Ielas - bedrīšu lāpīšana
Esmu sašutusi par Ogres pilsētas un rajona bedrīšu lāpīšanu un man rodas jautājums. Kāpēc bedrītes ir jāaiztaisa tā, ka tās ir nelīdzenas, vai nevar bedri, kuru lāpa nolīdzināt. piemēram pie mūzikas skolas ( pie autobusu pieturas) izrakņāja un aiztaisīja bedri, izveidojot tādu pampaku, pie kam, nekur nav zīme, ka tur ir pampaks. Vai tiešām to darbu, kuru Jūs ceļinieki darāt nevarat izdarīt kvalitatīvi, tāpēc jau Jums trūkst asfalts, jo tikko aiztaisīta bedrīte ir jālāpa pēc nedēlas vēlreiz?????
Vai paši Jūs nebraucat ar auto un neredziet savus darba augļus, vai Jums nav kauns,par tiem, kas Jūs pazīst?? Vai zemes ceļi nevajadzētu ar šķūri biežāk nobraukāt, šogad ziema arī nekāda, kur tā nauda aizies, vismaz būtu biežāk dubļainos ceļus pašķūrējuši.
man ari rodas jautajums .. kad taisa celus liek jaunu asfaltu nez cela buvetajiem nevajadzetu dot kadas garantijas cik cels tures citadi baigas summas un cels pec gada diviem ir vinas rises..
Jānim - lūgums minēt konkrēti, kurā vietā ceļš pēc diviem gadiem ir vienās risēs. Visiem citiem, kas vēl rakstīs, arī lūgums - ja par kaut ko sūdzaties, lūgums sūdzēties konkrēti!
Dažus mēnešus atpakaļ jau rakstiju, ka pie Mālkalnes pr. 39 tiek "lāpītas peļķes". Protams ka jau pēc mēneša bedres atgriezās savās vietās. Protams vairs nav, vai vēl nav, tik dziļas, bet tika nodarbināti patsmit vīrieši un....un... un...
Konkreeti - pagalmaa pie Malkalnes 29 tika pilniibaa uzlikta jauna visa iela, un izbuuveets gaajeeju celinjsh (tur kur parasti uz skolu iet). Tas tika izdariits varbuut kaadus 6 meneshus atpaklaj, preciizi neatceros.
Tagad jau uz liidzenaa celja paraadijusies 1 neliela bedre, vai garantija darbiem nav ?
Taa bedre atrodas tuvaak skolai, ja iet pa jauno gaajeeju celju - tad to var redzeet.
Shis tikai paraada ka darbi tika veikti nekvalitatiivi.
Kad laboja ielas Ogrē, gaidīju, kad jaunās apmales nostiprinās no otras puses ar grunti. Tā arī nesagaidīju. Loģisks rezultāts - apmales tiek izlauztas, asfalts sāk drupt no malas utt...
ogre -tīnūži...izvēles princips: divas bedres uzpampakojam , divas atstājam kā bedres,, vai konkrētāk?
Ogrenet!:
Vai ir iespējams noskaidrot kad beidzot tiks salabots, vai pareizāk sakot par jaunu uztaisīts Ogre- Tīnūži ceļš??!?!?!? Jo šķiet, ka veco salabot vairs nav iespējams!
Vai tiešām atkal tiek gaidīts, kad tur kāds nositīsies līdz sāks ko darīt?
Atbildot Baibai par pampaku pie mūzikas skolas - domes izpilddirektors P.Špakovskis šodien apspriedē par ielām un ceļiem arī norādīja, ka tur ir pampaks, apmēram 10 cm augsts. SIA "Ceļdaris" projektu vadītājs Māris Ķelle apskatījās pampaku dabā - apmēram trīs četrus kvadrātmetrus liels četrtūris. Kādreiz izgriezts asfalts un uzlikts "ielāps". Viņš noskaidroja, ka SIA "Ceļdaris" to nav licis, bet kas ir licis, tas nav zināms. M.Ķelle atbildēja, ka pampaku pie mūzikas skolas SIA "Ceļdaris" nofrēzēs. Pārējās atbildes vēl skaidrojam.
Tas Tīnūžu ceļš ir vienkārši katastrofāls, bet drīz jau būs vēl viens tāds- ceļa posms uz Turkalni. kādus ~3 km no Ogres vispār bīstami braukt- tur ir tādi kalniņi, ka nevar redzēt pretī braucošo mašīnu, un vēl parasti tur iet gājēji vai brauc riteņbraucēji, tad vispār ir vāks! Un ne mazums šoferu neņem vērā apstākļus, apdzen citas mašīnas, brauc pa ceļa vidu... kaut gan, kas cits atliek- pa malām bedres:D
Un ,kad būs skaidrība par Ogres ielām un ceļiem kopumā, kur ir grafiks, kā labos ielas,kur to var apskatīt? KĀPĒC DAŽIEM GANDRĪZ VISU MŪŽU JĀDZĪVO PIE NESALABOTIEM CEĻIEM VAI PAREIZĀK SAKOT NECEĻIEM. MĒS TOMĒR MAKSĀJAM NODOKĻUS, MANS VĪRS SAMAKSĀ NODOKĻOS TIK CIK IR VISA MANA GADA ALGA, BET IR TĀ KĀ IR. Reizēm tam konkrētumam nav nekādas jēgas, par tevi vēl "pasmejas" , vai neformāli atbild -kaut kad nākotnē, nav naudas, nav ko sodīt, skatīsimies, spriedīsim, utt., utjp. Un , vai nav absurds - nav zināms, kas to pampaku uztaisījis.
Cien. Guna! Kā Jūs risināt sev sasāpējušus jautājumus, ja tādi ir, nu tādus, kas būtībā nav atkarīgi no Jums, bet no lieliem "priekšniekiem' , un, ja viņiem tas neliekas pietiekami svarīgi, ko Jūs darāt, varbūt varat ieteikt.
Par kādām garantijām gadu garumā var runāt, ja uz Daugavpils šosejas pie izbraukšanas no Ogres Rīgas virzienā, kur uztaisīja pagaidu asfaltu (pagājušajā vai aizpagājušajā nedēlā) un šonedēļ beidzot pārbrauca daži smagie, līdz ar to vieglie vairs tur nevar izbraukt, pati no rīta braucu un domāju vai ceļinieki arī priekš sevis tā strādā jeb viņi paši tur nekad nebrauc, kur taisa ceļus
To: GUNA, OGRENET ......Mums gan Ogres domē ir kopetenti darbinieki ( deputāti), kuri nezin , kas notiek Ogres pilsētas teritorijā?!? Ogres būvvaldē izsniedz rakšanas atļaujas jebkuriem darbiem...........
Pie mūzikas skolas, jaunajā krustojumā, ko izbūvēja pagājušo rudeni, krustojumā pa vidu ir akas, kas drīz iebruks, tur arī tagat ir liela bedre.
nu ka atzīstās ,kurš mani uzlika?
Labdien! Mani ir jautājums ir šāds: kas ir atbildīgs par daudzīvokļu māju iekšējo pagalmu ceļu segumiem? Paldies!
Laikam es, tāpēc jau nekas nenotiek, jo neko nesaprotu un vispār konkrēti man nav ko atbildēt, jo naudas nav, viss nav tik vienkārši, citiem iet vēl sliktāk un vispār nav ko meklēt vainīgos, paši vainīgi, ka neesat tik bagāti un maksājat nodokļus, nav ko maksāt, par to naudu varētu paši sev taisīt pagalmus, ielas u.c.
Uzzināju, ka ceļu Ulbroka - Ogre šovasara rekonstruēs no Rīgas puses jeb no 11.kilometra līdz krustojumam ar P80 ceļu Tīnūži - Koknese un vēl no 0.kilometra līdz 5.kilometram - līdz Kranciema karjeram. Rekonstrukciju plānots sākt 1.jūnijā. Ko tur veiks un kādi būs satiksmes ierobežojumi, tas vēl jānoskaidro. Ceļš Ogre - Tīnūži rekonstrukcijas darbos nav ieplānots līdz pat 2013.gadam. Uz pārējiem jautājumiem šonedēļ centīšos iegūt atbildes.
"Kā Jūs risināt sev sasāpējušus jautājumus, ja tādi ir, nu tādus, kas būtībā nav atkarīgi no Jums, bet no lieliem "priekšniekiem' , un, ja viņiem tas neliekas pietiekami svarīgi, ko Jūs darāt, varbūt varat ieteikt. a, 2008-04-16 09:05:30" Reiz kā iedzīvotāja rakstīju sūdzību par autobusu kustības grafiku, vācu parakstus, mani uzaicināja uz sapulci, kur paudu savu viedokli, un priekšnieki pauda savējo. Man izskaidroja situāciju. Tas gan nebija Ogrē. Domāju, ka tā arī vajag darīt, ja ir vēlēšanās ko panākt. Ja neatbild, vajag rakstīt vēlreiz, zvanīt, atgādināt.
"Mums gan Ogres domē ir kopetenti darbinieki (deputāti), kuri nezin , kas notiek Ogres pilsētas teritorijā?!? Ogres būvvaldē izsniedz rakšanas atļaujas jebkuriem darbiem...........Baiba , 2008-04-16 10:27:32" Un kāds bija jautājums? Vai par "pampaku"?:) Gan jau Ogres būvvaldē zina, kas kur ko rok, tikai tad ir jāpārcilā mapes un jāpameklē, kas rok konkrētajā vietā, ja, protams, likumīgi rok... Būvvaldei ir tik daudz darba, ka reizēm pat neērti traucēt, lai veiktu izmeklēšanu, piemēram, par "pampaka" izcelsmi.