pat novewlcenes zog no vēstulēm!!!

Nu jau vispār man nav ko teikt par vēstulēm ,no ārzemēm, saņemto piegādi Pārogrē,Celtnieku ielas rajonā.Nesen meitiņai bija dzimenīte un viņas krustmāte no Anglijas sūtīja apsveikumu,jau pazvanīja mums un pastāstīja kad izsūtījusi apsveikumu, un mazajai par mazu prieciņu ielikusi 4 uzlīmītes ar taurenīšiem.Tā nu saņēmām apsveikumu,ilgi gaidīto,jo nāca no Anglijas pus mēnesi.Bet salīdzinot ar citām reizem,kad vispār nesaņemam,šoreiz vismaz atnāca vēstule. Par lielu izbrīnu -attaisot vēstuli bija tikai pliks apsveikums,bet kur tad uzlīmes palikušas?Apskatot vēstuli -sapratu kad tā ir bijusi smuki atplēsta pa līmējamo aploksnes vietu un iz'ņemtas bērnam domātās uzlīmes un aizlīmēta.Tad man jāsaka- cik cilvēki gan ir palikuši negodīgi un kad tik kaut ko paņemt ,jo pat uzlīmes zog!Kaut kāds ārprāts!Lieki teikt,kad pabrīdināju -nākošreiz ja grib iepriecināt krustmeitiņu ,lai vienkārši tikai pazvana un apsveic,jo sūtījumus tāpat vai nu nesaņemam vai saņemam atplēstus.

Inese , 2008-11-05 12:27:48

A uzlīmītes un marciņas ko sūta vēstulītēs kas domātas "Berniem" mēdz būt dažādas , dažas bix palaizi un tik labi tik labi paliek rozā muļķiki rādās:) Tās jau gan jau arī meklēja tie CITI "Bērni" :)

Lunis , 2008-11-05 12:32:09

Luni, Tu izmēģināji un rādījās rozā multenītes?:)

Mince , 2008-11-05 13:01:41

Droši vien brīnījās ka kāds vēl kaut ko sūta pa pastu un nolēma paskatīties, kas tur ir.

Dispčers Kļavinsh , 2008-11-05 13:46:20

Smiekīgi!Bet laikam kaifs patiešām ir no kaut kā nosperšanas!Bērni jau tik skaisti nemācētu atplēst un aizlīmēt vēstuli,ja nu tikai lielie"bērni"!

Inese , 2008-11-05 13:53:19

Tas patiešām ir skumji :(

BMS , 2008-11-05 14:25:44

Mince : Pietiekami esmu sastapis tadus kam šitādas "Novelcenes" un "Markas" piesūta atraktīvie paziņas no Nīderlandes un Anglijas :):) Tāpat arī dažādām vajadzībām fiksējis "Nejauši pārvertās" no tiem negaušiem kas piebāž pilnu aploksni un pastā tās aizķeras škirojamā mašīnā piemēram:):) Kādu laiku esmu padzīvojis Beļģijā un darba @ radošās štelēs pabieži braukājis uz kaimiņu Nīderlandi , a tur viss kas TOLAIK brīvi bij dabonāms vairums kafūžos ,a markas man reiz čomi uzdāvāja uz kopējas isstādes atkļašanu kādā smukā Amsterdamas galerijā , pārējie saņema šoķenes ar sēnēm ot protams ka pamēģināju pēc kā makras garšo , SALDSKĀBA bija bet tālāk par garšas noteikšanu kautkā nesanāca:) Bet nu dulluma arī bez viņām pietiek kaut gan kolēģi tās sēņu šoķenes aprijās tā sirsnīgi , atceļā uz Antvērpeni rallijs pa bāni tika uzrīkots tāds "Karmenieka stilā " zigzagos starp sēņotājiem:):):)

Lunis , 2008-11-05 14:52:02

Lunis sapipejies senes - kaut ko nesakarigu uzmurgojis :D
Izskatas pec sapizkas šumašedševo

p , 2008-11-05 15:53:14

p , 2008-11-05 15:53:14 : Sēnes nepīpīpēja kautgan pārdevās visādas arī kaltētas , tur viņas normāli varēj nopirkt dažos veikaliņos un barčikos kā šokolādes batoniņus ar pildijumu pilnīg legāl ja esi pilngadīgs:) Tāda sēne ar izbolītām acīm virsū :):) Grauz šoķeni un paliec stulbāks un stulbāk , ģimis stiepjas laimīgāks un laimīgāks :) Taga gan arzemniekiem nepārdod ATKLĀTI bet nju ja normāl runā Flāmiski vai esi krogus pastāvīgais apmeklētājs tāpat neviens neskatās un tirgo :):)

Lunis , 2008-11-05 17:44:51

vajag sūtīt pastkartes, tās neviens nezog

aga , 2008-11-05 21:05:55

Esmu 100% paarliecinaats, ka taas kaa potenciaali biistamas iznjeema uz robezhas ;) Ir ljoti daudz kas ko NEDRIIXT pa pastu suutiit un ir jaaiet uz pastu un (taa paredzeets likumdoshanaa, bet parasti neviens to nepaarbauda) pasta darbinieka klaatbuutnee jaasaliek viss pacinjaa un jaasuuta. Darbinieks paarbauda (nez tikai kaa) vai viss ok un liimee visu ciet un suuta prom. tad nekaadu probleemu nav. Taa ir starptautiska pacinja cilveeki...robezhas muitas... narko menti utt ;)

Matiss , 2008-11-06 01:58:45

es te ģirevņā dzīvojot pat nenojautu par sēņu šokolādēm, laikam daudz esmu zaudējis, da nu, visamz zinu, kas ir šņabis

Emils Hegle , 2008-11-06 07:17:36

Tā nu gan nav kad novelcenes nevar sūtīt pa pastu!Un arī ir tas, kad vēstules,kurās ir tika vēstule,-pazūd,vai tad tās arī bīstamas?un esmu pārliecināta kad tas notiek tepat Ogrē...,pati esmu redzējusi kā mūsu pastnieks braucot ar savu riteni,nogāžas un viss izbirst pa zemi...

Inese , 2008-11-06 09:10:48

un tas ka kaut kas izbirst noziimee ka zog? Ieteiktu tomeer pirms izteikt shaadus mineejumus, kuri tieshi aizskar kaadu 3. personu, padomaat... pieraadijumi ir? Man nekad un nevienu reizi nav bijushas probleemas ar pasta pakalpojumiem. Vieniigi uz aarzemeem suutot ir gadijushies dazhi kaazusi tieshi shaadu te incidentu deelj, bet kaa jau mineeju - tam ir risinaajums :)

Matiss , 2008-11-06 13:13:41

Tur jau tā lieta,kā tad lai pierāda!Nestāvu jau blakus un nezinu kur paliek,bet kad pastā griezos rakstiski -lai paskaidro kur paliek no arzemēm sūtiītie sūtījumi,tad neviens pat neiedomājās kad vajadzētu kaut ko noskaidrot un atbildēt.

Inese , 2008-11-06 14:34:17

Par tām Sēņu šokolādēm jau taga visi gudri , tās vairs pa pastu neatsūtīsi bandrolē. Bet Markas un Novelcenes ar LSD mierīgi :):) Ja tā uz aci tad tie kas aprijās tās sēņu šokolādes uzvedās ~ tāpat kā ar LSD :):) Vēl šur tur Eiropā gadās konditorejas kur var dabūt kaņepju ledenes , zin kā tauta zelē "Čupa čupsi" no mlas tā paglupi isskatās pēc tīņiem BET efektss tāds pavisam konkrēti pazīstams beigās , ko tik cilvēks nedara lai stulbs paliktu un aizietu no reālās dzīves problēmām:):) Starp citu lielākie to MARKU @ Novelceņu patērētāji esot Armijnieki , Jeņķiem Irakā un Afgāņos tā pilnīgi sērga. Kolēģi kas bieži uz turieni braukā dalijās iespaidoss ka dažās vienībās liekoties ka veseliem vadiem staigājot skaisti "Pūkaini" neesot brīnums ka paļijot uz vissu kas kustās. Tas mēsls kas markās neuzrādoties nekādos asins un urīna testos tik pēc uzvedības varot noteikt ka "Klients nobriedis" nervozi un hiper aktīvi tipa labi varot pateikt kaujas apstāķļos ka Jenķim terminātora un pasaules glābēja pazīmes un gatavs skriet pār mīnu lauku un zem snaipera lodēm tātad būs "Pastu salaizijies" :):)

Lunis , 2008-11-06 14:40:44

Es ari dzivoju Parogre, un mums regulari nepienak avizes, zurnali, vestules retums, kad mus sasniedz. Un kada paskata atnak zurnali?! Cik sudzibas nav rakstitas pasta vadibai, nekadas jegas. Un nav jau talu jamekle. PAskatieties, kas izdala pastu Parogre. Nezinu uzvardu, bet vards vinam Janis, isti ritigs vins nav, stumj riteni, vestules metajas taja groza, lietus list virsu, utt. Vins pats smird pa gabalu, un ta pat tie pasta sutijumi, rokas panemt riebj. Nacu pie secinajuma, ka vieniga izeja taja visa ir abonet pastkasti pasta, stulbi, bet vismaz tad zini, ka manas vestules apiet so apsaubamo tipinu.

krista , 2008-11-07 12:37:12

Šis pats Jānis arī man piegādā pastu.Citreiz ir iemestas citam adresātam domātās vēstules.Vai tad patiešām,kad daudziem tagad nav darba, nevarētu citu pastnieku noalgot, lai izvadā pastu?

Inese+ , 2008-11-08 16:25:36

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet