Centra Jumis
Sveiki! Vai kāds nevar pateikt, kā jārīkojas, ja veikalā iegādātais produkts, aiznesot to mājās, izrādās nelietojams?? Pēc darba parasti dodos uz centra Jumi (tas iznāk vistuvāk) un jau vairākas reizes esmu iegādājusies vecus produktus - jocīgi smakojošu pienu, uzrūgušu jogurtu, marinētus vistas stilbus, kuri pagatavojot garšo pretīgi un nav vispār nekādas smaržas. Vakar man aizrādīja, ka nedrīkst ņemt svaigus, normālus banānus no kastes, jo jāpērkot tie, kas stāv uz tās - sapuvuši vai zaļi. Tāpat esmu dzirdējusi, ka pārdevējām liek atstāt garos, kokainos diļļu kātus, lai dillēm lielāks svars. Šajā veikalā ir samērā augstas cenas, tāpēc nesaprotu, kāpēc par šiem produktiem man ir jāmaksā kā par svaigiem? Kur par šo lietu var sūdzēties?
aizej uz tirgu ;] tantiņas pateiks ka jāiet uz PVD
Kur atrodas PVD?
Vai vēl kādam nav gadījies iegādāties vecus produktus šajā veikalā?
Vecus nee, bet lieta gan taada, ka tur nekad nav kaartiibas ar cenaam, kas ir plauktos...!!! tipa akcija, bet pie kases pilna cena...atbilde no paarvaldnieces - tur kautkaadi negeeli salikushi taas akcijas ziimes - tad jautaajums no kurienes vinji dabuuja taas lapinjas ar juma simboliem..??
Veel jau arii apsargi ir baigi labie - man ir 21 gads - es ieeju veikalaa, bet tie uz mani blenzh taa kaa es tur katru dienu ietu un zagtu kko tur...
http://www.pvd.gov.lv/
Citejot tepatas Ogrenetu tad :
Pārtikas un veterinārā dienesta Ogres pārvalde atrodas Dravnieku ielā 6, kontakttālrunis: 5021131 PVD Ogres pārvaldes veterinārā inspektore Anda Kučāne ir atsaucīgs un laipns cilvēks :):)
PATĒRĒTĀJU TIESĪBU AIZSARDZĪBAS CENTRS K. Valdemāra iela 157, Rīga, Tālr.: +371 67212688
Mani šodien gribēja apkalpot piedzērusies pārdevēja, gan citā veikalā.
Es arī esmu tai veikalā iegrābusies! :( Bet nebiju čeku paņēmusi un tad jau neko...
Centra Jumis ir vispretīgākais veikals visā Ogrē! Groziņu nekad nav, no 3 kasēm strādā viena (ja 2as - tad jau svētki!), drausmīgas rindas, dārzeņi - bieži nav pat visparastāko tomātu vai gurķu, dilles kokainiem kātiem, loki ievīstīti plēvē, kad attin vaļā tāāāda smaciņa, piena produktiem bieži beidzies derīguma termiņš, ja aiziet līdz "svaigās" gaļas vitrīnai - vispār pāriet vēlēšanās kaut ko pirkt.
Un diemžēl tas ir vienīgais veikals pa ceļam no vilciena uz mājām. :(
Neej vairāk pie skroderjurkas iepirkties!
Paņem bojāto produktu un uzmet veikala saimniekam priekšā. Viņš bieži vien atrodams Centra Jumja kafejnīcā. Lai garantēti saņemtu naudu, preces atgriešana jāizvērš publiskā pasākumā, pēc iespējas skaļākā :)
Sen tak ir skaidrs,ka tajā veikalu ķēdē kārtības nav,un kāds tur PVD,viss tak ir nopirkts,jo ja tā nebūtu,tad vai tik atklāti un regulāri(katru dienu) tirgotu vecu pārtiku!!!!Cenu neatbilstība kasē ir pāri visām normām,ko tur lieki muti dzesēt!!!
Man Mālkalnes Jumī gribēja pārdot bojātas (manāmas pelējuma pazīmes) desiņas vakuuma iepakojumā. Diskutējot ar veikala vadītāju par minēto, viņa pamatoja to, ka realizācijas termiņš vēl derīgs, atteicās pati lietot minēto produktu, minēja to, ka šoreiz esot uzbrauciens vikalam, kas par šādu situāciju neatbild, nedaudz nobijās, kad gribēju maksāt par nederīgo produktu. Paliku neapmierinātais pircējs. Iesaku visiem pircējiem ļoti vērīgi sekot līdzi gan produktu vizuālajam izskatam, gan realizācijas termiņiem! Labāk tomēr atturēties no iepirkšanās Mālkalnes Jumi, kur tirgo nelietojamus produktus.
nepeerkat izlejamo krējumu centra jumi jo tur piemaisa klāt to krējumu kam izbeidzies termiņš. Pārde vējas jau nav vainīgas ka priekšinieks debīls. Desas visas tur ir vecas, tāpat arī gaļa kura pa nakti stāv uz saldētavā uz zemes.
Kā jums nav kauna.Ja tas veikals ir tik slikts lūdzu neiepērkaties.Ejiet uz slaveno Elvi, kur es gaļu nepērku,jo esmu iegrābusies.Ejiet uz pagrabiņiem vai tirgiem,vai supernetiem-vēl nepieminēju saulītes un citus veikalus Ogrē.Varbūt brauciet uz Rīgu tad pretenziju nebūs.Tur varēsiet pirkt svaigu un lētu.
Iksiņa, kur Centra Jumī ir kafejnīca? ;)
zuze, iedomājies, nav kauna! Tikai tādu cilvēku dēļ, kuriem ir pilnīgi vienalga kādu pārtiku lietot uzturā (štrunts, ka sabojājies, ka tikai lēti), šādi Jumjveidīgi veikali spēj pastāvēt un vēl gūt peļņu!
26.05.08. ar sanāca tur iegriezties. Tā ar ir par cenām un termiņiem. Biezpiena sieriņiem visiem cena bija 0,15, bet pie kases jau 0,20., un zivju salātiņiem spainīšos beigu termiņš 26.05.08. Tā kā vairs neriskēju....
vakardien ar iegādājos malto gaļu ar smaciņu :(((
...ko jūs varat cepties.....paši ejat uz tiem veikaliem!!!!!biokotejiet un viss.....ko lienat tur???es tur savu kāju nesperu....kādu gadu,tādu smirdoņu un zemu apkalpošnas kultūru nevēlos!!!!!
Ja šodien ir 26:05.2008 tas šie zivju salātiņi visu dienu drīkst stāvēt veikala letēs,bet nākošā dienā 27.05.2008 viņiem ir jābūt aizvāktiem no plauktiem...tādas ir PVD prasības....un tas nav pārkāpums..
cenas nav kārtībā,jo nav klas strādā...paskataties tai pašā mālkalnē kādās rindās jāstāv...viegli jau vainot veikalu,pārdevējas,vadītājas,bet tie cilv.dara to ko viņiem liek....labāk vainojiet īpašnieku un nesiet visu viņam..viņš tiešām bieži redzams mālkalnes kafeinīcā.....paņemiet viņu aiz rokas un aizvediet līdz veikalam ekskursijā...Parādiet kādas ir desas,svaigā gaļa,grillētās vistas...cenu zīmes pie rūpniecības(it sevišķi kur stāv tualetes papīri),lai viņš jums izstāsta kas cik maksā....Nevainosim vadību un pārdevējas,jo viņas tur pārdzīvo to,kas jums pat prātam nav aptverams...
Paldies par sapratni:)
Nu bet tachu ejiet prom no turienes,nevis teelojiet mocekles!!!!!!!