Jumī atkal smirdīga produkcija.

Uzmanieties cilvēki, iegādājoties Jumī gaļas produkciju. Šodien nopirku ribiņas marinādē, mājās, pārplēšot maisiņu, gandrīz apvēmos. Šitādu smirdoņu piedzīvoju pirmo reizi. Apbrīnoju pārdevēju, kura vēsu sejas izteiksmi man iefasēja šo produktu.

dusmīgā , 2008-06-27 19:53:32

a ko atpakaļ neaiznesi???

www , 2008-06-27 20:20:10

Man tieši tas pats. Nopirku Rīgas Miesnieka sveramos cīsiņus. Ap pl. 15.00 vakarā gribēju bērnam uzsildīt, ņemu no maisiņa, glumi, ka riebjās rokās ņemt. Nebija laika kasīties braukt, bet ja būtu bijis laiks aizbrauktu tai pārdevējai purnā iegrūstu.

Kika , 2008-06-27 21:10:30

vareetu arii uzrakstiit tieshi kuraa jumii juus pirkaat.

hmm , 2008-06-27 21:47:41

Es savulaik rakstīju, ka nopirku arī marinētos šķiņķīšus un tik pretīgi bija , ka ieraugot veikalā šs šķiņķus nelaba dūša paliek , alerģija. Tas bija kādi 3 mēneši atpakaļ. Jumī - centrā gandrīz visa produkcija nekvalitatīva. Augļu stends ir . bet lāga augļus nevar nopirkt.

vietējais , 2008-06-27 22:08:38

Hmm,
iepirkos Pārogres Jumī, pēdēja laikā cik vien iespējams neiepērkos tur, bet retu reizi tomēr sanāk.
Ir jau bijuši n-tie kašķi ar pārdevejām. jautaju vai būs svaiga piem desa, vai cīsiņi nu attiecīgi ko pērku, man rupji atbild, ko Jūs iedomājaties, mēs vecu produkciju netirgojam, mums viss ir svaigs.
Un tik pretīgas pārdevējas, parasti nemēdzu cilvekus dalīt pēc profesijas, maka biezuma utt, bet nu sorry, ja man virsū sāk lekt kaut kāda s... pārdevēja.... Pie rokas mazs bērns un viņa bez jebkādam emocijām man iesver glumus cīsiņus, agrāk bija viena pārdevēja, ar kuru vienreiz bija kaskis pirms kāda gada, bet nākamās reizes viņa godīgi tieca, nepērciet nav svaiga produkcija. labāk ņemiet to un to tas šodienas....

Attiecīgi mans vīrs reiz jaunogres jumī arpirka pīrādziņus, iekāpjot ar mazo masīnā mazā pajautā vienu, pēc brīža saka laikam nav svaigi tētis pagaršo, gaļa veca un pēc trauku lupatām garšo, iegāja veikalā un lika pašai pārdevējai pagaršot, bet komentāriem gāja pie kases un atgrieza naudu..... Nu gan gari sarakstīju.

Kika , 2008-06-28 07:51:52

Jā, aizvakar Centra Jumī nopirku bulciņas ar banānu pildījumu. Ipriekš bij gadijušās labas, bet šoreiz viss banāns iekšā melns, pat pēc banāniem vairs negaršoja. Izmetu ārā.

fff , 2008-06-28 12:18:25

Pēc visa lasītā top skaidrs, ka vasarā labāk neēst!

He , 2008-06-28 16:21:23

Atvainojos par neprecizitāti - pirkumu veicu Centra Jumī. Atpakaļ nesīšu pirmdien, jo nedzīvoju Ogrē. Transporta izdevumus jau man neviens nesegs. Skumji, ka pie visas lielās dārdzības svaigus produktus nopirkt Ogres lielveikalos nav iespējams.

dusmīgā , 2008-06-28 18:30:07

Kur tad Ogrē iepirkties?

a , 2008-06-28 18:31:38

gaidīsim Rimi.

www , 2008-06-28 21:18:57

Neaizmirstiet painformēt PVD (www.pvd.gov.lv), lai pārbauda veco paiku tirdzniecības vietā. Reizēm pēc veiktajiem kontroles pasākumiem produktu kvalitāte uzlabojas.

sunc , 2008-06-28 23:46:53

Elvi var drosi iepirkties.

pics , 2008-06-29 20:25:45

man jau likaas ka visi zin ka Jumii galju vispaar pirkt nedriikst, ja negrib noindeeties. Briinos ka ir kaadi kas tur vel perk galju.

zintak , 2008-06-29 20:31:47

Noslēgumā: gaļu atpakaļ aiznesu, naudu atdeva. Viss process notika bez neviena vārda no vadošā personāla puses.(es domāju- labdien, atvainojiet, uzredzēšanos).

dusmīgā , 2008-07-01 14:47:11

Cilvēka cienīgi lauku pārtikas produkti iegādājami gan ar piegādi, gan apceļojot dzimtenes āres :)
http://www.zemnieks.info - sludinājumi par iespējām nopirkt labumus pa tiešo no ražotāja.

RRR , 2008-07-11 22:52:12

pilnigi piekritu kad galas produkciju un ari daudz ko citu juma veikalos nevar pirkt,jo viss parsvara vecs.tik zin ka iesmeret vecu praci,tipa lai tik aiziet.brinums kad sanitara inspekcija vinus neapciemos.laikam jau samaksajis juris....

kakis , 2008-07-23 09:39:28

tas Jumī ir normāl, ka neatvainojas... arī vienreiz iegrābos saldajā bērnu biezenītī. tiem parasti termiņš ilgs, tāpē veikalā nemaz nepaskatījos. Kad ierados mājās un domāju dot bērnam šo biezenīti, biju pārsteigta, ka bija jau 2 mēneši kā istecējis termiņš.... Arī aizgāju atpakaļ (tas gan bija Mālkalnes Jumī) un arī pilnīgi bez kādu vārdu pārmīšanas (ja nu vienīgi nomurmināja maiņas vadītāja vai kas tā tāda bija, lai apmainu) viss tika nokārtots....... Jocīgi bija tas, ka man samainīja pret savādāku, lētāku un pārējos atlikušos saņķikus vienkārši piekāja pie kasieres un palūdza izņemt no kases......... Man liekas, ka tur vispār ir reāls bardaks, ar katru reizi ar arvien lielāku besi no tā veikala izeju........

šanis , 2008-07-26 00:18:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet