Parogres pastnieks

Tas patiesam vairs nav izturami-ka tiek piegadatas vestules Parogre!iIkmenesa vestules pa telefoniem un citiem rekiniem,pie mums atnak ar nedelas novelosanos,piemeram vakar sanemamm vestules kas it ka jau pasta bijusas-zimogs ir no 11 augusta,bet vakar jau 16 augusts!jasaka kur tad vinas tik ilgi nak pie mums?kur vinas tik ilgi tiek marinetas?No arzemem sutitas vestules vispar nesanemu,vai ari sanemu ar menesa kavesanos!!!TAS LAIKAM OGRE IR NORMALI,KAD TA TIEK PIEGADATS PASTS!

daiguce , 2008-08-17 10:02:58

Ogres pastā atbild,ka nav kas strādā. Par šo pastnieku jau ir bijušas sūdzības, bet nekas nemainās.

a , 2008-08-17 13:03:07

Nu nav jau arī, ziniet kādas tur algas un apstākļi? Šausmas.

Dispčers Kļavinsh , 2008-08-17 13:04:34

tas nozime-ka maksa,ta stradajam te!bet kapec tad citur pat Riga normalaka ta piegade ir,algas tacu visur vienadas!

daiguce , 2008-08-17 14:16:41

Pārogres pastniekam nav ne vainas! Man gan nav pretenzijas. Pasts Pārogrē ,man tiek piegādāts laicīgi.Starp citu ,algas pastniekiem ir smieklīgi mazas. Ar pretenzijām vajadzētu patraucēt cienījamo ministra kungu, varbūt viņš vēlas pastrādāt par pastnieku par 30Ls. mēnesī, svaigu gaisiņu ieelpos, savas resnās kājeles varēs izkustināt- feini būs!

TRĪNĪTE , 2008-08-17 17:49:36

Vai tad pa visu Pārogri strādā tikai viens pastnieks? Precizējiet rajonu, lai nesanāk nepamatoti apvainot visus Pārogres pastniekus.

X , 2008-08-17 17:56:04

DAIGUCEI- Algas ir ļoti atšķirīgas ne tikai pastniekiem, bet arī citiem pasta darbiniekiem. Rīgas vadībai ir uzskats, ka Ogre ir lauki, tāpēc arī tiek piemērots cits koeficients, kas ,protams , ir ļoti mazs, kā jau priekš laukiem, kur sviest , olas , piens krīt no gaisa.

avīžnieks , 2008-08-17 18:04:17

es runaju par Draudzibas ielas rajona pasta piegadi.runa jau ari set neiet par algam,bet par pasu attieksmi kada ir ar piegadi.interesanti ka ari vestules kas ir ierakstitas netiek atdotas pret parakstu adresatam tiesi rokas,bet gan iemestas pastkastite-kas tad to vieta parakstas-pats laikam!!!

daiguce , 2008-08-17 21:12:59

Tas gan nav labi ar tām ieraksti'tām vēstulēm, tad jau labāk nodot atpakaļ pastā.
Ar pliku apzinīgumu maizi nenopirksi, tomēr samaksa ir būtiska. Manuprāt , problēma ir darba organizācijā - ar to mūsu pastu ,kaut kas nav kārtībā. Visa vadība itkā esot Rīgā, labi , ka nav aizskrējusi uz Briseli.
Latvijā jau viss brūk un jūk!
KURA NOZARE TAD IR SAKĀRTOTA?????

AVĪŽNIEKS , 2008-08-17 21:43:21

Pareizi jau ir kad problema darba organizacija,bet kadam jau isteniba butu jakontrole si bezatbildiba un tapat jau ja daudz bezdarbnieku paradas tagad,varbut kads apzinigaks paradisies pastnieks...bet ta laikam naiva ceriba...(ari laukos radiem, latgales puse, pat nav tadas problemas ar piegadi.)

daiguce , 2008-08-18 10:17:00

Šodien pastu atnesa bez 10 min. sešos. "Labi, ka tā"

a , 2008-08-19 18:52:16

njaaa...savukaart man brīvības ielas rajonā vēl nesen nu tā ik pa laikam tiek mestas vēstules kas nav domātas man kā arī mani rēķini tiek mesti kaimiņu paskastē...NU FUI! saprotu ka algas mazas bet savs darbs ir jādara kā nākas.

mOBSCENE , 2008-08-26 23:56:27

Man piemeeram neatnesa pasuutiito aviizi, paskaidroja pastnieks nakosaja diena "Pastaa aviizes beigusaas, jums nepietika !!!!! " Kaa jums tas patiik !!!!????

....... , 2008-11-14 13:09:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet