Netīrie SEB bankomāti
Bankomāti ir ērta lieta, bet vai tos nevajadzētu biežāk tīrīt? Ir taču visādi plastikas tīrītāji, tīrīšanas šķidrumi datoriem...Pie centra lielveikala SEB bankai ir sevišķi netīrs bankomāts...Ekrāns kaut kāds apspļaudīts, kartes ievietojamā vieta riktīgi nomelmējusi par korpusu pie klaviatūras vispār nerunāsim....Lai arī krīze, bankām būtu jāizrāda cieņa saviem uzticamajiem klientiem. Nav patīkami. Gribas pat mainīt banku? SWED bankai automāts tīrāks, Pareksam arī....
netīra nauda :D
Bet tas ir pie "Jumis" veikala! Ar to viss ir izteikts. Pie daudziem citiem lielveikaliem cilvēku plūsma ir ntās reizes lielākā(piem. Rīgā), bet tur uzņēmējam rūp, lai būtu tīrs veikals gan no iekšpuses, gan no ārpuses. Pokuj, ka bankas īpašums ta aparāts.....
vispār jau pati SEB banka bankomatus netīra to dara speciāla nolīgta firma un tas nav iespējam katru dienu apbraukat visus Latvijas bankomatus, lai tie spidētu un laistītos.Takā kamēr buss vandāļi tikmer tīrība viss ticamak nebuss
vienkārši zviedri ir pievērsušies klientu žņaugšanai, lai drudžaini atsistu savas ieguldītās naudiņas un nekam citam neatliek ne laika, ne naudas. Pie tam bankomātu apkope ir samērā dārgs prieks un kamdēļ tērēt naudu valstī, kas tāpat bankrotēs, kā to ir paredzējuši zviedru pajolīgie analītiķi
Es reiz kādai darbiniecei palūdzu, vai nevarētu notīrīt apspļaudīto bankomātu tur pie Supernetto, viņa teica - jā, jā, bet nākamajā dienā nekas nebija mainījies.
man arī nepatīk netīri bankomāti,bet tāda jau mums ir tā kultūra,ka savas slienas neturam savās sūdainajās mutēs...ja uzspļauj bankomātam ,tad ir īpaši kruts...
Nauda nesmird! :P
Netīrie pediņi!
ja,bet negribas kadu haleru sakert!:(
Huliganus neizmainis!Bet bankomatus tiesam varetu kaut notirit!:( Nav jau tik gruti!Bankam taks ir apkopejas?Vai nav?nu noskrien ar to lupatinju!;)
Nu tas kamer vieni uz bankomatiem raksta "eertaak maksaat ar karti", tikmer otri keras pie lietas ar iedarbiigaakaam metodeem
Laikam tajā bankomātā biežāk norij karti,tāpēc arī apspļaudīti hi,hi.
Ir informācija, ka bankomāti jātīrot reizi nedēļā. Starpcitu, 1.novembrī SEB bankomāts pie centra Jumja bija notīrīts.Paldies tīrītājam!
tas to4na!
vajag visus SEB bankomatus iztirit!
Lolita, es pats nolaiziju :)
:lol: