Autobusu saraksts ķeksītim?
Kāpēc domāts autobusu saraksts?Es domāju,lai kaut cik organizētu savu laiku, un nokļūtu galamērķī lakus.Jau visu šo nedēļu mēģinu braukt ar 2.maršrutu uz Hipermārketa pusi plkst.9,13.no Maximas,bet autobuss atbtauc tikai 20-23 min pāri 9.Katru dienu!!!Tādejādi man sanāk kavēt darbu. Kas notiek?Tad nesastādiet tādu sarakstu, kuru nevar izpildīt, vai arī nomainiet uz pareizo!Lūdzu!
Vēlos pastāstīt par pilnīgo apsurdu ar autobusu sarakstiem uz Rīgu. Paskatoties internetā sarakstu, nolēmu doties uz autobusu pieturu pie stadiona, lai brauktu uz Rigu. Autobusi pēc saraksta bija gan 9:20, gan 9:45. Par lielu pārsteigumu, neviens no šiem autobusiem nebija ierakstīts sarakstā. Pēc ši saraksta izrietēja, ka plks.9 es varu negaidīt nevienu autobusu. Tā nu devos ar kājām uz autoostu, lai nestāvētu pieturā gandriz stundu. Liels bija mans pārsteigums, kad kasē jautāju, cikos tad ies autobuss un no kura laika ir atceli reisi plkst.9. Izrādās, ka internetā viss bija pareizi, tikai sarakstā, kas ir pie stadiona, Ogres autobuss ir atzīmējis tikai savus reisus, bet Rīgas autobusu reisus tur nav ievietojis.Sarunā ar autoostas darbinieci,noskaidroju, ka vini neatbild par ridzinieku autobusu kustibas sarakstu. Tad jau rodas jautājums, kā ir ar to sarakstu, kas karājas autoostā???? Kurš tad atbild par šī saraksta pareizību?? Cik saprotu, tad abas pārvadājumu firmas brauc pa vienu apstiprinātu maršrutu.
Lūgums tomēr precizēt sarakstus, lai nejauktu cilvēkiem galvu.
Maršruts Ogre-Rīga apkalpo divi Taksobusa pārvadātāji Ogres un Rīgas tā kā ar šo jautājumu jums būtu jāgriežas tieši pie pārvadātājiem nevis uz kasi lai saņemtu izziņu par to ka Rīgas taksobus nav pievienojis sarakstu. Kases darbinieces jau neizliek autobusu sarakstus!Sarakstus izvieto pārvadātāji!!!!!!