Signest internets

Vai pēdējā laikā visiem Signest interneta lietotājiem ir traucējumi - vakaros ārzemju nets vispār gandrīz nestrādā, dažreiz vakaros pazūd vispār arī šo svētdien, ka pēcpusdienā pazuda tā vēl šorīt no rīta pa 9:00 vēl nebija .....

Legionary , 2008-08-04 11:37:18

Nu nezinu... Man viss ir vislabākajā kārtībā.

mamma , 2008-08-04 14:52:24

Nemaaku teikt par kabelju tiiklu, bet bezvadu piedaavaajums Lasupees ir drausmiigs. Nets vairaak neiet, nekaa iet. Bet ko var gribeet, izmanto datu paaraidei leetaako no publiskaam frekvenceem, kur trauceejumi gaisaa ir nenormaali. Tamdeelj jau es ( OIC ) sen esmu paargaajis uz citu raidiishanas frekvenci, kur gan aparatuura daargi maksaa, tomeer var garanteet pienaaciigus aatrumus. Protams eksistee arii raidiitaaji vecajaa frekvencee, tomeer paarsvaraa visi tiek aicinaati paariet uz jauno, ja grib garanteetu un kvalitatiivu internetu. Tiem, kas neveelas to dariit, samaksaajot par aparatuuru, atsakaam, jo kvalitatiivu pakalpojumu vairs nodroshinaat nav iespeejams leetajaa publiskajaa frekvencee.

BMS , 2008-08-05 09:29:43

es parsledzos uz ITRKOM...man tas pats...

Deathstar , 2008-09-18 11:48:39

ITRKOM jeb IRK ir tas pats SIGNEST

BMS , 2008-09-18 17:25:36

Man lasupees ir Lattelecom WiMax bezvadu nets 19Ls meenesii nekaada maksa par uzstaadiisanu un arii pietiekami aatrs!!! esmu loti apmierinaats

labs , 2008-09-25 17:39:24

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet