Muzeju nakts ogrē, bet muzejs tumš

Gribētos uzzināt kas ir ar Gaidu un skautu muzeju? Muzeju naktī bijām aizgājuši, bet sēta ciet, muzejs tumšs....varbūt kāds zin? varbūt muzejs ir parcēlies uz kādu citu vietu? hmmm..bet norāde ir uz veco bērnu darzu "bitīte" :(

ELīna , 2008-05-19 15:15:53

kaa nosaukums liecina - tur var gaidiit ko vien grib, tapec ar saucas "Gaidu ..

jajaa , 2008-05-19 15:35:13

Pasākums gaidu un skautu muzejā notika apmēram līdz pulksten 22, nokavējāt :)

Gaida , 2008-05-19 16:16:36

gaidām un skautiem nakts ir citā laikā ;)

vilcene , 2008-05-19 16:32:55

man vispār pirmā dzirdēšana par tādu nakti!

nimfa , 2008-05-19 22:12:55

nju jā, žēl, ka nekur nebija informacijas cikos pasākums notiek, esmu abēdināta :(
Gan jau nākošgad aiziešu :D

ELīna , 2008-05-20 13:34:02

Ir vairākas nelaimes ar šo muzeju, mēģināšu dažas ieskicēt - muzejs atrodas bijušā bērnudārza "Bitīte" telpās, ēkas pieder LR Valsts Arhīvu ģenerāldirekcijais, līdz at to, ja jautājums par ārējo apgaismojumu un iekšielu sakārtojumu, tad jautājums iepriekšminētai institūcijai, otrkārt - būtiskais - šo muzeju sa. kārtā uztur bijušās gaidu kustības dalībnieces, kuras savas veselības stāvokļa dēļ nevar uzrīkot pasākumus visai publikai, tāpēc noorganizē savā šaurāka lokā ar cilvēkiem un bērniem, kuri vēl peidalās skautu un gaidu kustībā dažās LR vietās, tāpēc arī publikai vilšanās..., īstenībā tas ir FUNDAMENTĀLS JAUTĀJUMS, ko darīt ar šo vienīgo LR muzeju, visu cieņu ilggadējām muzeja darbiniecēm, bet viss plūst un maunās, man ir viens priekšlikums - varbūt pēc OVMM jaunās ēkas izbūves šo varētu pārvietot uz Kranciema 3, ir gan telpas, gan apkārtne, uzdodiet šo jautājumu Ogres Vēstures un mākslas muzejā...

daudzpunkts , 2008-05-22 00:15:07

ideja laba :)

es , 2008-05-23 10:54:44

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet