apģērbs
Sveiki!! Man bija jautājums, kur šeit ogrē vai arī pārogrē ir kāds labs bērnu apģērbu veikals! Esmu nesen pārvakusies tā kā nezinu, kā šeit ir ar bērnu apģērbu!
Pārogres hipermārketā ir divi bērnu apģērbu veikali.!
Gan ESTI TRIKO, gan KATE!
Es personīgi iepērkos veikalā "Kate" un mani apmierina šis piedāvājums!
Ogres tirgū neiteiktu iepirkties..stipri vīlos kvalitātē!
centrā..pretī zelta liepai..2stāvā!
Pretī zelta liepai neiesaku,tur ir nelaipna pārdevēja-īpašniece un neadekvātas cenas.tirgus kvalitāte,bet cenas augstas.Dodies vien uz Rīgu!Ogrē ir bezceris nopirkt apģērbus un apavus gan bērniem gan pieaugušiem.
par to pārdevēju pretī Zelta Liepai - taisnība! vienmēr kā fūrija :(
bet veikals labs.
piekrītu pārdrvēja nelaipna,bet preces labas.
Skatoties, cik liels bērns? Liekākiem bērnem gan Ogrē neko labu nevar atrast, ja nu 1lietu uz visu Ogri.
bērnam 4 gadi! būs jāizmēģina šie veikali!
Protams ka tirgus kvalitāte,tepat no Leišu tirgus atved un cenu pielie k ,tik runā par augsto kvalitāti'un rupja tur visa ģimene.....
Veikals "Šiks", blakus Mālkalnes Jumim!
Ogrē visam augstākas cenas nekā Rīgā .
Elvī ir veikals "Taurenītis" vai kaut kā tamlīdzīgi (2.stāvā), bet ja vajag tādas daudzmaz simpātiskas izejamās drēbes bērnam, tad ar Ogri nevar rēķināties, te tikai var nopirkt "pirmās nepieciešamības' preces.
Visām omēm cenas liekas augstas.
Ar tiem vekaliem Ogrē ir visādi! Man pat liekas ka nav, nu patiešam tādi labi apģērbu veikali!
Vienīgais jāgaida kad a'vērs to t/c ''OK". :)
Piekrītu par veikalu pretī Zelta liepai - preces stilīgākas un interesantākas nekā tirgū, bet tas pats tirgus variants vien ir, apavi kvalitatīvi, bet eju tur ļoti, ļoti reti tikai pārdevējas dēļ - nu nav viņa savā vietā priekš bērnu veikala. jau iepriekš sarunāju ar meitu ka viņa nekam neskarsies klāt tikai "ar actiņām" kautgan viņai 9 gadi, lai nebūtu problēmu ar pārdevēju.Vienreiz bija cita - vecāka sieviete tā gan bija jauka, mīļa, laipna prieks bija iepirkties.
MAXIMA
MAXIMA,kura atrodas Ogre,pie dzelzceljnobraukuma...netau no "Varpa" veikala
ŠIKĀ ir superīgas bērnu drēbītes!!!