miera traucētāji
es vēršos pie visiem tiem "gudreļiem" kas ar divu dienu intervālu pēc 12 naktī izdomā uzrīkot salūtu kaut kur netālu no Statoila...šonakt atkal kā laižos miegā tā sākās...un suns arī nemierīgs...:@
Man arī nepatīk!
a man pirmajaa mirklii likaas ka arii sheit ieradushies krievu bronjotie speeki aizstaaveet savus pilsonjus...
ak jaa, aizstaaveet bij domaac likt peedinjaas :DD
bija daudz kāzu, tagad salūts urlu mičošanas rituāls...
kāzas - tas ir forši, bet nu cieniet līdzcilvēku mieru :(
davaj ogņa!!!:D:D:D
A man patīk , ka bombardē , varbūt tak smadzenes sāks darboties pareizā virzienā. Savādāk esi sazombējies.Būtu labi / slikti / ka vienreiz uzbombardētu , ta sāktu domāt kā dzīvot , nevis mēslot apkārtni. Tad pirmais palīdīsi no bailēm zem mammas bruņčiem , lielais gudrītis- idiots.
A man patīk , ka bombardē , varbūt tak smadzenes sāks darboties pareizā virzienā. Savādāk esi sazombējies.Būtu labi / slikti / ka vienreiz uzbombardētu , ta sāktu domāt kā dzīvot , nevis mēslot apkārtni. Tad pirmais palīdīsi no bailēm zem mammas bruņčiem , lielais gudrītis- idiots.
Vispar jau aptrakusi ar to salutu!!!!Nepietiek ka pa nakti tad vel dazi gudrinieki jau sakusi pa dienu saut!!!vacadzetu taka aizliekt to pasakumu pec atiecigas nakts stundas...
/arī grib redzēt aizliekto pasākumu.../ :DDDD
sniegbaltite tu galigi esi stulba varna,pricom te krievu bronjotie speeki??????????jums tikaj krievi maisa,a ko jus pasi ;labu;darat????ta ka doooma ko raksti,,saprati
Pilnigi piekritu tavam teiktajam, malacis :)