Atkal mālkalne

ogrenet,lūdzu izlasiet iepriekšējās diskusijas par MāLKALNES darbību,un dodiet kādu atbildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

sanda , 2008-08-29 10:52:50

Man šķiet, par Mālkalnes darbību var atbildēt tikai Mālkalne, nevis Ogrenet..:)

skara , 2008-08-29 12:33:24

topika autors vareetu sheit atkaartot sasaapeejushos probleemu, lai ogrenet'a redakcijai nav jaapaarlapo forums un jaamin par kuru probleemu tad nu shis veelas tik inormeec!

riebeklis , 2008-08-29 13:13:54

Es nesaprotu, kaapeec Cieniijamaa sanda nevar pati piezvaniit uz Maalkalni un visu sasaapeejushos probleemu izteikt?

Ljenka , 2008-08-29 13:17:05

tāpec, ka zvanot uz mālkalni jāzvana vienam shefam, tad citam, tad atkal citam, un tā sūta tikai pa riņķi. UN tad beigās saka, piemēram, ka bija uzlikts paziņojums par ūdens atslēgšanu, vai arī saka, ka avārija, utt.. tas ir bezjēdzīgi, kaut gan paziņojumu likšana ir panākta!

Arvo , 2008-08-29 13:31:52

Un ko, ogrenet ir Dievs?

Ljenka , 2008-08-29 13:49:55

Žurnālisti priekš tam arī ir domāti, īstenībā! Lai palīdzētu arī cilvēkiem risināt sasāpējušus un aktuālus jautājumus.
Ljenka, Tu pati tik vienkārši spēj atrisināt šāda veida problēmas? Vēlreiz saku, ka tie , kam nav bijušas šada veida problēmas, neizprot reālo situāciju. Ierēdņi tāpat vien nerisina daudzus jautājumus, jo vienmēr ir svarīgāki jatājumi, nav naudas, u.c.

a , 2008-08-29 13:54:59

..........man prieks par jums,jo neēsat malkalnes upuri!!!!!!!!Es arī tā gribētu dzīvot............,un justies tkpat laimīgai:)paldies Arvo par sapratni-esam vienā komandā::)Sanda

skarai ,ljenkai , 2008-08-29 14:11:45

Palasiet diskusijas,gandrīz katru dienu kāds sūdzās par Mālkalni,vai man nav tiesiibu luugt ogrenetam kaadu kompetentu personu,lai atbild uz visiem jautājumiem,kurus te uzdod cilvēki??????kaapeec jaaignoree?????uz peedejaam muļķībām guna uzreiz noreaģē........zvaniit uz malkalni-tas ir bezcers....

sanda , 2008-08-29 14:17:27

Daļēji taisnība. Vai zināt, kā ir , ja no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ, visu laiku vai ik pa laikam notiek cūcības, kas ietekmē tavas emocijas, sajūties šajās lietās bezcerīgs. Tie no augšas tā viegli "uzšpļauj".Atkārtošos -bet nevar priecāties par citu cilvēku neizdarību un cūcībām, nevērību pret citiem, nu baigais rūgtums reizēm.

a , 2008-08-29 15:12:44

FCUK!!!! KAA VAR BRIIDINAAT PAR UUDENSVADA VAI KANALIZAACIJAS AVAARIJAU IEPRIEKSH!!!!! Juus esat visi tieshaam tik tupi??????????? Vecaas trubas spraagst un pliist vienaa laidaa - kur lai pashvaldiiba njem naudu, lai to visu nomainiitu? ko? kur? Uzlikt veel lielaakus tarifus? to juus gribat? Taas kapeikas, ko juus tur maksaajat par apsaimniekoshanu utt. ir NIEKS saliidzinaajuma ar to cik tagad izmaksaa JEBKAADI remonti!!!!!!!! Laikam tik izbljaustiities esat speejiigi, ja pashiem to vajadzeetu noorganizeet, tad vienaa dienaa sirmiem matiem paliktu! Ja neviens neko nedariitu, tad juus visi suudos mirktu un pakalju ar pliku roku slauciitu! Nu, ka tauta, pacieshaas!!!!!!

!!!!!!!!!! , 2008-08-29 16:19:39

Vispaar nevienu Malkalnes "cuuciibu" neesmu sastapis savaa dziivee. Dziivoju Tīnūžu ielaa, 9-staavenee. Nu un kas, ja kaadreiz nav uudens - aciimredzot kaut ko remontee vai kaa. Ne jau sava prieka peec nosleedz uudeni, vai ne? :)

ne-praac , 2008-08-29 16:22:51

Lūgums konkrētus jautājumus, kurus ar Ogrenet starpniecību vēlaties uzdot "Mālkalnei", sūtīt uz guna@ogrenet.lv ar norādi "Jautajums Malkanei" vai pa tiešo uzdot "Mālkalnei", rakstot uz gundega.dege@malkalne.lv

Guna, Ogrenet , 2008-08-29 16:48:28

Paldies , Mālkalnei!

a , 2008-08-29 17:04:37

Dažreiz pietiktu arī tikai ar attieksmi un vairāk arī ir stāsts par attieksmi., no manas puses.Man gribētos, lai Jūs vēlreiz pārlasiet gunas teikto. Varbūt neesmu objektīva, bet savos komentāros šoreiz es izteicos ne tieši par Mālkālni kā tādu, bet par tiem, kas piedalās mūsu apkārtējās dzīves veidošanā- gribas to attieksmi savādāku.

a , 2008-08-29 17:10:46

guna-labrīt!prieks jūs dzirdēt.......
ko teiksiet par tām problēmām ,kuras ogreniešus satrauc jau gada garumā??????MALKALNE UN VINJAS DARBIIBA!!!!!Jums raadaas ,ka uudens karsts naak no kraana,kad juus atgriežat karsto uudens kraanu,jums nekad nav citu suudi naakushi pa podu augshaa,juus esat sajuusmaa par malkalnes cenaam,lai arii regulaari nav siltaa vai aukstaa uudens.JUS NESATRAUC <KA MAKSA NEMAINAAS!!!!!!!Via uzreiz vari iet dushaa,vai peec stundas,jo tecini uudeni un gaidi,bet skaitiitaajs griezhaas......dusiet saldi,guna....gan jau buus juusu cieniigs forums,kur juus aatri atradiisiet kompetentus cilveekus -ar atbildeem.Malkalne ir juusu maizes deveejs-cita izskaidrojuma nav-korumpeetiiba!!!!!!Cik Roze jums maksaa????????

sanda , 2008-08-29 22:03:57

Vakar, 28.augustā no rīta Skolas ielā 10 pazuda aukstais ūdens, ir tikai karstais! 29. augustā no rīta vēl tāda pati situācija. Pamēģiniet nomazgāties (!) tikai ar karsto ūdeni, jā tualete arī nedarbojas! Esot kaut kāda tur avārija, kuras sekas nav novēstas. Cerams, ka pie ūdens rādītājiem par augusta mēnesi netiks pierēķināti koeficienti par ūdens pārtēriņu. Iedzīvotāji gaida aktīvu Mālkalnes rīcību avārijas novēršanā!!!

andris , 2008-08-29 22:11:24

Ai, viss baigaa čikiniekā,ogrenet guna grib KONKREETUS jautaajumus,Andriit:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lizis , 2008-08-29 22:14:38

guna mazgaajaas tikai karstaa uudenii-taapeec Roze vinju taa miil:))))))

kreisā , 2008-08-29 22:16:25

Ja nepatiik sveshi suudi naak pa podu aaraa, un tas notiek paaraak biezhi, tad ir mazaak jaa@#$ vai jaapaarvaacas uz privaatmaaju, kur pac par saviem suudiem buusi atbildiigs! :) :) :)

lol , 2008-08-30 21:32:11

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet