SELVER-Čilli pica

Piektdienas vakarā aizbraucu uz čilli pica, lai iegādātos kādu gardu kumosiņu, taču pie pašām durvīm biju ļoti nepatīkami pārsteigta. Pienākot pie durvim, manas kājas saslidēja katra uz savu pusi, labi ka paspēju aizķerties aiz durvju kloķa.Protams par to pateicu arī meitenei, kas pieņēma manu pasūtījumu, taču tā pilnīgi nenoreaģēja. Vai tiešām SELVER īpašnieki nevar parūpētie par veikala apmeklētājie, vai arī Čilli picai virtuvē ir sāls trūkums!

LG , 2009-01-12 17:02:28

Pie joda, kāds sakars ar Čilli picu?
Tu jau biji iegājusi picērijas teritorijā?

fish , 2009-01-12 18:18:48

Pati redzēju kā Čilli picas virtuves darbiniece ap kādiem 22-23 veselu maisu pārtikas sāls pie durvīm izkaisīja. Bet pirms tam slīgēja vienkārši nenormāli!!

zi-zi , 2009-01-12 18:43:41

Uzraksti vēl prezidentam!

moins , 2009-01-12 19:18:29

Vai tur var iegādāties arī gardus kumosiņus?! Man pagājušajā nedēļā bija nepatīkama pieredze, jo ne ēdiens uz vietas bija garšīgs, ne līdzi paņemtā pica. Ar to mana interese par šo iestādi arī beigusies.

Dore , 2009-01-12 19:23:29

Selver teritorijai ir savi sētnieki,kuriem visas pretenzijas .Domā oficanrei jānopērk sāls un jāpaber ,vai labāk smiltis laikus jāsagādā .

brr , 2009-01-12 19:25:45

A es uz to picēriju biju aizgājis paskatīties, kā tur ir, vot pasūtīju vienu no lētākajām picēm, bet man atnesa pilnīgi citu picu no dārgā gala, bet rēķinu par to lēto picu, būs jāiet biežāk:)

Emils Hegle , 2009-01-12 19:38:42

Ideāla diskusija, žēl tikai, ka tās kājas paslīdēja katra uz savu pusi!

lebron , 2009-01-12 19:41:27

Šoreiz ne par ledu, bet par picu-tā bija Ogrē negaršīgākā, bet apkalpošana lēna un haotiska.Mēs- trīs apmeklētāji, turp vairs neiesim, kaut vai paklājs pie durvīm būtu noklāts, lai neslīdētu.

keita , 2009-01-12 20:19:13

Nju vispār pievienojos gan , biju pagājušo nedēļ aizlaidis uz Selveri palūrēt zemūdens foto isstādi un tas bij pagrūti izdarāms PIRMKĀRT ar autiņu knapi varēj ~20.00 vakarā piebraukt pie bodes jo priekša bij vienkārši netīrīta tāpat pie pašam durvīm stāvēja "Darbinieki nāpšļi" kuri smoļija kautkādas smirdīgas kūtspakaļas , būtu nēmuši vismaz durvju priekšu izrakuši ar ļuļki zobos algu piemestu un varētu atļauties kautko ne tik smirdīgu.

Lunis , 2009-01-12 21:13:24

Lunis ,ritīgs Lunis ,Gan raksta ,gan domā kā lunis.Paņēmis entuziasts un t o veikala priekšu noracis nu tā gluži vienkārši par velti ,lai pašam labi un citiem prieks .Man pēc tava komentāra sajūta ka tu pats jau esi iesmacis un smirdi .Darbā katram ir savi pienākumi ,bet tu pareizais vari paņemt lāpstu un sākt rakt un vispirms savā dārzā .

kašķe , 2009-01-12 21:40:59

apkalpošana ātra, oficiantes laipnas!
viss kārtībā!
zb, ka nevienam nekas nepatīk!
tad ***** aizejiet paši un uzcepat kaut vienu garšīgu picu un nostrādājat vienudienu tād';a iestādē!besī laukā! :#

Līva! , 2009-01-12 22:25:26

kašķe : Gan jau uz klientiem tāpat vaukšķi mož pazden šos aiz durvāim lai kājas noslauka ko?:) Ir labs paņēmiens ka tikt valā no uzmācīgiem un nagus vīlēt traucējošiem klientiem . Sametieties uz izlieciet plakātu ar lieliem burtiem "Ja brauc gāram tād brauc un netracē mums STRĀDĀT"

Lunis , 2009-01-12 22:39:55

Pirmais, ko pamanīju Selver veikalam, bija jocīgās stika plāksnes (lakam bija domāts kā jumts) virs ieejas veikalā un Chili picā. Arhitektam laikam patika tās izjūtas, kad lietus vai kūstošā sniega ūdens skaisti pil uz iekšā un ārā staigātājiem caur stikla paneļu spraugām. Horizontāla plakne bez notekām gar malām - arhitektūras ģēnija spožākais domu gājiens. Nesanāca kārtīgi izpētīt šo māksladarbu - jau noņemts. Pazudis. Nav vairs. Varbūt pat nokritis no sniega svara. Palicis tikai mazais brālis virs Chili picas.

Inspektors Grausts , 2009-01-12 23:46:12

Taas stikla plaaaksnes btw nogaazaas vienu vakaru ....bet Chili pica ir baigi forsha :)

sundew , 2009-01-13 08:23:09

Apkalpošona nebija ātra.

a , 2009-01-13 08:43:39

piektdien braukshu garām - varbūt iekāpšu apstīties jauno veici :D

amok , 2009-01-13 08:47:27

Amok, vai mums tāpēc būtu sarkans paklājs jāizritina un orķestris jāpasūta? :)))

Iksiņa , 2009-01-13 09:13:42

Chilli picu esam novērtējuši kā labu un regulāri apmeklējam, bet pats veikals atstāja sliktu iespaidu jau pirmajā apmeklējuma reizē. Pirms 10 durvis uz pazemes stāvvietu tiek slēgtas, kaut veikalā vēl ir pircēji, un apsargs pie durvīm laipni norāda iet apkārt. Tā nu ņem vien iepirkumu ratus un soļo pa ceļu uz stāvvietu un pa ceļam pārvari slideno kalniņu uz stāvvietu ar visiem iepirkumu ratiem. Pulkstenis tad bija apmēram 9:50 un stāvvieta bija pilna. Nepalika taču tie cilvēki veikalā un sargs taču netiek mājās ātrāk, kamēr veikals ir tiešām brīvs no pircējiem.

ute , 2009-01-13 09:15:59

Tev naudas paklājam pietiks? :D

Iksiņa , 2009-01-13 10:24:38

iepriekšējais koments autoram ... tik rakstīju es.

amok , 2009-01-13 10:25:59

Dārgais, priekš tevis es arī trompeti pie durvīm pati spēlēšu :D

Iksiņa , 2009-01-13 10:49:24

sarunāts :D

amok , 2009-01-13 11:07:14

tik neaizmirsti paziņot ierašanās laiku :)

Iksiņa , 2009-01-13 11:19:52

vot precīzi nezinu, bet kaukad pēcpusdienā

amok , 2009-01-13 11:26:14

Ne bode ka tada ne vainas , Focēnes bij foršas un sulas ar bija labās BET sākumā domājām ka vispār ieejas aukšā nāv jo naturāli netīrīti sniega kalni pie durvīm un kūtspakaļu kūpinātāji tas jau bij "Labā" firmas zīme :):)

Lunis , 2009-01-13 11:45:14

Man atkal baigi patika, ka bērnu rotaļu laukumiņā pie mantu kastes sienā ir kautāds sadalītājs.....izskatījās elektības. Bez tam Vidusjūras pica ar jūras veltēm ir tikai 3 garneļu pica, makaroni ar spinātiem un saulē kaltētiem tomātiem izrādijās bez tomātirm, Alpu salātos anšovus arī neatradu. Viesmīles strādā tik haotiski, vai tadda ēdienus nes visus uzreiz - siltais, salati, saldais, kafija.Būs vien jāiet uz Vairāk Saules.

nokians , 2009-01-13 15:07:32

truls veikals...staigā dāmītes dirsu grozīdamas,bet galvā nekā nav..prasi ko gribi neko nezin...

sandija , 2009-01-13 17:08:22

truls veikals...staigā dāmītes dirsu grozīdamas,bet galvā nekā nav..prasi ko gribi neko nezin...

sandija , 2009-01-13 17:08:25

Luni ,kāds man sakars ar klientiem,es jau divus gadus pensionāre ,bet tavi gudrie komentāri kaitina .Reāli dzīvē kā notiek?Labi ja katrs izpilda savu pienākumu ,tā kā tu apraksti darbiniekus tevi jau negodina ,pašam zema kultūra .Ņem tik lāpstu un roc un domā ka arī racējs ir pelnījis cilvēcisku cieņu par savu darbu .

kašķe , 2009-01-13 19:30:38

kašķe : Tu zini es atkal esmu pārliecībā ka ja bizness tad bizness ja savāc loxus kas naver tiktāl durvju priekšu notīrīt paši vainīgi :) Un vispār man dzelžain pārliecība kas viss Eestu biznes apmēram kā šitais linkā :)P)

http://www.youtube.com/watch?v=uMH5BqVTLvU

Lunis , 2009-01-14 01:05:54

Veikalam ir direktore ,kurai jāseko lai katrs darbinieks izpilda savu pienākumu .Jābūt taču tur sētniekam kura pienākums uzturēt kārtibu teritorijā .Saukt tagad visus par loxiem nevajag,sanāk ka apsargi un oficantes un pārējie kas tur stŗādā saņems pa lāpstai un raks sniegu,pavāri kaisīs sāli j o virtuvē tas maisiem .Nez vai tu pats darītu darbu ,kas nav tavos pienākumos .

kašķe , 2009-01-14 09:16:23

O,te jau laikam viss picērijas kolektīvs savācies!?? :D

Picca , 2009-01-14 21:45:18

Padomājat, ka tas cilvēks kurš līdz jums nevar tikt vai tiekot uzsit zilumu uz pakaļas, otreiz nenāks. Bet jūsu alga jau ir atkarīga no tā cik daudz apkalpoti klienti! Tā ka, ja nevarat palūgt veikala vadītājai, lai noorganizē notīrītu, neslīdošu ieeju, pakaisiet paši to sāli!

Čilli picas darbiniekiem , 2009-01-20 21:43:51

Ejiet nu tagad dāmas un kungi gudrie no.irseji uz ''Vairāk saules'' , kuru paši 100% lielākas daļas pirms kāda laika šeit nozākājāt...mana pārliecība nemainās, tie, kuri skatās uz lietām slikti jau no sākuma vienmēr saņem to, ko pasūtījuši....tā ka, viss priekš jums ir nemainīgi godīgi.....jūrmalā vasarā paklupsiet,sūdzambībelītes, un 2 garneļu šķirnēs uz picas tikai trešo pēdējo sameklēsiet un būsiet vienmēr nelaimīgi apbižoti, kā 2-gadīgi bērni, kuriem končiņu atņēma!!!Žēēēēēēēēēēl!!!!!....jūs

kens , 2009-01-21 22:28:59

Jā, es arī nesen biju Čili picā un neko labu nevaru pateikt... Pie tam vēl biju bezgala duzmīga. Tā kā vēlējos normāli pāēst, pasūtīju sēņu krēmzupu, taču cik liels bija mans pārsteigums, kad, smeļot otro karoti, es ierugu zupā lielo spalvu, nu līdzīgs suņa spalvai. Nezinu vai tā bija suņa vai kāda cilvēla spalva, bet mani parāva uz vemšanu, apzinoties vien to, ka to zupu ar spalvu es pagarsoju. Un otris pārsteigums man bija, kad atnesa kafiju Late ar putukrējumu, nu tagad tiešo nosaukumu neatcerēšos, bet jēga tāda, ka bildē tā porcija izskatās daudz lielāka un tas putukrējums nāk ārā no krūzītes, bet atnesa pavisam mazu porciju un 2reiz mazāku nekā bildē bija. Protams es saprotu, ka ir krīze, bet nu tomēr. Uz manu jautājumu oficiantei, kapēc tas ko vina atnesa krasi atširas no tā kas ir bildē, viņa atbildēja: Nu tur neko nevar padarīt, tādu jums sataisīja. :) Smieklīgi, bet tomēr vēlēšanās uz turieni iet man vairs nav!

:) , 2009-01-25 19:22:28

Putukrējums Tev- ,tantiņ, galvā un vispār, laikaj jau jāatzīst, ka nesaproti neko!:) Krīze ir Tavā galvā, jo sunim neaug spalvas, savādāk tavējais, dzīvais jau sen būtu no tevis aizlidojis uz siltajām zemēm:))).Cerams, ka bilde tiešām arī bija 2-reiz mazāka nekā tā porcija:), ko atnesa.... nevis 20-reiz mazāka(((((:)))))))))....laikam jau ļoti gribējās Tev ēst- tik ļoti, ka biji gatva apēst pat suni. Nākamreiz aizej uz blakus Narvesen, šķiet, piedod, ja kļūdos par nosaukumu, un pasūti Hot dogu pēc savas gaumes (spalvas nevienas nebūs - vismaz, es -Apzvēru. :) P.S.....ne spalvas :))))

Kens , 2009-01-29 22:34:09

kur ir ledus, rīgā tādu nav

es , 2011-12-12 13:37:09

nekrofīlis :D miroņus ceļ augšā

Kristaps , 2011-12-12 15:17:44

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet