Jumja apsargi

Sen nebiju gājis Jumī,bet tagad iešu,lai paskatītos komiskos skatus kā apdzēries apsargs uzmācās gados jaunām pircējām.Visiem pēc kārtas pārbauda somiņas...Skats ir rēcīgs kā viens krieviski auro pa rāciju un otrs kā muļķis lūr visās somiņās,pat tik lielās ka sievietēm tikai lūpu krāsu tik vien var iestūķēt tai somiņā,bet krievs bļauj:butilku ukrala...!?!?!?
Vēlāk atnācu vēl un biju liecinieks kā apsargi savā starpā veikala priekšā pie kasēm lamājas necenzētiem krievu lamuvārdiem...Apkaunojoši un pazemojoši...

Klāvs , 2008-06-11 12:30:22

Kurā Jumī - Centra Jumī vai Mālkalnes prospektā?

He , 2008-06-11 12:48:58

Mālkalnē arī apasrags - maza auguma, apalīgs - kasās pie visiem (lielāko daļu): ne tā groziņu paņēmi vai nepaņēmi, ne tā produktus liec uz slīdlentes, ne tā paskaties uz viņu, ne tā .... (var turpināt līdz bezgalībai). bet ja uzdrīksties ko atbildēt, tūlīt seko draudi: - ejot ārā no veikala es tevi pārbaudīšu un ja gībēšu pat izģērbšu! NO MALAS SKATS IR KOMISKS! :D:D:D

HETS , 2008-06-11 13:15:07

nez pa cik naudinjaam shie tiek algoti??

riebeklis , 2008-06-11 13:23:48

Jumī strādnieku līmenis ir "ļoti augsts", ieeju tikai tāpēc, ka pa ceļam, bet tā tur tiešām var tikai vai nu parēkt vai arī nervus atstāt ar "zinošajām pārdevējām". Stāv pie gaļas produktiem 2 griežamie aparāti, kad palūdz gaļu šķēlītēs sagriezt skatās uz tevi tā kā 10000 Ls prasītu. Tad vēl pukst pretī, ka līdz vakaram griezīšot...:) :)

xxxx , 2008-06-11 16:46:17

Jā malkalnes jumii ir taa kaa ir ar tiem apsargiem skataas uz tevis kaa uz noziedznieku....lai tik pameegina man kaut reizi par kautko piesieties tautas balsi uzsuutiishu:D

Relax , 2008-06-11 16:46:21

Ko tie apsargi vispār var izdarīt. Viņiem nav tādu tiesību pārbaudīt kād. Viņi var palūg ttevi parādīt somas saturu labprātīgi, bet parmēklēt tevi viņiem nav tiesību.

leedija , 2008-06-11 17:21:44

Es domāju Mālkalnes Jumi...

Klāvs , 2008-06-11 18:47:41

Es dzirdēju kā Mālkalnes Jumī piedzēries apsargs kādai pircējai piesolija pa muti sadot...nepietiek ka viņš neko nesaprot latviski?!,viņš vēl pa muti sola...Ejiet nu tur iepirkties!!!

šokētā pircēja. , 2008-06-11 18:51:34

Man vienreiz pieseejaas par to,ka es Jumii nepareizi ejot iekshaa.. :D taa arii nesapratu shii aizraadiijuma jeegu... :DDD

ms , 2008-06-11 19:13:26

Man gan ir palaimējies,jo ne reizi neviens nav ne uzbrēcis,ne ari somu gribējis pārbaudīt,lai gan tā man visai prāva.Iepērkos tur bieži,jo pie mājām,bet ne reizi nav nekas tāds gadījies.

īgna , 2008-06-11 20:12:23

Kāpēc man neveicas tā aprunāties :( ... labrāt ar viņu izietu ārā parunāt :@

d3m0n , 2008-06-11 20:12:55

Paši uzparsaties uz šādu atieksmi.Es regulāri iepērkos Jumī un nekad kas tamlīdzīgs ar mani nav noticis. Apsargi pāris reizs tā uzkrītoši ir sekojuši, bet neuztveru to kā personīgu aizvainojumu. Iespējams, ka tajā mirklī veikalā esmu visaizdomīgākā pircēja :):):).

@ , 2008-06-12 07:14:57

Apsargs dažkārt soļo tev pakaļ ,ka tiešam neko negribas pirkt.Labāk tad lai prasa parādīt somu pie izejas lai ir ko atbildēt.

SILVA , 2008-06-12 09:01:07

Viens apsargs tur patstāvīgi pālī ir... Visvarenais Juris to nepamana?

RRR , 2008-06-12 11:04:22

da vinjiem vispaar nav tiesiibu neko tadu prasiit - vinji driikst aiztureet liidz atbrauc policija, kas tad arii driikst paarmekleet pirceeju

lol , 2008-06-12 11:07:16

Neapskaužu tos Jumja darbiniekus - ne apsargus, ne pārdevējas. Pavērojiet, cik bieži tur personāls mainās! Tas vien jau liecina par atieksmi pret darbiniekiem un atalgojumu. Es tur nekad neesmu sajutusi nelaipnu vai aizvainojošu izturēšanos.

sisi , 2008-06-12 16:55:33

Es gan eju Jumii iepirkties un apsargus gandriiz vispaar neredzu.Nav jaaskataas ko dara apsargi un tad arii vini tik uzkriitosi neskatiisies virsuu.Bet problemas ir visur ne tikai Jumii.Toties cenas Jumii ir visaa Ogree viszemaakaas.Kaut vai saliidzinaat ar Elvi cenas.

kuku , 2008-06-12 20:02:08

....es labāk maksāju dārgāk ,bet nepērku s.....us......,kuku.....ej un pērc tos lētos s....us maximaa un jumii.....,un tad sūdzies ,ka vēders sāp un slikta dūša....

kalvis , 2008-06-13 13:38:31

viņi jau pēc sava skata vien ir apkaunojoši un atbiedējoši, saimnieks vismaz būtu kādas uniformas iegādājies saviem darbiniekiem..un iemācijis uzvesties un runaat...

sviests , 2008-07-07 00:24:16

Centra Jumī parasti kad ar draudzenēm ejam kautko nopirkt staigā tāds apsargs vai krāvējs tikai ar šortiem un kurpēm! :D Un vēl pietam viņš ir vecs un skats patiešām ir komisks! :D

:) , 2008-07-16 14:41:45

Ziniet Jus pashi uzprasaties un tad vel gribat lai pret jums izturas ar cienu.. :@

Vinji dara savu darbu.. vai Jums ta neskiet...?? un LIELAS SOMAS jaatstaj somu glabatuve.. ;)

CaaliiC , 2008-07-22 19:46:25

parmeklet somas neviens apsardzes darbinieks nevar.nau tadas tiesibas!vini var tevi aizsturet un isaukt policiju,un vis!jumi vispar strada ne apsardzes darbinieki bet kontrolieri!vini vispar neko nevar izdarit!!!

adolfs , 2008-11-27 12:14:47

oj atceros ka man vienreiz bija malkalnes jumi.tad par apsargu stradaja tads ar lielu degunu un usam.tad vel tikai macijos ogre un dzivoju kojas.parasti ar istabinas biedreni pirkam paiku kopa un tad sadalijam naudu uz pusem.tad luk bij nedelas beigas un palikusi 5 ls sametam grozina visu nepieciesamo un es draudzenei saku vai mums ar 5 pietiks negribas jau pie kases sarkt un balet.ta mes sasmejamies un tas apsargs mani vavilka mala un lika paradit visu kas man ir kabatas auza tads es tada soka biju nosarkusi lidz luupai, bet veci abloms jo kabatas bij tikai mani ziemas cimdi.

duuda , 2009-12-12 14:51:32

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet