Elvi
21.09.2008 Mana meita aizgāja uz Elvi veikalu pēc bezalkoholiskā dzēriena "Zelta mežezers" un tonika" Schweppes russchan "' .Bet nonākot pie kases viņai paprasīja personu apliecinošus dokumentus ,jo minētais toniks "' Schweppes russchan"' esot alkoholiskis kokteilis ,viņu apkalpoja "'zinošā"' Elvi kasiere Ligita Žoida .Tā ,ka lūdzu mīļie vecāki nesūtiet vienu bērnu pie šīs "jaukās kasieres" ,lai nesanāktu tāpat kā man ,kad mans bērns atgriezās no veikala asarās.Laikam jau tas bij tik pazemojoši ,ka 12 gadus vecu bērnu apvaino par to ,ka viņš pērk alkoholiskus dzērienus. Es domāju ,ka tik daudz kā lasīt vajadzētu kasierim iemācīties,vai vismaz zināt ,ka uz alkoholisko dzērienu pudelēm ir akcīzes uzlīme.
man liekas,ka kasiere rīkojās pareizi. Ligita ir laipna,ātri strādā,labprāt eju pie viņas maksāt! vai tik nebūs jāatvainojas,mammina?
nu nezinu vai ir pareizi pērkot toniku ņemt līdzi personu apliecinošus dokumentus :)))
Elvii kasieres vispaar lielkaakaa dala ir de...as!!! dazas tikai normaalas laikam tapeec ka labaakajaa gadijumaa kaadai ir pamatizgliitiiba!!!!
Kādam jau tai kasē jāsēž un ne jau izglītībai vien nozīme ,ar augstāko izglītību ari var būt savā profesijā nezinītis .
Muahaha :D "Ligita ir laipna,ātri strādā,labprāt eju pie viņas maksāt!" Iedomājos, kā pircēji staigā gar kasēm un skatās, pie kā iet maksāt :D Šķiet, kāds nedaudz pārcentās ar PR ;)
Nav ko ļaut bērniem dzert visādus Schweppes russchan, sataisi upeņu sulu un miers mājās!
es arī uzmetu aci pie kuras kases iet. patīk kā apkalpo Elita,Ligita,par pārējiem arī nesūdzos.. nez par ko srādā relax? kādai jābūt izglītībai,lai gandrīz visus tā nolikt... izglītība vien nenozīmē,ka esi labs cilvēks.
neiet jau runa dzert vai nedzer visādus Schweppes russchan,bet par kasieres uzvedību,kura manuprāt ir bijusi zem katras kritikas.
Tad tas ir vai nav alkoholisks kokteilis? Ja ir, kādas problēmas -alkohols paliek alkohols, es savam bērnam neliktu pirkt.
Es gan kā mamma esmu priecīga,ka vismaz viens veikals ir Ogrē,kurā prasa pers.apliecinošus dokumentus.bail skatīties,kā bērniem citur pārdod alkoholu!!!!!!vai viņam 12 vai 14 gadi,ka tik veikalam ieņēmums.ko tā mamma teiktu,ja viņas bērnam BŪTU pārdots alkohols-vai kasierei Ligitai izteiktu pateicību!!!???sviests!!!gan jau pienāks laiks,kad šī mamma sāks uztraukties par to....
Paldies Elvi kasierēm,ka netirgo nepilgadīgajiem alkoholu!
VISMAZ VIENS VEIKALS<KURŠ PIEVĒRŠ TAM UZMANIIBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CIK NAV REDZEETS<KA BEERNIEM PAARDOD CIGARETES UN ALKOHOLISKOS DZEERIENUS!TIEŠĀM PALDIES!
vai visi tiesham ir tadi idinji,ka nezina,ka schweppes ir LIMONAADE??japrasa dokumenti?nu nez...
Protams ,ka nav tā ir limonāde!!!!!! Vai Jums apmierinātu ,ka Jūsu bērnu pazemo ka viņš pērk alkoholu!!!! Bet tā ir limonāde !!!!
jā un vēl paldies Elvi kasierēm,ka netirgo bērniem limonādi !!!!
Ligitas draugi paziņas ,saņemas rakstiet tikai labas atsauksmes par šo nekompetento kasieri,jo tas jau ir Jūsu pienākums viņu aizstāvēt.
Un vai dokumentu pieprasīšana ir apvainojums?Tā ka ,mammīt, ja nepatīk, dodies pati uz veikalu!!Veikala darbinieki dara savu darbu!
Skaidrs ir viens - labak seit nerakstit neko, jo, neatkarigi no ta, kas uzrasktits, klups virsu tik un taa.
Par konkreto gadijumu - no vienas puses, labak pajautat, pat ja nezina, neka pardot un pec tam nozelot. No otras puses-tas patiesam nav alkohols un, ja pardeveja ir profesionala, vinai tas jazina, 3-kart, seit mammai nav jadod padomi, par to, ko dzert pasai un ko dot bernam. Apbrinojams trulums no komentetaju puses!!!! Bernam sii situaacija pavisam notekti bija pazemojosa.
TO Lauma,nezināju ka pērkot limonādi jāņem līdzi pase.:))) Jau sāk palikt smieklīgi.
par konkrēto gadījumu protams ,ka kasierei jāpārzin prece,bet par principu -es esmu par!!!!!!jāprasa un vēlreiz jāprasa dokumenti!!
Es uz Elvi jau vairs neeju kādu otro mēnesi, jo 3 x - nezinu kā sauc kasieri, bet melniem gariem matiem, jauna, ap 20 gadiem, mani tā pazemoja un vēl draudēja par ko:
1) nepatika mans paraksts ( norēķinājos ar karti), bija tāds uzbrauciens, ka mani iesēdināšot vai arī būs slikti, bet , ja nepatīk paraksts katrai kartei ir parole, bet tas ELVI nedarbojas.
2) bija uzbrauciens par plastmasas maisiem, tieši tajā laikā, kad sākās akcija par brīvu dabu
3) biju paņēmusi vecus burkānus ( sapuvuši, ar mušiņām iekšā)protams pie kases es teicu, ka viņus neņemšu, nu tad sākās.
Es iesaku pārējiem vienkārši neapmeklēt tās vietas, kuras Jums nepatīk, jo Ogrē ir daudz citu veikalu un vēl būvē, tā kā vienkārši rīkojaties un nebojājiet sev garīgo.
piekrītu BB,ejiet tur ,kur patīk un viss.
pilnīgi piekrītu popinam.. ŠVEPS NAV ALKOHOLS!
un tā inga ir laikam tā pati Ligita.. Vienkārši nomainīja vārdu :D :D :D
es tās māmiņas vietā aizietu uz elvi un tai ligitai pa purnu sadotu!
Mamma nepieļaj iepēju, ka bērns no leduskapja nejauši ir paķēris džinu ar toniku ?
:) atcerēties kā kuru kasieri sauc , ir provinciālisma pazīme :)
ko var cepties...............nekad nav labi,ka tik mammuks nav kāds špiks....
to SNOW mans bērns nav analfabēts un 12 gadu vecumā spēj atšķirt toniku ,starp citu uz katra kases čeka drukājas kasiera vārds un uzvārds :))
zini ,mamminj,ja pati sūtīju bērnu uz veikalu,lai būtu ar ko atšķaidīt vodku,jo bērni nu toč nedzer to sarkano švepu,tad tā arī pasaki,ka neiznāca iedzert.taisīt no mušas ziloni ,itkā nezin kas būtu noticis.palūri apkārt-cik narkomānu un mazgadīgo alkoholiķu m;ūsu valstī ir.atradusi par ko satraukties.labāk satraucies,ja vēl pēc laika kādā veikalā pārdos džinu tavam bērnam,kur tad tu rakstīsi un ņemsies?
ilksis ,maršs uz skolu tik daudz gramatikas kļūdu.... vai tik pats nēesi švepu ar vodku sarijies?
Nav jābūt analfabētam lai kļūdītos
Man ir 14 un es uzskatu ka nav pareizi ja prasa dokumentus pie bezalkoholiskā dzēriena!! Un ja viņai ir 12 gadi tas ir bišku aizskaroši! Un mēs jau nezinām varbūt tā pārdevēja viņai piedraudēja ar policiju vai kautko tādu un protams bērns nobīstās un sāk raudāt!
Atvainojos ja ir daudz kļūdas vienkārši steidzos! ;)
Ak ,Dievs!Kad Ogrenetā varēs kaut ko jauku forumā palasīt?Tikai zākāšanās,ka tik otram iemest ar akmeni un- jo sāpīgāk ,jo labāk!Kāpēc visur jāsaredz tikai ļaunais?Tad Maxima slikta,tad Jumis,tad Malkalne,sadod kādam pa purnu,nosaukt par analfabētu untt.........cik mēs paši esam laipni ,smalkjūtīgi pret citiem,tik arī pret mums!Bumerangs taču atgriežās!
Piekrītu Marijai! ;)
Es domāju,bērniņ,ej mācies skolas uzdevumus,nevis spriedelē pieaugušo forumā,un dzer karstu tēju ar medu,jo ir rudens.Un ja tu kaut ko nezini,pajautā savai māmiņai.Un nesteidzies,jo steiga nepiekā laba nenoved!
to 14gadīgam - kas tev naids pret bērniem! Un šeti nav rakstīts ka šis ir pieaugušo forums.. Ja kas to ko es zinu es nejautāju māmiņai! Un ja kas esmu visu izpildījusi! ;)
Tad pasakiet man pie kuras kasieres lai eju pirkties Elvi, kura ir laba un kura ir slikta juusu praat...
Ļoti viegli spriest un otru pazemot vai ne māmiņ? To ka 12 gadīga meitene var pazemot un tev uzbļaut nav nekas? Jo taču pircējam ir vienmēr taisnība, ko tad nabaga kasiere kurai nav augstākās izglītības ir taču jāiet slaucīt ielas.Ja pate būtu tādā situācijā ko tad darītu?Vislabāk ir atnākt uz veikalu izbļaustīties kādu kļauzu uzrakstīt tas mums viegli padodās.Un noteikti šim cilvēciņam katrā veikalā ir tādas problēmas!
varbut driiz peerkot bulcinas ar buus jaauzraada dokumenti?!:D:D:D:D
Ko Jūs te visi ņematies???? Noteikti, ka kasiere pārskatījās (ne jau visi var pārzināt, kas ir alkahols un kas nav) un tādēļ arī pajautāja dokumentus! Visi Mēs varam kļūdīties!
Otrs jautājums ir par to, vai tiešām bērns tika pazemots? Vai no tā visa nav vienkārši uzpūsts viens liels burbulis?
Māmiņ, Jūs aizmirsāt savā stāstā pieminēt, kā veikalā uzvedās Jūsu meita un kā Jūs pati, kad ieradāties veikalā, lai personīgi apvainotu kasieri, kā arī nepieminējāt to, ka kasiere atvainojās Jūsu meitai, ko, protams, Jums meita nepateica.
Veikalā ir arī videonovērošana, kā būtu, ja šo video mēs pievienotu šajā forumā, lai redzētu, kuri tad ir tie sliktie??
Protams, vieglāk jau publiski apvainot nekā saprast cilvēcīgi!!
Vajag vajag pievienot lai redz kas tad īsti notika!
tai mamminai neiznaca šņabi iedzert sajaukt ar swepu tapec tik agresiva bija tadas tas kundzites ir kuras sevi uzkata par damitem ,bet vai pasas redz ko tadas ka vinas meitinas daara un ka uzvedas cilvekos un no kurienes tas jaunas kundzites samacas to ka var atlauties 12gadiga šmurguliene dirst virsu vecakam cilvekam lai ta mammina pati atnak pastrada pie kases un paklausas ko un kadi cilveki ka vina runa un blauj
es butu kasiere prasitu noteikti dokumentus 12gadigam bet pat neatvainotos ka vina pati uzvedas tai veikala
lai tik liek ieksa video
kasierēm ir visgrūtākais darbs visā veikalā un arī vismazāk apmaksātais.viss veikals ir jāpārcilā,bet tad atnāk pircēji ar savām problēmām un slikto garastāvokli un iedomājas ka kasiere ir otrās šķiras cilvēks uz kura var atļauties izšļākt savu ''indi''...pircējam arī vienmēr nav taisnība.
kamēr es nestrādāju par kasieri es pat iedomāties nevarēju ka ir tik daudz dumju cilvēku...
ko tu saki mamina...varbūt ka tava meitiņa ir tik izlaista ka nemaz nedzird ko viņai saka,dzird tikai to ko pati grib dzirdēt...
ābols no ābeles tālu nekrīt-trakai mātei traka meita....
<BB , 2008-09-23 11:18:33
iemaldījos vecā forumā un biju patiesi priecīga, ka kādam kasierim nepatīk paraksts. Es vienmēr ar bažām nolūkojos, kā parakstot čeku, kasiere pat neuzmet skatienu manam parakstam uz kartes. Paldies vērīgajām kasierēm!
tcerejos kko par to ligitu ja ta ir ta pati.nav vinja slikta man jau liekas forsa.man divi draugi martins un mareks nenormali smiekligi un ar nenormalako humuoru puisi iepirkas elvi un ta ligita bij ka apsargs tad luk martins budams tads budigs,bet mils ka lacis tiktiesam, bij uzvilcis paplatas sporta bikses un kabatas ejot veikala ielicis maku,magnetefona paneliti un atslegas un ta ligita bij nodomajusi ka sis ta ritigi sazadzies piegajusi un teikusi: seit inspektore ligita vai varetu jus palugt uz kabinetu to kas pie ieejas durvim.un sis ta ja ja protam ja tik bu4a pec tam bus un tas mareks sak es ar gribu lidzi.nu karo4 kad vini to stastija es nenormali smejos.bet nav ne vainas tai ligitai.;)
Veca tēma, bet piesardzība gan ir vajadzīga.
Var ari var teikt kā Talsu gimnazijas direktore - tas ir normāli, ka piedzeras 13gadīgs bērns!!! priecājusies būtu, ka tik atbildīga kasiere.
uzskatu,ka tas nav normāli,ka pusaudži,stundu starpbrīžos iepērk alu un tos enerģijas dzērienus(kur tad tā enerģija paliek)???Un meitenes....visiem pudeles vai bundžas rokās!!!Labi,ka ir tāda kārtība veikalā.pati redzēju ar kādu sejas izteiksmi tie bērni velk ārā pases,kad kasieres prasa,un tie lamu vārdi......Neapskaužu kasieres:(((,visu dienu to negāciju klausīties.