veikals

Ja krievu laikā veikalam bija 10 durvis,tad strādāja tikai vienas.Līdzīga situācija ir veikalā PĀROGRE,kur no 10 kasēm,labākajā gadījumā,strādā tikai divas un ,ja kasiere aiziet apskatīt preci,kuru nevar izsist kases aparāts,(arī ļoti bieža procedūra),nu,tad ir vāks. TO BARDAKU TAČU VIENREIZ VAJADZĒTU IZBEIGT!!!

gača , 2006-04-03 09:54:46

Jā, tam, kas ierīkoja Jumos to idiotisko sistēmu, kas neatpazīst vairākas preces, vajadzētu aiziet uz Elvi pamācīties. Es te tagad nereklamēju Elvi (viņiem savukārt ir citas lietas nesakārtotas), tomēr tur kasieres neskraida pa zāli, meklēdamas preces...

x , 2006-04-03 12:38:57

Neuztraucies Gača,tā problēma pastāv ne tikai Pārogrē,vēl"jautrāk "ir ja ir viena pārdevēja pa visu garo gaļas,desas,siera stendu!!!Tad rindas pie visām preču grupām!Vienreiz kuriozs bija Kartonfabrikas veikalā(tur parasti arī viena kase strādā,augļus sveru sen jau pats,jo kādu sagaidīt ir bezcerīgi,ja arī atnāk,tad dusmīga vai norūpējusies),nu vot,vienreiz eju veikalā,jau pie durvīm dzirdu kņadu,baigā rosība,pārdevējas pat saka-lūdzu!!!(tas gan ir NOTIKUMS,jo parasti un visiem skatās no augšas...)Nu ja,skatos veikalā ieradies saimnieks-Feodorova kungs!Tas tik bija teātris,pat nepazinu ierasti īgnās pārdevējas,gribējās jau paprasīt,kas tad šīm lēcies!Un finālā gandrīz noģību no šoka pie kasēm-man pateica LŪDZU!!!tajā veikalā ir tikai divas normālas pārdevējas-kundzīte gados pie desu stenda un vēl kāda jaunā māmiņa pie tā paša stenda(vārdus nezinu,jo nav pielikti).

rencis , 2006-04-03 12:42:48

Ā,aizmirsu pieminēt neierasti laipnos un izpalīdzīgos apsargus,kas arī lielveikalos ir retums...

rencis , 2006-04-03 12:44:52

veikala ''Parogre'',nepietiek ar to,ka strada tikai divas kases,bet tas kasieres kustas tik leni,ka pie mirsanas un apsargi staiga ka cietuma uzraugi,pat preci negribas vairs izveleties

pirceja , 2006-04-03 12:58:05

Es "Pārogrē" jau divas reizes esmu neveiksmīgi nopirkusi ne pirmā svaiguma produkciju stendā, kur tirgo karsto/silto gatavo produkciju - te plovs bija saskābis, te sautējums ar izteiktu piegaršu. Nu ko, nācu atpakaļ un abas reizes dabūju savu naudiņu atpakaļ. Vienīgi jautājums- ja jau jūt, ka prece nav svaiga (tas manā gadījumā būtu maigi teikts...), tad kāpēc tiek apzināti tirgota? Kur skatās prečzine? Vai tiešām gaidat sūdzību sanitārajos dienestos? Un piena produkti ar vakar/aizvakardienas datumu, kas nolikti plauktā pašā priekšā? Par mūžīgajā rindām pie kases pat nerunājot...

Pircēja , 2006-04-03 13:14:24

Pircēja, tāpēc jau vecos produktus liek pašā priekšā, lai tos ātrāk nopirktu! :) Mana māsa, kas reiz strādāja jumī pastāstīja par tajā piekoptajiem trikiem. Desa, kas kļuvusi gluma, tiek vai nu mazgāta un ātri notirgota, vai nu tūlīt pat iegriezta salātos. 'Produktiem, kuriem tūlīt iztecēs termiņš, noteikti jāstāv "priekšplānā". Tas pats arī ar bulciņām - esiet droši - tās bulciņas, kuras pārdevējas ir tuvāk pa rokai, tās nebūs tik svaigas, kā tās, kuras vitrīnā izliktas tuvāk jums. Nu un laikam nav jāskaidro, kāpēc veikalos tiek tirgota vistas un cūkas gaļa dažādās marinādēs!

x , 2006-04-03 13:59:02

es ar stradaju maza veikalina kur viss ir janotirgo,uz vakuumiem termini japarspiez,uz piena produktiem ar acetonu janomazga,desas jaabgraiza un ar ellu jatira...man zel ir pirceju,tapec vienmer saku taisnibu kas svaigs,kas ne,kamer neskaita nost no algas,lai liek saimnieki beigto produkciju kur grib...

pardeveja , 2006-04-03 15:56:42

Es nesaprotu vienu - kāpēc PVD dienesta auto visbiežāk var manīt pie mazajiem veikaliņiem. Bet pie lielā Juma - nekad....

x , 2006-04-03 20:52:49

"Saulītē" arī nenormāli garas rindas pie kasēm, no kurām 2 strādā, bet divas tukšas. Sastrēgumstundās jau nu varēja vecākā pārdevēja vai kā viņu tur sauc, nekrāmēt plauktos preci vai pie stūra pīpēt, bet gan atnākt un apkalpot pircējus. Kasē meitenes jauniņas, laikam no ielas paņemtas un no garajām darba stundām strādā kā aizmigušas, nezina, kā izsist čeku, putrojas u.tml. Ja divus man priekšā stāvošo pirčējus apkalpo 12 minūtes, tad nav brīnums, ka rindas kā padomju laikos. Bet cik noprotu, vadībai pircēju domas neinteresē ;(

Atkal Pircēja , 2006-04-03 21:28:59

Protams, ka par pārdevēju ņems ikvienu kas piesakās, jo neviens normāls cilvēks par tādām kapeikām neies uzņemties zvērīgo materiālo atbildību.

kristīne , 2006-04-03 22:10:43

Skatos,ka tās sūdzības par Ogres tirdzniecības vietām ir diezgan daudz,bet Ogres presei tā gan nav aktuāla tēma.Varēja jau pārbaudīt un dot kādu rakstu ar konkrētām atbildēm,paskaidrojumiem un uzvārdiem.Pēc tās skraidīšanas par preces salīdzināšanu-iesaku pēc tam salīdzināt izsisto čeku,noteikti būs izsists vairāk nekā Jūs būsiet iegādājies.

gača , 2006-04-04 09:33:56

Lūdzu, vērsieties Ogrenet redakcijā ar konkrētām pretenzijām un, vēlams, arī pierādījumiem.

Ogrenet , 2006-04-04 17:51:01

Ogrenet ir iespēja pašam (-ai?) pārliecināties par augstāk izteiktajām pretenzijām un to pamatotību ;)

Pircēja , 2006-04-04 18:43:44

Vajag Jurčikam uzzvanīt,lai palasa aqtsauksmes par savām bodēm! Ogre nau maza,citas runas ar par šiem veikaliem ātri izplatās! Viens cilvēks par Feodorova kungu teica:dieviņš nau mazais,visu redz...

bebrs , 2006-04-04 19:54:29

Var vērsties arī pie Ogrenet-es jau rakstīju pašā sākumā,ka veikalā PĀROGRE strādā tikai divas kases,lūdzu Jums arī konkrēts jautājums-kāpēc pārējās kases nestrādā,jo pie tām divām ir mūžīgā rinda.Kāpēc kasieres mūžīgi skrien salīdzināt vai noskaidrot tās vai šitās preces cenu,tā radot pie kases vēl lielāku sastrēgumu.Nevajadzētu jau strādāt visām kasēm,bet būtu labi ja strādātu kaut vai puse.Nodaļā kur pārdod sveces,rāmīšus,vāzes u.t.t.,ļoti bieži nav klāt cena.Tāpat iesaku Ogrenet iepirkties par kādiem 25-30Ls.,un salīdzināt Jūsu iegādāto preču cenu ar čekā redzamo cenu,jo viena,otra summa Jums liksies dīvaina.

gača , 2006-04-04 22:13:30

ko jus te nematies?! Triaalaa esat bijusi?! :D

kasparic , 2006-04-05 09:46:51

Un kas tad notiek Triala?

Artfiction , 2006-04-05 10:47:41

triala maltaja gala samal visus atgriezumus,saslikos aizlaiz visu veco,pastavejuso galu,tik ta vairak etiki pielej un aiziet tirgosana,par piena produktu stendu paklusesu...veco biezpienu no pacinam sasver maisinos(ir ari svaigs sveramais,bet ka atskirt?).tur loti daudz kam partaisits vai notirits termins

o.k. , 2006-04-05 11:07:23

man mute palika vaļā lasot par triālu šito visu...nu nezinu,nezinu vai maz atbilst patiesībai,jo ļoti bieži iepērkos triālā un nekad nav bijis nekas vecs,pastāvējis utt.varbūt to raksta jumja pārstāvis...nezinu,nezinu...

rencis , 2006-04-05 13:19:53

stradaju triala,produkcija nak svaiga,bet ko darit ja liels kvantums pec termina paliek neizpirkts,censas jau iznemt no letes,bet kur gruzt(ne jau katru dienu ta ir,bet gadas)

o.k. , 2006-04-05 14:53:11

o.k., nav bail,ka šefs tevi atmaskos un parādīs durvis?Par taisnību ir jācīnās,pareizi,bet es laikam nekostu rokā,kas mani baro:)))veiksmi tev

rencis , 2006-04-05 21:03:24

partikas precu veikali nav nekada zelta bedre ar lielam algam,smagi ir stradat garas stundas,ja vel butu sapratne un normala attieksme pret padotajiem.....ai,negribas runat,ja vien varetu iztikt bez naudas.....paldies par veiksmes novelesanu,ta visiem ir vajadziga!!!!!!!!!!!!!

. , 2006-04-06 10:55:39

Aha bet aizejiet uz Saulīti pie tirgus, tur vispār sviersts. veikals mazs visu laiku viens otram uzgrūžas virsū, par groziņiem pie ieejas vispār nav ko sapņot. Un centra veikalā JUMIS pie kultūras nama mūždien viena pārdevēja kasē sēž uzpūtusies un strādā, kā aizmigusi, otra ar tāda padūšiga, kā burbulis uzpūtusies un neapmierināta ar dzīvi. Vienīgi tāda jauna meitene tumšiem matiem ir ok. No rīta augļus tuir nosvērt vienkārši neiespējami, ja nu vienīgi pats pircējs mācēs nošvērt. Pie kases tā lenta melnā kur liekam savuis pirkumus jau mēnesi nestrādā un izskatās, ka visiem tas pie kājas , nekas gan jau pircēji paši pastumdīs savu pārtiku. .... BRRRRRRRRRRRRRR sviests.

Sviests , 2006-04-25 20:15:13

Mani atkal kaitina, ka aizejot uz veikalu, piemēram Mālkalnes Jumi 22.20, ja veikals strādā lidz 23.00, tevi jau slauka ārā. Nopirkt neko pie desām vai gaļas nav iespējams, jo viss jau ir sakrauts kastēs un tiek stumts prom. Tev jājūtās vainīgam, ka esi iedomājies te kaut ko nopirkt. Tad varbūt saīsināt darba laiku arī uz durvīm, lai nebūtu liekas ilūzijas uz vakariņām.

pele , 2006-05-03 19:46:34

lielajos veikalos tiesam liekas, ka PVD nemaz neradas, drosi vien tiek samaksats, lai nelien, toties mazas bodites krata baigi, un piekasas pie visa. man lieka, ka cilveki par lielveikaliem mazak sudzas PVD, jo doma, ka tapat nav jegas, toties par mazajiem... un runajot par algam un attieksmi pret padotajiem, tad ir ari Ogre iznemumi, tie gan ir mazajos veikalos, nosaukumu neminesu, jo lielajos tas nav iespejams, diemzel...:(

pardeveja... , 2006-11-02 19:10:29

nu trakas lietas!Elvī pagaidām vēl neesu iepirkusi neko nekvalitatīvu!

nika , 2006-11-03 09:04:32

Šitos komentaŗus vajag nosūtīt iepriekš minēto veikalu vadībai, lai tad domā, jo tā taču konkurenece, tad lai veic uzlabojumus un redzēsim, kuram labāk veiksies! Tūlīt nāk Ziemassvētki, Jaunais gads, tad kas būs par rindām.......................

Zane , 2006-11-03 09:26:36

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet