ŠTOKA PICA

Maza pilseta Ogre, smuka un laba pilseta, pareizi? Tada firma ka Stoka Pica pazistama gandriz visiem ... ES pirku picas reizi nedela, man patik picas es neko nevaru darit ... Bet so sestdien es nopirku pedeju picu no STOKA PICA, jautajiet kapec ... Tulit izskaidrosu ... PICA BIJA LOTI LABA tiesam , BET !!!! KOSLAJAMA GUMIJA IEKSA GAN MAN NEPATIKA...

Cien. STOKA PICA ipasnieks , picu es nopirku sestdien vakara , varbut jums ir kads jauns pavars varbut vins bija piedzeries , BET CILVEKIEM KOSLAJAMAS GUMIJAS LIKT PICAA TAS GAN PATRAKU !!!!

Ceru ka kadreiz ( pec gada ) nopirksu jusu picu un tur viss bus kartiba , un atkal busu jusu KLIENTS ... PALDIES !!!

Valerijs , 2008-09-09 18:39:51

:)) Viņi rūpējas par taviem zobiem, lai pēc picas apēšanas būtu ko pakošļāt! :))

:) , 2008-09-09 19:04:44

Vai pirmkārt informēji firmas īpašnieku? Padomā, ja Tu būtu īpašnieka vietā. Normāli būtu, ja Tev atvestu citu vietā un atvainotos, un informētu par negodprātīgā vai neuzmanīgā cepēja vai cita darbinieka sodīšanu.

a , 2008-09-09 19:19:51

Fui! es vairs nepasūtīšu picu! :(

nu gan , 2008-09-09 19:24:05

es šo diskusiju ieraudzīju, meklējot šeit picas baneri, lai izvēlētos picu vakariņām. Kaut kā uzreiz pārgribējas...

mjaaa , 2008-09-09 19:52:57

Es piezvaniju , un pateicu kas ir noticis , bet meitene pie telefona pateica tikai vienu - NEEEE TAS NEVAREJA NOTIKT un musu saruna beidzas ...

Valerijs to a , 2008-09-09 19:56:22

nē kariesam!!!! :)))

ms , 2008-09-09 21:21:14

stoka pice ir bezkaunigi- tadas cenas par tik mazam picam- prieks Ogres tas ir pa traku.

amilo86 , 2008-09-09 23:03:54

ka tikai jaunie konkurenti no čilli picas te neapmelno vieteejos! Fui!

He , 2008-09-10 09:12:52

Es gan ne ar ko tādu neesmu saskārusies! Domāju tā ir kārtējā konkurentu nomelnošanas kampaņa. Kas attiecas uz pašu picu, tās vienmēr ir gardas un karstas. Arī jaunā, uzlabotā mājaslapa, kur ir klāt jaunas picas ir lieliska. Tā turpināt attīstīties un viss būs super!

bubulis , 2008-09-10 10:02:02

Būtu baigi forši, ja katrs ar to saskartos :D Par to, ka picas vienmēr karstas - to gan nevajag. Dzīvoju 5 min gājienā no Štoka picas un man to dažreiz atgādā aukstu un apkaltušu.

Iksiņa , 2008-09-10 10:19:18

Jūs domājat, ka Vairāk saules ir labāk - pasūtījām vairākas picas pa telefonu, piebraucām pakaļ un devāmies ciemos - tik vēlāk piefiksējām, ka čekā klāt bija pieskaitīta arī piegādes cena...
Fui, tai kasierei D.!

ha , 2008-09-10 10:20:46

Kada johaidi apmeloasana par ko jus runajiet ??? Bezkaunas pavari tur strada, a jus te izdomajat kaut kadas provokacijas , nedod dievs jums musu cita cilveka koslajama gumija ...

Valerijs , 2008-09-10 11:02:39

Valerij, vajadzēja runāt nevis ar kaut kādu meiteni, kas tur pieņem zvanus vai līdzīgi, bet ar kādu galveno. Iespējams ka līdz vadītājai šis info nav nonācis. meitenes tur pilnīgi nekadas strāda. Uzzvani vadītājai un informē.

Nu gan , 2008-09-10 11:34:26

Interesanti, kas tā par firmu, kur jārunā nevis ar meiteni, bet ar galveno... tad lai tas galvenais arī pats cep picas un pats arī runā pa telefonu... par uzņēmumu spriež nevis pēc galvenā, bet pēc tā, kas paver durvis, paceļ telefonu un, šajā gadījumā, uzcep to picu... un pēc šī uzņēmuma spriež arī par galveno.

Martins , 2008-09-10 12:32:52

jaunajā Selverī būšot Chilli Pica. Ar to arī Štoka bizness beigsies, jo tās ir nesalīdzināmas lietas.

DD , 2008-09-10 12:58:24

Pa retam bet izmantoju Štoka picas pakalpojumus. Nevaru sūdzēties - viss laikā, garšīgi un ja ir kādi spec pasūtījumi, piem. vairāk gurķīšus uzmest uz picas - tad arī tas tiek izpildits. Vārdu sakot - var gadīties katram ... Manuprāt šoreiz tiesām vajadzēja uzreiz meklēt rokā kādu no īpašniekiem, lai tāds vainīgais (gan jau ka fiksi noskaidrotu) vairs Ogrē pēc tam nevaretu darbu atrast.

X'treems , 2008-09-10 13:23:44

X'treems pilnībā piekrītu Tavam teiktajam.
Martins, protams, ka jārunā ar firmās īpašnieku vai dirktoru, lai tadas vot meitenes soda. :) Nu sorry, ja picā ir košļājamā gumija.... nu neder nekur :)
Jā, ja būs Chilli Pica Štoka pica ar savām gumijas picām - attā. :)

P , 2008-09-10 13:35:13

Ogrenet sazinājās ar "Štoka picas" īpašnieku Jāns Štaueru - viņš bija izbrīnīts par Valērija teikto un vēlētos ar viņu sazināties pa tālruni vai e - pastu, tādēļ lūdzam Valēriju rakstīt uz guna@ogrenet.lv un darīt zināmas savas koordinātes. J.Štaueram šķiet neticams arī pārmetums par to, ka darbiniece pie tālruņa būtu bijusi nelaipna - tādi darbinieki "Štoka picā" nestrādājot.

Guna, Ogrenet , 2008-09-10 13:51:05

No visas sirds atvainojos Valērijam, ceru, ka izdosies ar tevi sazināties, lai šo nepatīkamo starpgadījumu atrisinātu un sodītu vainīgo.
Mēs cenšamies strādāt pēc iespējas labāk un kvalitatīvāk, lai šādi gadījumi praktiski tiktu izslēgti no klientu pieredzes puses par uzņēmumu un tā darbību, protams gadās kļūdas, visi tikai cilvēki. Gribēju arī painformēt, ka Štoka picas mājaslapā tuvākajā laikā parādīsies e-pasta adrese, uz kuru varēs sūtīt atsauksmes/sūdzības/ieteikumus. Tā teikt, lai īstenotu labu parunu "If you liked it, tell it to the others, if not - let us know".

Jānis Štauers , 2008-09-10 14:02:05

te ir stāsts par tiem, kas lieto angliskos tekstus:
Vīrietis iet gar ezera krastu un redz kādu puisi ar rokām smeļam ūdeni no ezera un dzeram. Vīrietis sauc:
- Kāpēc tu dzer netīru ūdeni? Te taču met atkritumus, lej notekūdeņus!
- What did you say?
- Es saku: smel ar abām rokām!

GH , 2008-09-10 15:30:46

Tiesam negaidiju ka sis var teikt konflikt atrisinasies tik atri , tiesam esmu priecigs ka ipasnieks uzzinaja par so faktu, jo firma Stoka PICA musu gimenei patika un ceru ka reputaciju atjaunos loti driz, lai risinat so konfliktu un atrast vainigu saimniekam varu pateikt vienigu pica bija pasutita uz adresi zilokalnu 20 - 43 , to var parbaudit ...

p.s. Meintene pie telefona nebija nelaipna, vina ari bija izbrinita par to kas bij noticis .... vina loti laipni runaja un patiesi pateica ka vina nezin un ka tas nevareja notikt....

p.s.s. Loti ceru ka atkal busu Stoka pica klients...

Valerijs , 2008-09-10 21:00:03

Par piegadi un par picas kasti naudu nem arii Stoka pica,ne tikai Vairak saules :)

vax , 2008-09-10 22:32:02

es pazīstu tikai foršas meitenes kas strādā štoka picā:)vienmēr ir patīkami ar viņām parunāties, it sevišķi naktīs, kad nav ko darīt:D

hei , 2008-09-15 21:57:29

Štoka picu nevar salīdzināt ar Chilli, jo tā nestāv klāt! Štoka protams garšīgāka!
Tikai ieteikums būtu - to cenu par kasti varēja ierēķināt picas cenā, jo vai tad ir bijuši gadījumi, kad picu piegādā bez iepakojuma? Un rēķināšana arī būtu vienkāršāka - pica+piegāde!
Un sakiet lūdzu vai par piegādi uz Ausekļa pr. jāmaksā? Bukletā un mājas lapā cenas par piegādi Ausekļa pr. nav.
Lai veicas!

Par picām , 2008-09-16 15:58:07

IR CILVĒKI, KAS ŠO LIETU ZIN, VALĒRIJS IR BLEFS, ČILLI PĀRSTĀVIS TO PĪLI LAIŽ!!!
TĀ NU GAN NEBŪTU GODĪGI.

ZINATAJS , 2008-09-16 21:15:18

Valērij, tu palaidi garām labu iespēju tikt pie bezmaksas picām vai līdzīgiem bonusiem. Varēji jau picu saglabāt un īpašniekam parādīt.

Pāris gadus atpakaļ Ogres lepnākajā restorānā biznesa tikšanās laikā savā zupā atradu prusaku. Rezultātā visi biznesa partneri ne tikai par velti paēda (ne jau zupu), bet arī alu par velti padzēra. Vairāk kukaiņi tur nav manīti.

Viens kuriozs sanāca arī ēstuvē Rīgā. Man porciju pasniedza šķīvī, kura malas izdekorētas ar pārkaisītām garšvielām un salātu lapām. Sāku ēst un skatos - zaļš kāpurs no salātu lapas izlien. Prasu oficiantei, kas tas tāds? Šī paskatās un saka - "Ā - eta Vegeta". Nezināju, ka kāpuriem mēdz dot vārdus :)

St Kitts , 2008-09-19 15:52:56

Štoka pica nestāv klāt ne vairāk saules, ne čilli picai :) Tālu līdz tādam līmenim.

Zane , 2008-09-21 14:50:49

Gadus 3 atpakaļ sazvanījām 118 iziņu tālruni un prasīju lai savieno ar Štoka picu, labi ok savienoja. Tas bij piektdienas vakars mums teica jāgaida būs kāda stunda, mmm a zaceni vajag .../ Nu labi gaidīsim, bijām uz sālsmaizi Mednieku ielā. Tad nu pagāja stunda , vēl 10min gaidam , apnika. Tad nu atradu štoka picas bukletu ( pirmīt nervarēju atrast, tādēļ zvanīju uz 118). Zvanu uz štoka picu, a tur meitene saka tāds pasūtījums mums nav bijis..... MAd kā stundu jau gaidām >>>> Labi pasūtam par jaunu. Pēc mirklīša uz mobīlo zvana nezināms numurs un prasa kāds jums īsti durvju kods, kāda jums īsti iela, mēs jau pusstundu nevaram atrast. IZRĀDĀS 118 MEITENE MŪS BIJA SAVIENOJUSI AR ŠTOKA PICU, BET VIŅA NEJAUTĀJU KURU VALMIERAS VAI OGRES, amēs ta nezinājām, ka tai laikā Valnmierā ar štoka pica. Nu lūk 118 operātores kļūmes pēc mēs pie picas tikām pusotras stundas laikā. A Valmieras štoka pica, tā arī palika ar mūsu picām uz ielas. Labākais jau tas ka tur ar kautkāda Mednieku iela bijusi ...:))). Bet nu runājot par Ogres štoka picu ( cik saprotu Valmierā vairs nav), man picas gharšo labāk nekā Saules, bet sākumā štopka piecai virsū bij vairāk sastāvdaļu, tagad kautkā retākas tās picas palikušas.

KLIENTE , 2008-09-22 18:30:51

SORY PAR drukas kļūdām.

KLIENTE , 2008-09-22 18:31:22

Es uzskatu, ka Stoka prioritate ir tas, ka " salikt" savu picu vari pats. Izvelies pats ko likt virsu, bet citas picerijas to var izdarit tikai pa 10Ls..... Vienmer viss bija garshigi un atri...

mjaa , 2008-10-13 13:28:38

Stokai picai nav ne vainas, tomeer taa nav pati labaakaa. Ir dazhas piceerijas, kuraam tikai viena no visaam picaam ir laba, pie tam ljoti laba. Vareetu izveidot kaadu picu topu. Taa kaa esmu eedis daudz un dazhaas no dazhaadaam vietaam, tad varu izveidot savu topu. 1. Grieķu pica ( Can Can piceerija jeb bijusii Delano ) - vienkaarshi super. 2. Con Monzo pica ( Vairaak Saules ) - ljoti laba, tikai diemzheel pieejama Riigaa. 3. Siciilieshu ( Vairaak Saules ). Vieniigais miinuss Vairaak Saules, ka saak mazaak elementus likt. Labi, es saprotu, ka kaads produkts ir beidzies, bet tad pasakiet vai aizvietojiet ar citu. Ja runaa par Cilli, tad taas ir pashas negarshiigaakaas picas. Vissmiekliigaakais, ka vinjiem liellopu galja skaitaas desa, kas sagriezta mazaas streemeliitees. Laikam iistu galju nav redzeejushi.

BMS , 2008-10-13 18:58:59

Man gan liekas, ka Stokingera picas ir Ok, dazreiz jau gadaas, ka kaveejaas ar piegaadi, bet tas tac normaali, badaa jau nenomirsu, ja kaadam darba vairaak kaadreiz kaa var izdarīt. un nomelnot saliidzinot ar citaam piceerijaam gan nav smuki, eesanaa tac ar gaume ir.

arciks , 2008-10-22 14:37:36

Labākā pica galaktikā ir : pica, kas tapusi " VAIRĀK SAULES" virtuvē!!!!!!!

usne , 2008-10-23 17:55:13

Es arī esmu iegrābusies stoka picās-bija jēls vidus ,arī kā košlene -pfee- ir pagājis nu jau pusgads, un pat pie vislielākā izsalkuma, vairs nekad nepirkšu.

zuze , 2008-11-03 21:41:06

mīļie cilvēki ja jums kaut kas nepatīk tad paši esat vainīgi...štoka pica ir pati labākā...un vienmēr ja kaut kas nepatīk varat paši uzcept picu...un ticiet man jums nesanāks tik garšīga kā štoka pica.Tas vis ko te daži labi raksta vnkārši krīt uz nerviem...un nevajag te tagad nomelnot štoka picu...un par tām cenām runājot...ja nepatīk cena tad aizejat uz veikalu nopērkat edienu un uztaisat normālas vakariņas par to pašu cenu...vajag tikai pārvarēt savu slinkumu...

fiona , 2008-11-17 17:44:23

Nu,soory! Stoka pica ir lieliska,ko nevareetu teikt par Chilly.Kad es ieraudziju chilly p. pavaaru ,kkaadu tievu narkomaanu ar pastaisiitiem tatto uz rokaam ,kurs pasniedza nekaadu picu (sausu ,bezgarsiigu ,ar vecu garneejumu) man pazuda apetiite un oma uz atlikuso dienu. Stoka pica vienoziimiigi ir labaakaa un buus ,serviss vnk ir lielisks..

PR , 2009-02-28 11:48:59

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet