FAZER BERNIEM PASNIEDZ SAPELEJUSU MAIZI
Gribu verst vecaku uzmanibu uz to,ka pirmdien 22.septembrī Fazer Amica Ogres 1.vidussskolas berniem launagaa tika pasniegta sapelejusi maize. Manupraat tas nav iisti normaali, nemot veera ka ieverojami tika paaugstinata maksa par edinasanu.
Vel ir loti beediigi, ja pusdienas tiek pasniegti plikki griki ar aukstu merci, kurai jau ir parklajusies paari pleeve...diezvai kads no mums - vecakiem to estu. Kaadu salatinu jau var pielikt, jo 1Ls tas nav maz+nemot veeraa ka rudenii vel ir pietiekami daudz pieejamas daarza veltes!
Kaadas ir Juusu domas?
man bērns stāstija,ka launagā esot bijusi tikai rupjmaize ar sviestu un pakaisītas dilles un prasta bulka ar cukuru
Vajag laist bērnus Ores Pamatskolā vai Ogres pamatskolas ēdināšanas firmu Ogres 1. vidusskolā. Tur bērniem ar ēdienu viss ir kārtībā. Manējais vismaz nekad nesūdzas.
Jā,tajā skolā nekad nav bijusi normāla ēdināšana .Mani bērni savā laikā kategoriski atteicās no ,,siltam "pusdienām .Nezinu kā tagad ,bet agrāk varēja pirkt bulciņas un tēju,kautgan gribēju lai ēstu veselīgāku ēdienu .,par cik siltas vakariņas sanāca pavēlu. Tomēr labāk nekā aiziet neēdis vispār .Paziņas bērni ņem pusdienas līdzi,jo tā pati problēma .
nezinu vai bērniem vienmēr var ticēt jautājumos par ēdienu!! Pieļauju, ka vienmēr ir arī alternatīvās pusdienas, ja nevēlas dienas piedāvājumu, kas manuprāt nevienā vietā nav pats lepnākais ēdiens! Pats mācījos Ogres ģimnāzijā, tur tiešām gatavoja ļoti labi, tiesa par taloniem vienmēr bija šis tas jāpiecieš!!
Manu prāt tas nav normāli,ka bērni garajā starpbrīdī skrien kur katrs var uzspēt- uz Vārpu, uz mūzikas skolu utt.,bet nu tā ir "problēma vairāku gadu savārītām ziepēm".
Mana meita visu laiku saka ,lai es netērēju naudiņu par pustdienām ,bet nu par launagu gan , jo tajā esot vismaz silta tēja.----------------------------MAN TIKAI IR JAUTĀJUMS , KĀ VAR VINNĒT KONKURSU ATKĀRTOTI FIRMA , KURA NEKVALITATĪVI NODROŠINA ŠO PAKALPOJUMU , JAU KURU GADU????????
Sviests ir arii tas,ka berniem netiek piedaavatas zupas! A sapeleejusi maize-truukst vaardu.
Dosu bernam liidzi1 iisteniibaa vecaakiem jaaiet uz skolu un jaskatas, jaaizvertee KO DOD PUSDIENAS, LAUNAGAA!
Uzvareet var loti vienkaarsi-visi ir uzpirkti.
Cik zinaams ir rakstiits paskaidrojums sakaraa ar sapeleejuso maizi, bet vai tas ko dod, jo attieksmi tas manupraat darbiniekos nemaina, ja jau var iedod sapeleejusu maiziiiti.Skumji.
Kad es macijos pirms gadiem 10 un vairaak..atceros,kaa muus edinaaja ar eedniicaa gatavotu edienu uz vietas.MAnupraat bija labi,jo nebiaj taada probleema kaa auksts eediens, turklaat bija arii zupas.
es nezinu kā ir no 1-4 klasei ar ēdināšanu, bet zinu ka 5-12 klasei dod ļoti labu ēdienu! Vienmēr ir silts un vis ir kārtībā!! Bet varbūt vienīgais fazer baro sākumskolas bērnus!
Es ēdu Vārpā,man garšo!
Bērni vēlas čipsus!!! Dodiet tos, gana lēti un garšīgi!
es pa kadiem 70sant paedu vienu karoti aukstus kartupeljus,salaatu saiskjiti mazu un pussiltu mērci! tas ir normāli??
O1V vairs vispār nevar normāli paēst...!! neuzskatu ka pusdienas pa 2,50 ir normāli skolniekam!!
nav jau vairs 0,70 bet ir 1,00 Ls par mineto ieprieks...
Nav normaali nu tiesaam nav normaali:(
Ārprāc,ārprāc, kāda traģēdija :) 1 Ls jāmaksā....
fish-nepārspīlē!!!!
Jā pats(-i) bērnam pērc čipsus vairumā, tad, tas nenozīmē, ka visi vecāki tā dara...
Jau b/d laikos(bērnam, pirms 2 gadiem) saskāros ar nepatīkamo ēdināšanā.Jo, nebija jau izvēles bija jāmaksā tā vai tā:( Savu ēdienu nevarēja ņemt līdzi:D
Jau otro gadu savam mazajam skolnieciņam dodam pusdienas līdzi - nekādu problēmu...līdz 1Ls iekļaujamies.Un,iedomājaties, čipsi pusdienu kārbiņā nav...:D Un, ne jau visiem bērniem vecāki pērk tos čipsus.
Nez, savā ēstuvē-Druvas ielā viņi ar' tādu pašu maizi un aukstu ēdienu pasniedz!?
Tu tiesam esi tragedija.
Pusdienas+launags izmaksa 1,55 Ls
ja ir 22 darba dienas,tad menesi sanak 34,10 Ls. Tas nav maz, nemot veraa KAA BARO!!
....sapelejusu maizi,aukstu edienu...nu kaut ka negribas....kaut gan Druvas iela baro it kaa OK, bet cenas ariii aug kaa senes pec lietus.
Traģēdijai teikšu ka tā tiešam daudzās ģimenēs var būt traģēdija ja uz skolu iet vairāki bērni.Bērni taču paliek izsalkušiun ne jau pusdienām vien naudiņa jātērē .
to yy- es vēl pats esmu skolnieks, un tas bija sarkasms :D
Stāvi malā un turi muti, fish, kad vecāki runā!
macijosari 1vsk, teikshu vienu - ar katru gadu porcijas palika mazakas, bet cenas lielakas. Lai pieaudzis berns varetu pilnvertigi paest neknapstoties, tiem diena jadod 2Ls lidzi noteikti...
Par tadam pasham summam var paest Niko. Tikai skola ir cita apkalposhana, omulibas nav un izturas ka pret cukam... Bet visi tachu nav tadi...
Jāuzsūta PVD