Ogers Autobuss Nr.2

Tā nu ir sagadījies, ka patreiz strādāju Ogrē, dzīvoju Rīgā. Labprāt izmantotu minēto maršrutu tā vietā, lai braukāt ar a/m, bet pilnīgi neapmierina tas, ka autobusa saraksts ir galīgi nesaskaņots ar vilcienu sarakstu, it sevišķi vakara pusē. Vai nu jāpalielina reisu skaits, vai nu nedaudz jāpamaina saraksts.

Un otrā lieta, kas mani nepatikami pārsteidza, ir mēnešbiļešu neesamība kā tāda. Ja cilvēks pastāvīgi izmanto kādu pakalpojumu, vai arī pēr preces vairumā, labs uzņēmējs, ja viņam rūp klients, dod atlaidi. Bet, acīmredzot Ogres Autobusam viņa pasažieri nerūp...

Vikors , 2008-04-19 14:35:54

SIA "Ogres Autobuss" autobusu maršrutus un to laikus apstiprina Ogres novada dome. Ja neapmierina saraksts, jāvēršas ar iesniegumu domē. Par mēnešbiļetēm rakstījām http://www.ogrenet.lv/ogre/atbildam/4807/?sq=m%C4%93ne%C5%A1bi%C4%BCetes Īsumā: pēc tām nav pieprasījuma, bet, ja kāds vēlas, var vērsties autoostā, lai tādu saņemtu.

Guna, Ogrenet , 2008-04-19 17:12:40

es labraat uzinaatu vai Ogree kaadreiz buus marsruts arii uz taalaakaam pilseetaam, piem uz Valmieru!!!???

nukse , 2008-04-20 18:07:31

Ogre-Valmiera nav iespejams, kursh parvadatajs to marsrutu apkampotu? Un cik butu reali pasazieru? Vai butu rentabli?

un Riga-Ogre ir loti erti izmantot autobusus, tad talak vari parsesties uz citu pilsetas autobusu Ogree. Cik es esmu braucis ar autobusu Riga-Ogre, pec tam parsedies uz vietejo autobusu, problemas nav man bijusas, esmu pa to laiku, gaidot pilsetas autobusu, paspejis uz WC, ka ari pazspejis iepirkties, gaidot pilsetas autobusu . Ta ka nestresosim un pasmaidisim :_) Sveicieni gunai !

jaanis111 , 2008-04-21 08:48:13

Jā, tas autobusu saraksts tiešām ir garām. Piemēram : jābrauc bieži uz Lielvārdi , vilciens iet 9.48, bet autobus stacijā pienāk vai nu 1h ātrāk kuru jāizdomā kā pavadīt vai 20min pēc vilciena atiešanas un nākamais 11.30 ???

lulux , 2008-04-21 12:21:24

Autobuss ir autobuss un vilciens ir vilciens, ko te vēl sarakstus saskaņot! Katram savs kantoris un iedzīvotāju vēlmes nerūp. Vel jau var iet kājām, braukt ar riteni, ar taksi...

Andris , 2008-04-22 08:32:55

Guna,

Paldies par izsmeļošo atbildi. Domāšu par iesniegumu. :)

Viktors , 2008-04-25 14:36:45

Cik zinu peec savas pieredzes tad no Riigas ienaakoshie vilcieni ir saskanjoti ar 2. autobusa sarakstu,kad izkaap no vilciena vari pamaat ar rocinju aizejoshajam autobusam.Paldies Ogres autobusam par shiem patiikamiem briizjiem.

pareizais , 2008-04-28 23:02:15

Piekritu, ar vilcieniem deretu saskanot, nebraucu gan no rigas puses, bet parasti, kad izkapju no vilciena, autobus tiesi iet projam, vai tiko aizgaajis :( Tad jaagaida, vai jaabrauc stipri agraak un jaagaida labs laicins....

koks , 2008-06-02 16:23:06

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet