trakaak ka bik vecaaka par tewi bet taa gruzij augumaa ka tik turies!!!
pilniigi pikriitu...
Vajag suutiit 3 maajas talaak... Vai nu sudzeesimies.. Lai atbriivo no darba.. Nafig taadus darbiniekus... Rakstiisim uz chilli pica...
Tad Jau labaak Shtoka vai nu Vairaak Saules... Ja taa turpinaasies uztaisiisim lielu piketu un anti-reklaamu.. Un neviens vairaak neis uz turieni... Un vel... Gaidam kad Dimants pacels augshaa Ogres Muizhu.. Tur buus kafeinica uz 200 vietaam... Un apkalpos shtoka pica.. :) Buus taa kaa LIDO... Njam Njam... Dimant Turies.... Esam par tevi..... Malacis....
Esu bijis vairākas reizes Čilli picā -un man šķeit ka tur viss ir tip top.Bet Dimanta kafūzi nav ko celt debesīs pirms nav to atvēris .
nu cepiet taču paši tās picas mājās!!!! daudz garšīgāk un pavisam vienkārši :))))
Komentus laikam raksta tie kas ir senjau atlaisti no darba jo paši neko nejēdz darīt.Krīzes situācijā darba devējs vairs vevar atļauties tādu profesīju "'pļāpātājs'' atmaksāt.Ejat paši un pastrādājiet tās stundas ko tas meitenes skraida.Es tādu darbu nedarītu.
Kas tad tu par strādnieci oficiantīt ja tu esi bez darba. Atlaida?Nejēdz strādāt ?Nāc pie manis būšu labs šefs.
Man Rota piemēram kā administrātore pat ļoti patīk.Viņa tak dara savu darbu lai tās meičas ātrāk nāktu pie mums.Katrs dara savu darbu.Mēs daram savējo mēs ejam un ēdam lai meičām ir darbs.Visi uz čilleni tiekamies tur.
Ja Vinja LABI STARADA UN PiCas CILI PICA IR LABAS! VAIRAK TEJAS NAUDAS 6ai MEI4ai LAI VARETU IZ KADU MELNO KATI AIZIET PATUSET:-)
Čili pica Ogrē ir Čili pica vai frančīzes uzņēmums?
Atzīšu, ka arī esmu saskāries ar pāris ne pārāk ekselentiem gadijumiem Ogres Čili, bet sie gadijumi nekādi neietekmē manu attieksmi pret šo ēdnīcu, kā vienu no omulīgakajām Ogrē. Un ir kāds bonus - atvērta līdz 24.00 :)
Njā,palasot visus komentārus varu tik pateikt,cik cilvēku tik viedokļu,nekāslikta nesaskatu,bet nu varbūttie,kas runā un ceļdebesīs citus uzņēmumus vai nav no tiem uzņēmumiem darbinieki?Katrs māk gudri aizstāvēt savu darbu,bet varbūt pavērojam no malas,ko daram paši un tad kritizējam citus!Veiksmi Jums visiem darbā un viesmīļu darbu tik varu apbrīnot,jo tur jābūt stipriem nerviem!
divreiz bijām ar družkām - viss kaartiibaa! Ljooti garshiigi un saliidzinot ar Riigas ČP vai Vairāk saules - stipri leetaak! Apkalposhana kaartiibaa, temps arii! Interjers patik un tiesham beidzot Ogree ir sakariiga vieta, kur pachalot ar meicham!
Nespļaujiet akā, no kuras dzeriet.....vai dzersiet....nedzērāt!? tāpat dzersiet!