Salons "Double Beauty"

Par cik nevarēju tikt pie savas manikīres citā pilsētā, pēc dažām atsauksmēm un informācijas internetā, izvēlejos tieši šo salonu, lai veiktu gēla nagu korekciju.Bet rezultāts bija pārsteidzoši slikts, kvalitāte atbaidoša.Pēc nedēļas jau lielākā daļa manu franču manikīra nagu bija apdrupuši un pagalam.Lai gan arī sākotnēji tas bija paredzams, meistares darbs nebija akurāts, krāsa satecējusi utt. Pēc nedēļas steidzamā kārtā bija nepieciešama vēl viena korekcija, un kā teica mana manikīre, izvērtējot kolēģes darbu, uzklātais materiāls nemaz nav bijis gēls.Lieki piebilst, ka cena bija tada pati.Par cik tas bija pa svētku laiku, un es nebiju Ogrē, savus "skaistos" nagus pieminētajā salonā neatrādīju, bet vajadzēja gan.Manikīres vārdu tomēr neminēšu, tikai iesaku meitenēm būt uzmanīgākām, un tomēr izvēlēties meistarus pēc ieteikuma, nevis uz "dullo".

Ilze , 2009-01-27 16:42:33

es vispār nesaprotu kapēc ir meitenēm nagi jāpielīmē, jāpagarina, izskatās šausmīgi, it kā būtu neapgriezti sarkani nagi :P

Jōzus , 2009-01-27 17:24:00

jaa jaa tur nu neko skaistu par sho salonu diemzel nevaru pateikt...kvalitaate pilniigaa d..saa.

meitene , 2009-01-27 18:06:49

Jozus, nu točna manas domas! Naktsmurgs kautkāds...

50 kap. , 2009-01-27 18:25:44

Ta meistere gadijuma nebija Natalija Rahivskaja,blonda ar lielam pupam??

xxx , 2009-01-28 00:04:24

XXX!
Cik saprotu, tad ne es vienīgā esmu kļuvusi par "upuri" konkrētai manikīrei.
P.S. Es savus nagus nepielīmēju un nepagarinu, tikai uzklāju gēlu uz saviem, kas patiešām ir tā vērts.

Ilze , 2009-01-28 08:35:13

vo vo man ar vienreiz tur pielika ne tā !

amok , 2009-01-28 09:07:20

Amok, es pat zinu ko :D

Iksiņa , 2009-01-28 11:58:10

ari es tur pieaudzz'eju uz ilaidumu,un izskatij'as vienk'ar'si briesm'igi,aizbraucu uz klases pirti,visu apluuza,un geels saka drupt.

zuze , 2009-01-28 12:25:43

Iksiņa: nadziņus protams, tikai tas bija jau sen sen atpakaļ ;]

amok , 2009-01-28 13:21:58

pirms tu mainīji dzimumu?

Iksiņa , 2009-01-28 15:15:13

neesmu to darījusi ;]

amok , 2009-01-28 15:36:34

labs biznesa triks :DD ātrāk nodrūp-ātrāk jātaisa korekcija,kas arī maksā naudiņu,vai ne? :DD

ms , 2009-01-28 20:32:35

Čau,Paris! :D

Ričija , 2009-01-28 21:54:22

Nechego plohogo skazatj pro etot salon "Double Beauty" ne magu, ja postojannaja klientka i mne tam ochenj nravitsja, po povudu Nataliji Rahivskoj magu skazatj odno,uze neskolko let u neje naraschivaju nogti- rabotu ona delaet professionalno, ne razu ne bilo kormanov i nogti ne lomalisj.

Tatjana , 2009-01-29 13:12:00

XXX
nezinu kas tev tur par problemam ar Nataliju Rahivsku, bet varu pateikt tikai vienu, ka mani loti apmierina vinas darbs,un strada vinja ar profesionalo gelu,jau divus gadus taisu nagus pie vinjas un nekadas pretenzijas NAV un NAV bijusas,dizaini ideali kvalitate loti laba, un tadus meistarus ka NATALIJA RAHIVSKA vel ir japamekle, daudzi vienkarsi pat blakus vinai nestav. Un salona "DOUBLE BEAUTY" ja klientu neapmierina kvalitate nagus partaisa par velti. Un vel ir tada lieta NEZINOSIEM CILVEKIEM,ka ne visi nagi pienem gelu, tas ir dabiski un meistaram ar to nav nekadas saistibas,pat pasaules labaka manikire neuztaisis labus gela nagus ja savs nags to nepienem, gels ka lobijas nost ta ari lobisies!!!!! un tev XXX es skatos ka ir kaut kadas privatas problemas ar Nataliju,jo ne pirmo reizi redzu ka nelabu vardu saki par vinju saja portala, iesaku pieturet meli!

zuza , 2009-01-29 13:30:10

Smieklīgi, kā te daži labi attaisno salona labo vārdu.Nu ir gadījušies arī man tur nesmukumi.
Te viena autore raksta, ka ne visi nagi pieņem gēlu, nu varbūt tā arī ir, tikai te jau ir runa par to, ka tev gēla vietā uzliek "mēslu", un paņem naudiņu kā par gēlu.
Meistari var strādāt dažādi, katram jau sava darba pieredze un stils, bet šāda cilvēku muļķošana gan nav pieņemama.
Un tiem aistāvētājiem novēlētu ar tādiem nagiem pastaigāt ,vai vēl labāk, uzlikt tādus tieši pirms svarīga pasākuma, un tad ar "labu" garastāvokli doties uz to!

eli , 2009-01-30 08:28:26

vieni apmierināti, otri neapmierināti, bet ja nepatīk - var taču iet uz citu salonu, pie citas manikīres, arī man ir uzlikti nagi tā ka nepatīk un ar sliktu kvalitāti, bet es nepiekliedzu ar to internetu un nemēģinu nolīdzināt ar zemi. Visu var sarunāt, atrisināt un izrunāt bez publiskas apspriešanas, nu parasti tā dara cilvēki, kuriem ir vismaz daudz maz normāls kutūras līmenis.

yyy , 2009-01-30 11:34:40

YYY!
Un kāpēc ta Jūs pati "Nekvalitatīvajos pakalpojumos" ieskataties un tik zemas kultūras sarunās iesaistaties...
Šeit taču pārsvarā cilvēki raksta, lai pabrīdinātu citus, un dažreiz, arī varbūt, lai liktu padomāt tiem nekvalitatīvā pakalpojuma sniedzējiem.
Protams, ka konkrēts cilvēks to var atrisinat bez publiskas apspriešanas, bet tas pakalpojuma sniedzējs citam konkrētam cilcēkam atkal darīs to pašu.
Kāds te sakars ar kultūras līmeni?! Forši, ka cilvēki ir aktīvi, un viņiem nav vienalga

ooo , 2009-01-30 12:01:34

man nepatika kā man nogrieza matus, apkalpoja veikalā pārdevēja, bankas darbiniece kļūdījās procentu aprēķinā un taml. nu tad labi, sauksim visus vārdā uzvārdā un apspriedīsim internetā un ka tik kādreiz paši nenokļūstam to aprunāto vietā...
tāpēc ir salona administrācija un garantija, lai šos jautājumus risinātu savādākā civilizētā veidā

yyy , 2009-01-30 14:06:44

YYY!
Iespējams, ka Jūs aprunāto vietā jau esat pabijusi, ja Jums tik negatīva attieksme pret sabiedrības vērīgo "aci".
Bet dažreiz tiešām Jums jāpiekrīt, sūdzēšanās šeit ir lieka.
Konkrētais gadījums gan uz to neattiecas, jo cik sapratu, tad te ir runa par viena pakalpojuma aizstāšanu ar pilnīgi citu par pirmā pakalpojuma cenu.
Bet nu katram savs...

ooo , 2009-01-30 14:31:03

OOO!!!
Jus uzskatat ka tomer tas viss ir loti labi, kad kadu apruna publiski??? vai tiesam cilveki ir tik glevi ka nevar acis pateikt to ko doma???? viegli nosaukt citu vardus savu slepjot. Tas attiecas uz XXX. Tas viss ir mulkibas ko visi te raksta!

www , 2009-01-30 17:52:15

varu pateikt vienu viss tas izklausas ljoti pazemojosi!Ilze tu piemeram!!!smiekli nak par tevi!!!
a tuXXX- saprotu katram smukas krutis gribas tapec arii besies!!!a par nadziniem neko sliktu pateikt nevaru loti labs meistars sava darba!!!un esmu ljoti apmierinata !!!visiem vinju varu tikai ieteikt!!!
TA KA MEITENES NEPAZEMOJAT SEVI TIK ZEMU!!!

sss , 2009-01-30 18:52:40

labais SSS!!! ;)

zuza , 2009-01-30 18:55:25

Biju pie kosmetologa Double Beauy- patiešām patika, ļoti forša masāža un pat rokas pamasēja maskas laikā, citur man tā ne darīja.

Irēna , 2009-03-03 23:49:12

Nezinu par kosmetologu, bet solārijs-krateklis ir satriecoš, baigi foršais un vel uzdāvināja 2 saules minūtes. Smieklīgais.

Lapsene , 2009-03-03 23:53:24

Я как профессионал утверждаю, что очень много зависит от мастера ! От ногтей тоже зависит .но это только у тех клиентов. у которых есть отслоения материала у кутикулы по медицинским показаниям .таких людей не много .а в основном мастер должен отвечать за свою работу .тем более если он берет за свою работу не малые деньги . работа должна иметь также и гарантии во всяком случае в первую неделю после профилактики если что-то пошло не так (что бывает редко) я исправляю бесплатно .когда материал крошится тоже вина мастера.надо не работать с фирмами предоставляющими на рынок не качественный материал.если кто-то хочет задать вопрос -отвечу

Polina , 2009-03-31 20:45:27

esli uzh kakoj-to klient viskazal chto-to plohoe. to uzh tochno ne nuzhno otmazivatjsa! A primite k svedeniju|!

da i v Ogre stoljko salonov, hodi hotj kazdhij denj, da probuj vseh masterov! i najdete sc=voego)))

udachi vsem!

xxx , 2009-04-19 19:59:20

Natalijai ir skaisti pupi

xxx , 2011-03-30 10:14:58

man atkal Heliosā pielika slikti, solīja, ka turēsies ilgi, bet nekā. Cenas gan tur lielas, laikam sakāpis galvā tur šām

XY , 2011-03-30 10:52:07

nepiekritu XY. Cenas labas,nagi turas ari labi, 5 nedelas staigaju.Pirms gada braucu uz rigu,taisiju par25-30 ls ,turejas labi ka 3 nedelas.

... , 2011-03-30 11:15:08

jā, jā, tā man arī heliosa administratorītes ar putām uz lūpām solīja, turēšoties 5 ned, noturējās labi ja 2

XY , 2011-03-30 12:46:02

nevajag nagus grauzt!!!

... , 2011-03-30 14:30:52

Hm, kur atrodas šis salons?

Agy , 2011-03-30 15:36:29

abi atrodas Ogrē, tik cenas pie tās pašas darba kvalitātes atšķiras

zane , 2011-03-30 15:45:16

Trakās bābas.Uz līdzenas vietas kņadu uztaisa.Ragus vēl pieaudzējat.

77777 , 2011-03-30 17:41:40

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet