Frizētava AKCENTS
Pāris nedēļas atpakaļ gribēju nokrāsot matus, nedaudz apgriezt arī. Friziere (apaļīga tumšmate) notaksēja - 20 Ls. Nu, lai būtu. Ne jau katru dienu to daru. Rezultātā - 2 reizes pēc kārtas (!!!) krāsoja, bet tik un tā pērļblondu vietā sanāca tupi plankumaini riži mati, kas nu tagad krīt ārā uz nebēdu!!! Krāsu labot nevaru - jāsaudzē atlikušie mati. Par knapo pielīdzināšanu noplēsa 6 Ls. Nu, neiesaku iet uz AKCENTU! Vēl jo vairāk - friziere vēlāk atzinās - "es šo krāsu firmu nemaz nepazīstu"... Iesakiet labu frizieri! Un - kā pasargāt citas sievietes no tādām kļūdām?...
pasragaa pati sevi un ej tikai pie zinaamaam meistareem,vai arii ieteiktaam,nevis uz labu laimi ieiet kaadaa frizeetavaa un gaidiit labus rezultaatus-taa nav maaksla..un knapaa pieliidzinaashana ja tikai bija vajadziiga,vareeji pati maajaas pieliidzinaat,ja jau seshi lati pa daargu skjiet..smuka gribi buut,bet maksaat negribas..kaapeec roku darbs un meistara laiks netiek veerteets??pajautaa kaut vai kaadreiz,cik vispaar maksaa friziera instrumenti-apkritiisi gan jau..un cik procentus vinjai maksaa saimnieks un cik no taa paliek vinjai..varbuut tad beidzot'''profesionaalie'' klientu beigs veerteet friziera darbu neobjektiivi..
Tev nepaveicās, bet es eju pe vienas Akcenta frizierītes Svetas (Lielās) un varu teikt visu to labāko! Ļoti laipna, rūpīga, atsaucīga, čakla! Viņa gan sacīja, ka būšot jaunas firmas krāsas, jo tās ir lētākas, braukšot arī uz semināru, lai tās iemācītos lietot. Jaunās krāsas gan neesmu izmēģinājusi.
Varbūt tā vienīgā friziere tāda pamēģini apmeklēt kādu citu frizieri tur!
Un vēl laba friziere ir Renē salonā Dina! Vienīgais baigais pieraksts pie viņas :( bet ir vērts pagaidīt! :)
Renē, tikai un vienīgi Santu iesaku! Super!
frizieris nav Dievs!
pastasti sikak kaa taa tava friziene no akcenta izskatijas,lai neuzrautos kadreiz :@
Par frizieru apmeklējumu izmaksām varētu diskutēt- tagad pie friziera aiziet sanāk dārgāk, kā pie zobārsta. Kaut aprīkojuma un izglītības izmaksas ir absolūti nesalīdzināmas! ( ne jau par labu matu apstrādei)
biju salonā HETERE,frizierei vārdu nezinu,bet biju ļoti apmierināta,apkalpošana laipna un kvalitatīva.
Es eju "Renātē" pie Olgas - ļoti patīk.
Piekrītu krikai. Ļoti asprātīgi un, galvenais, - trāpīgi.
Tikko sākot strādāt ar jaunas tev nezināmas firmas krāsām,nevienmēr var sagaidīt izcilu rezultātu un ja pie tam klients ir atnācis no ielas....mēs tak arī nevaram uzreiz zināt kā tas mats reaģ'es uz krāsu.Sanāca dzelteni,nākamreiz jau liktu klāt kautko citu lai nesanāktu vinji tādi.Frizieri nav gaišreģi,un es domāju jebkurs censas darīt visu to kas ir vinja spēkos,lai rezultāts būtu labs un klients aizietu apmierināts.....vai vispār Pistolīt tu zini ka tev tādi mati var sanākt???Ja jā...tad ej tur kur tev tādus dabūja...
Frizieris vismaz var brīdināt ka ar šo krāsu nesen sācis strādāt un varbūt nebūs vēlamais rezultāts .Man personīgi nav nekas pret eksperimentu,dažkārt tas ir vēl labāks par iecerēto un sen aprasto.
Es gan nēsmu patstāvīga kliente akcentā,bet esmu tur reizēm iegriezusies,bet man nekādu sūdzību nekad nav bijis,nepar krāsošanu ne griešanu un vakara frizūras tur taisa vienkārši-superīgas-man ļoti patika! CENA-īstenībā ļoti normāla, un 6ls par griezumu ir normāli,kurā vietā tu ej lētāk griezt?-pie kaimiņienes vai frizētavā kura atrodās kādā paputējušā saloniņā un friziere knapi redz un saprot ko dara?!
Šīs cenas tadas ir gandrīz visur un tas tak ir tikai normāli ja tu atstāj 20ls frizētavā: 1. inflācija,
2. roku darbs (anglijā par krāsošanu tu maksātu 50ls vienaa no letakajam frizetavaam)
Tāda nu mums tā dzīve ar vien dārgāka paliek...
Par frizieri var saukties tikai tas,kuram ir atbilstoša izglītība, nevis 3 mēnešu kursi. Tad arī būs skaidrs kā mats var reaģēt ar jaunu un nepazīstamu krāsu, jo tev taču būs zināšanas arī ķīmijā! :)
bet Iveta no Ausekļa 7a "Skaistuma" šķiet, pat 3 mēnešu kursus nav beigusi!!! 5gadīgs bērns apgrieztu labāk. Un tā filēšana- vispār murgs- pāri paliek 5 mati 7 rindās, kurus kaut kā savākt un ieveidot vispār nav iespējams. Pārējās gan tur strādā labi.
Varu iedot ļoti kvalitatīvas un jaukas frizieres numuruT. 28632586(Ļena), aizej nenpžēlosi.
baidi labaa friziere straadaa salonaa ''Pie Veesmas" vaards Irina,vienmeer laipna !
Labs meistars ,kas ieguldījis līdzekļus savā izglītībā un apmeklē seminārus par diviem latiem neapkalpos.Tik rupjas kļūdas diezin vai pielaidiīs.
Elina loti labs meistars
biju Elvi 2 staavaa, tur straadaa gara auguma, smuka blondiine,vaardu neatceros :( baigi laba meistariite !!! Iesaku visiem !
Edgars no ogres,Vecrīgā-salonā Dzintreks..man gariem matiem krāost un apgriezt 40 ls! Zelta rokas,zelta rokas..mmmm :)
Ejot uz salonu jūs maksājat dubultā, labāk izvēlieties grizieri, kas nāk mājās būs lētāk un ne sliktāk tāpēc.
Lūdzu iesakiet labu frizieri, kura nāk uz mājām par lētākām naudiņām, un ne sliktāk kā salonā !
Vai tev šķiet,ka matu galu aplīdzināšanā ir mazāk darba nekā apgriežot kārtīgi?Ja gribi lētāk tad griez pusi no matiem.Un domā ,kas matos ir likts iepriekš.Varbūt,ka ne krāsa ne friziere nav pie vainas.patiešām-frizieris nav dievs.
Kādas krāsas dod frizierei - ar tādām viņa krāso! Viņa taču nezināja!
Iesaku Vandu "Kurmaja". Frizura bus , kadu velies! Tel.29276996
Iesaku Art'uru Brici,nogriezh ideaali!
Salona Luize pienem loti forsa friziere Iveta.
ejiet pie Mārtiņa! Zelta rokas,vienmēr laipns,apgriezīs ko vien vēlies!
Arī es varu brīdināt cilvēkus, NEKAD neapmeklējiet frizētavu, kas ir pretī stadionam, Rīgas ielā, 2 stāvā. Tur strādā absolūti neprofesionāla speciāliste, kas man izbalināja matus līdz čūlām uz galvas ādas! Tad, kad ar šīm čūlām, kas jau sāka suloties, ierados pie viņas, ar lūgumu palīdzēt (ok, nu visādi var gadīties, iespējams piegādātājs vecu balinātāju atveda utt.), viņa mani rupji pasūtīja apgalvodama, ka es pati (!!!) esmu sadedzinājusi savu galvu! Tāpat, tagad nākas dzirdēt arī no citiem viņas ex-klientiem dažādus šausmu stāstus. Frizieres vārds ir Natālija. Esiet uzmanīgi!
kur Rīgas ielā ir stadions, kaut ko tu te fleitē!
Ljoti laba friziere Ogrè,Kultùras nama èkà:Jùlija,tel.:65044752,26407062
Beidzat apdirst citus,klacu babas no juusu aizlaistajaam galvinam neko nevar izveidot.
tutix, nerunā muļķības, ja ir labs meistars, uztaisīs par princesi. Bet ja nemāk, tad sanāk, kā sanāk. Savas kļūdas neviens negrib atzīt. Sākās atrunas, ai bojāti mati, slikta krāsa,vēl nezin kas tur. Nu tad ir jāmācās- esi meitars. Nevajag tikai aitas cirpt.
Es domāju, ka cilvēki (klienti) pārāk daudz no sevis iedomājas - domā, ka no mērkaķa, ar frizūras palīdzību, par princesi uztaisīs - aizmirsti! Lai kļūtu skaistas, tas viss komplekss darbs - attieksme, uzvedība, domāšanas veids, apģērbs, grimms utt. Tiešām nevajag iedomāties, ka frizieris ir dievs! P.S. Neesmu friziere, vienkārši novērojumi.
Ļoti briesmīgi griež matus. Jāstaigā tagad mēnesis ar cepuri.