Drogas vai Maxima,kas kopīgs???

Šodien pastaigājos pa Mālkalnes prospektu,eju garām drogām un redzu divi vīrī cītīgi līmē uz loga ļoti krāšņu plakātu ar uzrakstu'' 5 000 precēm atlaide līdz -50%.Lieliski!Nopriecājos un speros iekšā!Šis tas mani ieinteresēja, ieliku pirkumu grozā, protams paturēju prātā atlaides cenu.Preces jau bija nocenotas ar atlaidi!Ja preces cena bija piem.Ls2,89,tad ar atlaidi tā maksāja Ls1,99.Pie kases nopīkstinot manu preci, ieraugu kases aparātā izlec vecā cena bez atlaides.Hm??? Sajūsmināta vaicāju laipnajai pārdevējai kapēc tā?Atbildēt uz to jautājumu viņa man nevarēja.Par cik man nebija pārāk daudz atlicis brīvā laiciņa negriezos pie veikala vadītājas.:) Gribēju tikai pabrīdināt neuzķeraties,pārbaudiet sava pirkuma čekus,pārliecinaties vai tiešām ieguvāt piedāvāto ATLAIDI:))))))!!!

@ , 2008-05-06 17:26:03

It kā pirmo gadu dzīvo Latvijā.....nekad nav bijis, ka atlaide ir 50%, jo vienmēr ir atruna, ka līdz 50%!

, 2008-05-06 20:00:33

Nav jau teikts, ka ar šodienu tās atlaides! Reiz Maximā gribēju nopirkt gultas veļu, uz kuras bija uzlīmēta atlaide, bet, kad pie kases ieraudzīju veco lielo cenu un sāku protestēt, mani vai izlamāja - vai tad nezinot, ka atlaides no nākamās dienas, lai nākot rīt no rīta!

Anna , 2008-05-06 22:02:54

To Jā-atlaide jau bija piestiprināta pie konkrētās preces,vairākas reizes pārliecinājos,vai cena ir īstā precei kuru gribēju pirkt.Neiet jau runa,ka es biju iedomājusies,ka visa prece tagad nocenota par 50%,neesmu tik naiva:).Pārdevēja pat nepacentās aiziet un noskaidrot,cik tad galu galā maksā mans pirkums,tikai noburkšķēja,kaut ko.

@ , 2008-05-07 09:18:29

Es ar vienmēr priecājos par atlaides precēm Jumī.. tikai vienmēr pie kases prece ir bez atlaides.. laikam ieliekot groziņā atlaide pazūd :( Vispār jau pierasts, ka cenu uzzini tikai pie kases, tas nekas ka uz preces uz smukas zaļas lapiņas ir norādīta cita cena :) Tas tak neko nenozīmē!!

zi-zi , 2008-05-07 15:26:47

protams,jo Jumī laikam štruntīga tā priekšniecība,ka nevar salikt pareizas cenas...

pircēja , 2008-05-24 21:16:04

Bet runa jau iet par Drogām,ne Jumi...

īgņa , 2008-06-12 12:12:10

Ew nju c`mon tur vispar bija raxtits ka tai precei ir atlaide..?? nevajag jau pashai izdomat to atlaidi,kas nav reali tur atlaides ir njoraditas katrai precei.. :@ domat vajag nejau visam veikalam ir atlaides... !!!

CaaliiC , 2008-07-22 19:35:23

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet