Veikals Beta.
Sodien iegaju veikala Beta.Gribeju kaut ko nopirkt vakarinas.Un tad es ieraudziju kupinatu skumbriju pa 4.25 kg.Un mans liels parsteigums bija tad,kad vakara vinu atveru.Un gandris nosmaku,no skumbrijas tada smaka naca.Ka visa apetite pazuda.Vai veikals Beta grib noindet pircejus?Un kad beidzot taja veikala bus kartiba?
Betā tāpat ļoti smird ,tur tikai bomži pēc lētā un stiprā aliņa iet.Tad jau viennozīmīgi Maxima labāka.
Man gan Betā ļoti patīk iepirkties, ejam tur ar draugiem, baigi forši, laba apkalpošana.
Ko tad tu gribeji,tur tak vieni dzeraji strada.Pati biju saskarusies ar iedzerusi kasieri.
Laikam Emils Hegle ir viens no b......!
Vajadzēja nest atpakaļ.
Tajā veikalā negribas nekad iet iekšā,vienmēr pie ieejas darbinieces smēķē.Bet vakaros jaunatne ar aliņiem kāpņu apkārtnē,bail iet iekšā.
Es tādu mēslu nopiru SKAJĀ un arī iemetu miskastē!Tā kā bodei nav nozīmes.
Veikalā kasieres iemet un apkalpošana kā senos laikos un par kontingentu arī trūkst vārdu .Agrāk gāju pirkt gaļu jo bija no pašu saimniecībām,bet pēc visiem tiem smerdeļiem tā gaļa riebjas .
pārdevējas tur superduņkas!!!! ierauj,sapīpo,krieviski palamājas! produktus nepērku,tikai matu balzāms tur labs...ha ha
Es vispar dzirdeju ka,veikala neapmaksa atvalinajumus un slimibas lapas.Ja vajag atvalinajumu,tad nem uz sava rekina.Un ja doma iet uz slimibas lapas,tad uzreis raksti atlugumu.Jo mums slimnieki nav vajadzigi.
nezinu,kapec cilveki tik loti apmeklee veikalu Beta,tur ar medu viss noziests? :D
Jā,kas-krieviski lamajas arī tava latviešu tauta!!!!!!!!!!!!!!!
Nu apmeklē laikam tāpēc, ka tur ir atrodama lēta prece.Es arī tur šad tad iegriežos. Mani galīgi netraucē pārdevējas un kasieres kuras ir iemetušas un lamājas savā starpā. Lai taču cilvēki dara ko grib mani neviens neaiztiek. Nevienam nav spiesta lieta tur iet.Protams ja prece ir slikta - tā ir cūcība un tam attaisnojuma nav.
man ari netraucē,bet smuki nav! pēc šī veikala apmeklējuma nomazgaties gribas! labi,ka urlas atbrauca un manu tautu vismaz lamāties iemācīja,ha,ha
Spiesta lieta jau nav un veikalu izvēle ir ,bet ir arī normatīvi kas jāievēro jebkurā tirdznīecības vietā ,Kāpēc pirc\ējam kas varbūt retu reizi iegriežas ir jāsaņem atieksme negatīva par to ka nav nodrošinātas sociālās garantijas .Pīpē viņas kopā ar vadītāju un tad pa taisno katra uz savu darba vietu,par roku mazgāšanu pat neiedomājas .Un te nu gribas teikt ,ka zivs pūst no galvas .
Atradis kur iepirkties! Ja tev kaut ko izteiks vārds ex ''brīvība'' veikals nu toč,toč kopija''betai'',negribas raxtīt veikala nosaukumus ar lielo burtu,jo vārdu tiešajā nozīmē tie smird!!!!
Aiztaigā labāk līdz Elvi, pavisam cita gaisotne,ja Tev rūp sava veselība:)));)
Nu gaisotne cita gan.
Elvi veikala vismaz sapuvusi zivs nav.
Elvi veikala laprat ieperkos,jo man tur loti patik.
biju šodien elvī,patika noformējums,tās baltās egles ir skaisti.
suņu sūdos neiekāpju, betā neiepērkos
a kur atrodas Beta?
Kas par nekartibu iegajam ar viru beta veikala nopirktu kaut-ko noperkam pienu krasojamo wampunu un malto galju un ziniet neka no ta ko mes nopirkam nebija edams vaj lietojams wampuns vispar beidzas terminjw 05.2009
Es pedējā laikā visbiežāk iepērkos Jumī (Mālkalnes pr.).Tur tagad cenas palikušās pieejamās,un arī apkalpošanai un attieksmei nav nekādu pretenziju.
...nevajag apdirst vaikalus,bet gan skatities un prasit par preces realizācijas termiņiem,jo ko viņiem atved tas ari ir,neatkarigi no veikala!!!
Mums Aizkraukles beta bodites ari bardaks. pagajsnedel iegrabos piena, kuram termins beidzies 4 dienas atpakal, kadu laicinju atpakal tas pats ar maizi. cik eju pirkties katreiz kada jauna strada.Ganjau iemesls tam ir , ka taa darbinieki mainas. Ir dzirdets no pazinam,kuras izgajusas cauri tam kantorim, ka smauc ar algam un nem nost summas pat nepaskaidrojot par ko tiesi.Darbiniekus neverte pec darba spejam, bet pec acim.Skumji, ka verdziba 21gs. turpinas.