mālkalne pļauj zāli
pie Brīvības ielas 117 nama šodien tika pļauta zālē. Plaujot zāli izskatās, ka speciāli tika pļauts tā, ka visi zāles gabali iet tieši virsū mašīnai, mašīna bija iepriekšējā vakarā mazgāta. Ap mašīnu visa zāle saslaucīta, aplūkojot citas blakus esošas vietas, neizskatījās, ka tur būtu tik daudz slaucīts. Citur pat izskatījās, ka vispār nebūtu slaucīts. Nez kāpēc mašīna visa vienos zāles gabalos. Jācer, ka nomazgāsies tie sūdi un nebūs jāpulē. Uz nekādām tiesām neiešu jo nav laika ar tādiem niekiem ķēpāties. Bet nu tas ir vienkārši kretīniski no jūsu puses! Ja nevarat nopikt pilsētas apstākļiem paredzētas pļaujmašīnas, tad nepļaujiet zāli, manis pēc tā var būt kaut vai 2m. Piegāju pie pļāvēja šis ar vēju attaisnojās, itkā baigās brāzmas būtu bijušas. Lai priecājas, ka tobrīd nebiju mājās pie loga ar videokameru! Būtu vismaz ar kaut kādu plēves gabalu tie divi palīgstrādnieki priekšā nostājušies. Paldies par uzmanību! es noteikti nebūšu vienīgais, kam šodien kaut kas nepatiks!
nesaprotu, kas tā par uzmanīgu pļaušanu ka pat uz jumta mašīnai viss vienā zālē.
mālkalnes darbinieki varētu arī savu darba laiku nedaudz paplānot, kaut vai deviņos no rīta sākt darboties, bet ne jau jau pus 8 no rīta metināt tos balkonus. pamosties no tā, ka šķiet karš sācies! un troksnis ir neciešams, tā ka pagulēt vairs nevar un pat atvaļinājuma laikā, kas tā jau nav beztermiņa, nevar baudīt miegu.
lai tik pļauj,lai tik metina,tāpāt čīkstuļiem nebūs labi. man traucē tikai dīkdieņi,kas caurām dienām un vakariem sēž uz soliņiem,dzer, piemēslo un bļaustās
čīkstuļiem nebūs labi. ---> nu nezinu, kā tu bet es neļaušu citiem sev kāpt uz galvas! būtu laiks pat par mazgāšanu tos 10ls atpakaļ dabūtu
Vajag mašīnai to plēvi (kas palīgstrādniekiem jātur) uzklāt savai mašīnai katru vakaru virsū un vari gulēt kaut līdz pusdienalaikam, mašīna būs tīra, arī putni neuzkakās
ne jau čīkstuļiem, bet es uzskatu, ka tas ir neētiski 7 no rīta sākt darbu, un sist pa to metālu, tā ka visa māja skan! un rādās, ka arī šodien darbu nepabeigs, un tā vien liekas, ka rīt atkal jāceļas līdz ar saules lēktu.
jātura mmašīna maksas stāvvietā un nebūs problēmu,arī mālkalnei ir jāstrādā
Tā ir attieksme......piemēram,ja statoilā pļauj zāli-nedod dievs,ka pļāvēji nomētās ar zāli tās baltās kastes ,kur atrodās pildišanas ierīces ...da jebkas ,ja paliks netīrs -vispār algu nesamaksās.jo pēc sevis VISS ir jāatstāj tīrs......Bet malkalnes pāķiem -ir vienalga ko un kā viņi dara,jo mālkalnē ir tāds līmenis!!!
Ko tad maksas stāvvietas nodrošina? Noskrāpē un vēl pēc tam sargs nolamā?
Mašīnā zāle, Mālkalne pļauj zāli, zāle ap mums. Sapnis.
Mašīna ar zāli notašķīta! Jūs, pilsētnieki, gan smiekligi paliekat!:D Nākamreiz pasūdzieties par garāmlidojošu vārnu, kas uz jūsu mašīnas atstās savu vizītkarti!
Lauķe --> loģiski padomā vispirms! Pamēģini nomazgāt no mašīnas zāli, kura pielipusi slapjai mašīnai un pēc tam izžuvusi! šodien pusstundu mēģināju viņu nost nodabūt savā darba laikā, jo vēlāk būtu vēl sūdīgāk. pati tu smieklīga esi redzētu tu mašīnu saprastu, ka tas nav netīšam, nevar tā notašķīt mašīnu ar zāles pļāvēju ja negrib to izdarīt. Tas 100% tika izdarīts speciāli! tas liecina tikai par to darbinieku bezatbildību.
tas kurš teica, ka guļam līdz pusdienaslaikam, tad nē braucu uz darbu ar citu auto.
to x ---> varbūt nāksi un uzklāsi? kāda velna pēc man būtu jāklāj plēve ja pat brīdinājuma nebija. vai tad tik grūti pabrīdināt, ka pļaus zāli lai aizvedam citur auto.
nebija jau nemaz tik grūti to mašīnu 2x nomazgāt, bet tam p.... kas pļāva zāli es novēlu labu veselību un veiksmi dzīvē!
gan jau kādu reiz nebūsi pļāvēju palaidusi pāri pār gājēju celiņu vai notašķījis lietainā laikā un šamais tavu mašīnu iegaumēja.
Tik kašķīgu mašīnas īpašnieku kāds tiešām grib pārmācīt un parādīt, ka arī citiem ir taisnība ne tikai viņam
Arvo, man tava ideja patīk- katru reizi pirms pļaušanas lai pieliek pie mājas durvīm brīdinājumu, tādu, kādi ir pirms siltā ūdens pazušanas - šā gada 13 augustā no plkst. 9.00 līdz 13.00 pļausim zāli!
smukus balkonus gribās, sakoptu vidi gribās, pašiem strādāt negribās.
Kā no sērijas, skabargu cita acī redz, baļķi savā neredz. Gribi mieru un idillisku klusumu, pērc māju dziļos laukos mežā ielokā, pļauj pats savu pļavu un urb skrūves kad gribās.
Ogre veidojas par skaistu pilsētu, diemžēl, ar daudz neapmierinātiem ļautiņiem.
SLIEKAI ir 100% taisnība! Tā ir attieksme, tīšām tā zāle gadijās uz auto vai netīšām - lieta jau ir tajā ja jau tu cilvēks pļauj zāli kura lido pa gaisu kā traka, tad paskaties kur viņa lido un varbūt to līkumu ap auto var nopļaut kautkā akurātāk... Bet visiem jau viss ir pie kājas, tāpat kā lielai daļai komentētāju - nepatīk, dzīvo meža džungļos! Vienkāršs bet nožēlojams atrisinājums.
šorīt urbēji bija klāt 9ņos. tas jau ir cilvēcīgi. :)
nu es domāju, ka pele, tas Tevi neuztrauc, līdz tas nav skāris tevi..
Dace
Dace --> Pareizi saki!
aa --> gribētu pašu redzēt manā situācijā, kā jau teicu, neļaušu citiem sev kāpt uz galvas. kas ir pašai bail savu vārdu pat ierakstīt :D
fish --> tieši tā un tad nevienam nebūs problēmu.
p.s. kur gribu tur dzīvoju, ja apšļakstīju vai nepalaidu pie pārejas, lai raksta te, iesūdz tiesā, vai savādāk, bet mašīna jau te ņe pričom. Ja cilvēku apšļaksta - viens paziņojums policijā un jūsu drēbes tiek mazgātas for free
tāpēc, jau arī dzīvojam tik sūdīgi, ka nevienam nekas netraucē, neinteresē, visi miermīlīgi, kā mazi kaķēni. Nevar pat pirkstiņu pakustināt, lai kaut kas uzlabotos. Paskataties apkārt, kādi mums ceļi, kāda netīrība visapkārt, kāda inflācija. Visi tik sēž un klusē, nožēlojami!
ar labiem cilvēkiem tā nenotiek.
Ja cilvēku apšļaksta - viens paziņojums policijā un jūsu drēbes tiek mazgātas for free
Arvo , 2008-08-29 13:24:59
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kāds, Tu, naivulis ;)))))))))))))))))
to khm, labi cilvēki arī tā nerīkojas :D
Kāds, Tu, naivulis ;)))))))))))))))))
pēc likumiem tā tam jābūt, droši vien, ka tā arī ir. Nekad neesmu apšļakstīts, tāpēc nezinu kā ir!
Ko jūs visi čikstāt, Ja dzirdi ka pļau pardzin auto cita vieta, nu un kas, ka mašinai ir virsu zāle būs lietus un nomazgasies, tada sajuta ka jūs visi savas mašinas mazgajat katru dienu, ja ir trokšņi tas ir labi citi cilvēki strādā un prieks skatities, bus smuki un patikami iziet lauka viss tīrs un smūks.
pēc likumiem tā tam jābūt, droši vien, ka tā arī ir. Nekad neesmu apšļakstīts, tāpēc nezinu kā ir!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nav jau Amerika un nav arī likuma. Ja atrodi, lūdzu, iemet linku ;)
ārtprāc tad nu gan atraduši par ko čīkstēt, priecājieties kad ar trimeri vēl krāsu mašīnai nepaskrubināju...muļķa desas...:)))
Mums vispār jāpasaka Paldies tiem cilvēkiem , kas pļauj Ogrē zāli, labo balkonus, utt
Neesiet Patiešām ČĪKSTUĻI!!!! Smiekli nāk par jums!!!!
No pļāvēju puses skatoties!
Tā zāle ir jāpļauj jo to prasa pilētas noteikumi,parasti,ja garāka par 10cm.ja nepļaus mājai būs sods un tik un tā būs jānoļauj!
Domājat,ka mums patīk pļaut gar mašīnām???Tas ir pats riebīgākais kas var būt!!!!To dara ļoti lēni un ar iespējami mazāko gāzi ko var tam trimmerim iedot!
Zāle iet pa gaisu kā pie lieliem,tā pie maziem apgriezieniem!
Un ja dzirdat,ka pļauj,nu pārbrauciet tās mašīnas uz to stundu divām kaut kur citur un nebūs problēmu!Kaitina ka stāv pie loga vai bļauj pa logu,nu novelciet to savu dibenu lejā un pārbrauciet!
Saproties,ka tas ir darbs,kas ir jādara un savādāk to darīt ir praktiski neiespējami bieži vien!
Kaut reizi pamēģiniet paši papļaut pilsētā un sajust to kā ir pļaut gar mašīnām un saņemt pilnu seju ar svaigiem suņu sūdiem,kas ir smuki paslēpušies zālē!
Tas ir darbs,kuru kāds vienmēr darīs,jo tas ir jādara,lai būtu sakopta ainava un nevairotos ērces par kurām Jūs nemaz nepriecātos!
Pļauju jau 5 gadu pilsētā un ticiet man gar mašīnām pļaut man nepatīk.....
taisniba ir abam pusem.Gan plavejam, kam ir pieskirti vienkarsi plaveju , gan pmasinu ipasniekiem - principa var izsist stiklu ar akmentiniem, vai saskrambat.
Bet - varetu tacu ari pie majam izlikt pazinojumus - cien.iemitnieki, ritdien tikos un tikos daris to un to.
vieglāk ir bļaut un i-netā izlādēties, paķengāties, pazākāties nekā novilkt savu dibenu no 2.,3., 4. vai 5.stāva lejā, un pārbraukt spodro mašīnīti uz minūtēm 5-10 nostāk no trimmerēšanas vietas?Paša ambīcijas, slimkums, laiskums un pravu kačāšana daudzdzīvokļu mājas lielmaņiem vainīga, nevis pļāvējs, strādnieks & apsaimniekotājs!
man vienu reizi trimmerētājs tā iemauca akmeni miesās, ka zilums palika! ir jau drusku jāpaskatās, kur trimmerē!
Tie kas kaut reizi paši ir pļavuši tādas muļkības nerunās .Man sanāk pļaut savu piemājis zemi ,kur zinu katru izcilnīt un zālē nekas lieks nemētājas,bet kurmji paceļ kādu akmeni,garamgājējs kautko izmet ,un cik reizes pati sāpīgi esu saņēmusi ar akmeņiem .Navar taču redzēt visu kas tai zālā ieaudzis.Katrai mašinai apkārt neapskriesi,bet paziņot varētu kad pļaus ,jo ir grafiks un sētnieki zin kurās dienās pļaus
malkalne.lv tur katrs var redzet grafk