kas notiek???

šodien izgāju cauri Bērzu alejai!!Nākot tuvāk skvēram dzirdēju kā pa krieviski Bļaustās par dievu, par bībeli vai tas vis ir jadzird?Un dzirdēju ka šitā bļaustīšanās notiks līdz 2.augustam!!!!vai nevar izstikt ar to ka cilvēks runā bez tumbu palīdzības ??pa pus Ogri var dzirdēt kā bļaustās !!!! tk pat labi es varētu arī kādu koncertu uzstaisīt!!!!bļaušu pa Miķi to ko man gribās!!!Saukšu visus dzert alu pie ogres upes!!!!!Man piemēram nepatīk ka šads pasākums vispar ir !!!!KO domā cilvēki iebraucot Ogrē !??!!nepietiek ka uzbāžās ar to lai nāktu viņu pulkā, bet vel bļauj pa pus Ogri ! vai nav citu vietu!!!??????

EBK , 2008-07-31 18:14:40

Nevis bļaustās, bet izteiksmīgi lasa Bībeli! Man patīk! Jauks pasākums!

Anna , 2008-07-31 19:21:06

Nez vai citos miestos arī rīko šādus dieva svētkus? Vai nepietiek ar to, ka ogres tv raidījumu starplaikos rāda dieva balsis vai kā viņu tur sauc jaunā paaudze? Neatbalstu!

Andris , 2008-07-31 19:29:51

nē vot tieši bļaustās !!!es gāju garām man pat šermuļi noskrēja !!!nācās iet pa citurieni!!!

EBK , 2008-07-31 19:45:33

Cik var aprunāt šo pasākumu, katru gadu.Vienam nepatīk pasākumi estrādē, citam bībeles lasīšana....katrs lai dara ko vēlas es uzskatu.Tikai nez kādēļ lielie aprunātāji, gan uz kādu koncertu aiziet, gan laulājas ,gan bērnus kristī, un uz Ziemassvētkiem iet uz baznīcu, pēc tās pašas bībeles noteikumiem....

Neitrālā , 2008-07-31 20:04:35

varēja kaut kur telpas noīrēt un tie kas grib tie iet un klausās...ne jau šitik uzbāzīgi....

daarta , 2008-07-31 20:44:23

Neatbalstu, ka bērniem ir jāizdala skrejlapiņas cilvēku piesaistīšanai!

portfolio , 2008-07-31 21:55:50

es uz estradi nesmu bijis jau 4 gadus un gad precās man ir jadara tas ko man liek gribu vai negribu ja gribu laulāties baznīcā man ir jabut piespiedu ticēšanai!!!!bet ne pa to ir runa !!!! man neptīk ka tas notiek tik skaļi un tik uzbāzīgi!! piedodiet bet tāds ir mans viedoklis!!gribu zināt vai tas būtu vajadzīgs Ogres centrā!!

EBK to Neitrālā , 2008-07-31 22:07:34

nu vairs Ogrē nedzīvoju un tas "prieks" to dzirdēt man izpaliek, bet es arī uzskatu, ka pilsētas skvērs nav tam īstā vietā. es nelaulājos baznīcā, nekristu bērnus, Z-svētkos uz baznīcu neeju, uz estrādi arī mūžību neesmu gājusi, nedzīvoju pēc bībeles noteikumiem..... šitais tāds uzbāzīgs pasākums... nu kaut vai tajā pašā estrādē varēja taisīt- gan jau tie kas gribētu aizietu...

hrju , 2008-07-31 22:48:43

mīļie ar sportu vairāk vajag nodarboties,,veselā miesā vesels gars".es labprātāk skatītos kā uz tās pašas Brīvības ielas veselīgi jaunieši spēlē piem. strītbolu.bet šitos vajag izolēt.

sans , 2008-08-01 09:09:57

arī man kaitina tas bībeles lasīšanas maratons! lai taču tur sēž kam tas interesē, bet priekškam vēl dalīt kkādas lapiņas un bļaut pa visu Ogri :/

ljaljka , 2008-08-01 10:06:35

Mums bija jākārto darīšanas vairākās vietās Ogres centrā.Trāpījāmies laikā,kad netika lasīts,bet mūzika DĀRDĒJA tā,ka ieejot aptiekā ,aiz aiztaisītām durvīm jau bija par skaļu...Jūtu līdzi tiem cilvēkiem,kam tas jāklausās visu dienu.Domāju,ka ti edecibeļi bišķiņ jāpiegriež,uzbāzīgi....

acīgā , 2008-08-01 10:39:43

man nav nekas pret kristietības idejām, tomēr, redzot šo pasākumu, radās priekšstats, ka tas ir kārtējais sektantu smadzeņu skalošanas uzrīkojums. vismaz klausītāju rindās redzēju daudzus tādus, kas uz ielas ir man "piesējušies" un gribējuši vest pie prāta.

sandale , 2008-08-01 11:27:40

Man liekās arī uzbāzīgi. Bet visa dzīve mums ir uzbāzīga. Es parasti saku, tautai māca dievam ticēt un jābūt padevīgam, lai iet un Šķēlem un pārējiem mācA BĪBELI un māca nezagt.

domātājs , 2008-08-01 12:08:21

piekrītu - domātājs.

khm , 2008-08-01 12:34:47

Gadu atpakaļ strādāju tieši pie Ogres skvēra ar logiem uz bībeļotāju pusi un katras darba dienas beigaās biju gatava viņiem mest jo galva vienkārši plīsa pušu no nepārtrauktās murdoņas! Lai es pēc šitā visa murga vēl ietu viņu pulciņā??? Tā ir smiešanās par Ogres pilsētu un tās iedzīvotājiem! Priekš tam ir domātas baznīcas!

darbinieks , 2008-08-01 14:32:46

Sākumā iemācies rakstī, tēmas autor, un tad lecies!!! "izstikt" kas tas par vārdu??? Bībeles lasījums traucē? Sēdi mājās un mācies rakstīt, bet ne apkārt staigā. :D

Vecaa_Govs , 2008-08-01 16:53:09

Ari mani totaali kretinee tas pasaakums. Kaa eju garaam taa iebaazh savas lapeles :D Un vispaar... praids biibeles lasiishanas maratoni utt ir jaariiko shiem cileekiem atsevishkjaas vietaas kur tas netraucee citiem. Nav ko baazt citiem aciis savu paarlieciibu

Matiss , 2008-08-01 21:30:11

tik tiešām, kāpec gan tādus bībeles maratonus nerīkot estrādē...i vietas daudz, var sasaukt cilvēkus no rajoniem, lai klausās un netraucē pārējiem

ups , 2008-08-01 23:48:00

Vai domē ir saskaņots reliģisks mītiņs vairāku dienu garumā vai arī tas tiek nosaukts par ģimenes svētkiem? Varbūt zilie nākošreiz demonstrēs savas izdarības vairākas dienas un sauksim to par piemēram par atbalstu pilsētas trūcīgiem iedzīvotājiem vai varbūt bērnu svētkiem? Nudien nesaprotu

Leonīds , 2008-08-02 10:04:31

Šitā ārprātīgā uzbāzība sāk piegriezties! Tie ārprātīgie zvani jau noveduši līdz baltkvēlei, tagad vēl mauro pilsētas centrā.

krabis , 2008-08-03 15:49:55

Piekrītu krabim, tomēr varētu ievērot kaut nelielu pietāti pret citādi domājošiem.

Andris , 2008-08-04 09:01:37

a vot man piem loti nepatiik kad pasaa centraa veel pa dievu ko tur lasa blaustaas...
un ko dariit tiem cilveekiem kas tur stradaa?...jaklausaas tas viss murgs visas dienas garumaa...drausmas!

mOBSCENE , 2008-08-07 15:08:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet