Indē pircēju ar vecām sardelēm

Vēlos vērst Pārtikas un veterinārā dienesta uzmanību uz to, ka lielveikalā "Elvi" tirgo bojātas sardeles. Sestdien, 14.jīnijā minētajā veikalā iegādājos cūikgaļas sardeles, kura kilogramā maks''a 2.29 (svītru kods: 007517101259). Palūdzu iesvērt 6 sardeles. Padruknā gados jaunā rudā pārdevēja tik veikli darbojās, ka tikai mājās konstatēju - divas no sardelēm ir glumas un jau mazluiet iezaļganā nokrāsā. Vēlos brīdināt pircējus - esiet uzmanīgi, jo Latvijā bijuši jau vairāki saindēšanās gadījumisa ar pārtiku, kā arī cetru, ka pārtikas un veterīnārais dienests ņemot vērā karsto laiku aktīvāk pakontrolēs kādu produkcīju līdzās normalai mēģina iesmērēt pircējam.

Sabojātā apetīte , 2008-06-15 14:12:07

Nu vot, es vakar tur pirku desiņas :( phee

Jopciks , 2008-06-15 22:46:13

"Padruknā gados jaunā rudā pārdevēja"-??? paardeveeja vnk iesveera preci, kaapeec visiem skjiet,ka pie visaam probleemaam veikalaa vainiigas ir paardeveejas?

Roze , 2008-06-15 23:24:47

Pārtikas un veterinārā dienesta uzmanību

vai tev ir zinaams, ka uzsaakot kaarteejo darba dienu PVD darbinieki paarlasa ogrenet'a forumu??

riebeklis , 2008-06-16 08:49:26

Vēlos pajautāt .Kāpēc jūs nedevāties atpakaļ uz veikalu un neatdevāt bojāto preci?Skaļāk būtu paudusi savu sašutumu -un nākošreiz nevienam nenākt prātā jums dot bojātu preci.

Juniors , 2008-06-16 09:22:03

Pirms kāda laika Elvī nopirku bojātus augļus (no ārpuses nevarēja pateikt, ka ir kāda vaina), aiznesu atpakaļ un man atdeva naudu. Bez strīdiem un atrunām. Nekādu problēmu. Vajadzēja iet atpakaļ.
Un drošības labad nekad neizmetu čeku, lai vajadzības gadījumā varu pierādīt savu pirkumu

agis , 2008-06-16 11:20:17

1) Atpakaļ uz veikalu rīkot skandālu nedevos, jo dzīvoju no veikala patālu un šai dienai man bija citi plāni, 2) pārdevēju pieminēju, jo manuprāt šajā situācijā viņa ļoti labi apzinājās, ka tās divas sardeles, ko piesvēra klāt, ir jau bojātas (tās bija tik glumas, ka slīdēja ārā no rokas), bet, acīm redzot, viņai dots norādījums, ka pa vienai, divām jāiztirgo arī šī vairs ne svaigā prece un tā jau ir arī pārdevējas atbildība. 3)protams, neesmu pārliecināta, ka PVD darbinieki pārlasa portāla forumu, bet varbūt šis info tomēr iekrīt viņiem acīs. Ja nē, tad vismaz būšu pabrīdinājusi citus pircējus, lai ir vērīgāki iepērkoties.

Sabojātā apetīte , 2008-06-16 12:57:41

varu saderēt,ka jums-sabojātā apetīte,ledusskapī šad tad aizķerās pa tādām sardelītēm,un jūs tās apēdat-ne jau metat ārā.....bet taisīt no mušas ziloni!!???.......izskatās pēc pasūtītas antireklāmas:(((

māris , 2008-06-16 14:02:22

Kāda problēma ?:)
Pārtikas un veterinārais dienests, Ogres pārvalde
Dravnieku 6, Uzticības, tālr. 67027402;, Ogres birojs, 65021131 un visssu kas uz sirc var izlikt .

Lunis , 2008-06-16 15:31:06

nē, māri, es tādas ledusskapī "aizķērušās" sardelītes acīm redzot atšķirībā no Jums neēdu un pat sunim nedodu, bet patiešām izmetu un vispār rūpējos par to, lai manā ledusskapī tādas neglabātos. Un šīs par kurām rakstīju veikala ledusskapī bija aizķērušās pārāk ilgu laiku. Tā nebūt nav antireklāma veikalam, kurš starp citu ir mans mīļākais veikals Ogrē, bet tāpēc jau, Māri (domāju, ka jums ir kāds sakars ar šo veikalu spriežot pēc kaismīgās aizstāvības) nav jādusmojas, ja pircējs norāda uz pārkāpumiem, bet gan jācenšas turpmāk tos nepieļaut.

Sabojātā apetīte , 2008-06-16 17:25:08

Elvi nevar buut vecas sardeles.Gan jau buusi sardeles pirkusi JUMII!

pics , 2008-06-16 17:48:15

Ja Jumi biezi tirgo vecus produktus

es , 2008-06-16 21:01:49

man jau kļūst pretīgi,viss te grozās tikai ap ELVI un JUMI...vienīgie veikali Ogrē kur tirgo ''slikto''pārtiku,bet visi kā sū*u mušas lien tajos veikalos un tikai meklē kašķi.

elvis , 2008-06-18 23:31:49

:D
labs... darīt cilvēkiem nav ko :) baigi gribas sūdzēties ej Elvi vadītājai sūdzies :) Man utr patik... sorry bet Ogrē labāka veikal pagaidām nav :)

Matīss , 2008-06-20 01:11:59

Neviens jau neska,ka elvis ir vainīgs...vainīgas ir atsevišķas pārdevējas,jo man arī tā bija..ielika labus un arī trīs galīgi vecus un glumus cīsiņus...es uzskatu,ka pārdevēja to nevar neredzēt...pati esmu strādājusi veikalā

made , 2008-07-08 09:20:41

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet