o-gala autobusi

kur palika autobusi no ogresgala uz ogri pa sveetkiem??? kautkaa neredzeeju ka kautkur buutu informaacija!!!!!! biju ljoooti dusmiiga jo man bij uz darbu jaadodas! mani ta aizveda, bat kaa tiem kas gaaja ar kaajaam un balsoja mashiinas!! es, piemeeram, veeleetos par izmainjaam buut informeeta!!! varbuut kaadaa aviizee bij, bet ja taas nelasu.....

ze , 2008-12-31 14:43:31

varbuut kaadaa aviizee bij, bet ja taas nelasu.....
Kā Jūs vēlētos paziņojumu saņemt?

zika , 2008-12-31 15:41:44

Nafix tev autobuss , Krievi tulītās aplaimošot pasauli ar brīnumverķi ka nekādas mašīnas un autobusi nebūšot vajadzīgi:):) Stājies rindā ! http://www.youtube.com/watch?v=QKHiD-B2eOw

Lunis , 2008-12-31 16:15:06

tagad tač mainīja's p\arvadātāji.haoss buus kadu laiku.

sgcrfuj , 2009-01-01 20:58:01

Izlasīju visas autobus izmainas, par to ka 6.40 no Ogres un 7.03 no Ogresgala nekas nebija mineets, Ja samaina 2.janvaari piektdienu ar 10.janvaari sestdienu , tad 2. janvaarii vajadzeeja kurseet peec sestdienas grafika. Ne visiem ir taads darba grafiks kaa valsts iestaadeem. Ja biznesu Latvijaa neatbalsta vispaar nekaadaa veidaa, un pat tiem kuriem darbs ir uz darbu nevar tikt, un ar 1.janvaari Valdiiba izmaina daudzus likumus, kaa to var izpildiit. Ja visa Laqtvija buus bezdarbnieki kas notiks tad!!!????
Valdiiba vienaa gabalaa aicina izmantojiet sabiedrisko transportu, tad kaa tagad sanaak??? Nav taa sabiedriskaa transporta un uz darbu vispaar nevar tikt.!!!??? Vai kaut ko vispaar dara valdiiba tautas labaa. Luuk pie kaa noved soliitais - Tautas partijas lozungs. ka gimene varees uztureet triis bernus - pie ssaadas vispaareejaas attieksmes nekas nesanaak!!!???

Dusmīgā , 2009-01-02 07:40:38

dusma par to,ka kāpj autobusiem tarifi. Bet algas nepalielina!

xxx , 2009-01-03 12:16:34

Ogresgals jau tā ir apdalīts ar to, ka esam it kā Ogres novadā, taču autobusi kursee liidz Dārzinjiem.

meitene , 2009-01-03 22:23:36

Turklāt izņemts ir arī rīta autobuss svētdienās, ar ko lielākā daļa pensionāru regulāri brauca uz Ogres baznīcu dievkalpojumiem - nu viņiem arī tas tiek liegts. Varbūt pirms izmaiņām vismaz varēja veikt kādu pētījumu, kuru autobusu izņemt, kuru atstāt. Paldies.

Ogresgals , 2009-01-04 13:14:10

nu es veeleetos informaaciju redzeet kautvai muusu krutajaa autoostaa, jo tur tak visi to redzeetu!!!!!

ze , 2009-01-07 12:48:45

pērciet zirgus Ogresgalieshi

:) , 2009-02-07 16:29:28

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet