neatbilst solitajam????
draugs pārslēdzās pie "IME PLUS" no OIC, teica būšot 25Mbps u.t.t., bet pēc dažu dienu normāla trafika vēlāk nekā????? arī šobrīd???kkur ir 25Mbps??? kaut vai latvijai?
Lattelecom!
Es arii izvēlējos Lattelecom - esmu klients 2 gadus,un nevenu reizi nav bijushas problemas :)
Pārgāju no IME uz Lattelecom,i-nets ir daudz reiz ātrāks un kvalitatīvāks.......
Heh.. lietoju IME PLUS nu jau kādus 3 gadus un nesūdzos par ātrumu, nu retu reizi ir bijis kad ta lēnāk strādā, bet var pieciest, un kāds tad ir tas pašreizējais ātrums, iesaku nomērīt iekš speedtest.net ja tiktiešām ir lēns tad jāzvana uz to imes palīdzības dienestu.
es nezinu,kas jums tur par pieslēgumiem,bet man IME iet ideāli...
pieredze rāda, ka no IME uz ltk pārbēg parādnieki :)
Gan jau draugam kāds lētais brotband rūters kuram norāvies jumts no negaidītas pārslodzes, summer pasveicini draugu lai pārstartē jamo, ja nu kāda cita problēma priekš tā ir teh atbalsts.
IME leens nets??????? Tas ir kāds joks? 74111kb/s ir pashreizeejais download pa latviju man, bet pa aarzemeem piem uz Montrealu Kanādā: 2315kb/s Vai sho te var deeveet par leenu internetu??? Tautieti.. manupraat tev ruuters galjimijs vai viirusains kompiic ;) Vai arii nezinu kaa meeri aatrumu. Iesaku izsleegt visus bittorent un DC un revconnect un tad ieiet www.speedtest.net
IME es atvainojos bet ir suds maksa tikaj naudu bet par ko nezinu loti lens un bremze