www.OIC.lv

Šim uzņēmuma vispār neinteresē klienti. Internets var neiet vispār, vai vērt vienu lapu minūtes piecas -viņi prasīs par to 18Ls...un teiks ka ātrums atbilst kvalitātei!
Saka tik Jūs uzzvaniet kad internets neiet vai uztaisiet testiņu oic mājas lapā meistars atbrauks un apskatīsies, nu uzzvanam un uztaisam to testiņu nu un neviens neatzvana, un neviens kā nebrauc tā nebrauc.
Pats labākais ir tas ka internets vispār neiet un viņu www.oic.lv mājas lapa iet! Tas ir baigi labi!

... , 2008-03-22 10:28:35

Arī es šobrīd varu tikai pasūdzēties par OIC. Man internets vajadzīgs darbam. Bet kopš pagājušās piektdienas tas bija viens murgs. 3 dienas pēc kārtas nesaņēmu e-pastu, pēc tam tas darbojās ar pārtraukumiem - meilu, kuru man izsūta no rīta, es saņemu vēlu vakarā utt. Brīžiem internets vispār nedarbojās. Tikai vakar sāku saņemt atkal normālu pakalpojumu. Un arī es gribu redzēt nākamā mēneša rēķinu - vai atkal cena būs kā par nevainojamu pakalpojumu?!

Dore , 2008-03-22 11:36:13

Priekškam jūs ņemat oic? labāk ņemiet lattelecom man nav nekādu problēmu un ja arī kautkas notiek ir ļoti laba attieksme pret klientu.Man vienreiz pazuda nets uz vakaru un nākamajā dienā bija viss ok un pēctam zvanija tehniķis attvainoties par sagādātām neertībām un pēctam arī priekšnieks-kā saku laatelecomaa ir ļoti laba attieksme pret klientu!!!

Relax , 2008-03-22 13:56:22

Viesiem nav iespējams pievienot Lattelecom, jo nav telefons ar kabeli, ir ar kastīti...bet ja tādu vēlas, tad viņi neko labu nepiedāvā kā maksāt par katru minūti kuru tu pavadi pie atvērta interneta, aizmirsīsi iziet samaksāsi ļoti lielu nnaudu...un neko lejupielādēt arī nevar....

.. , 2008-03-22 14:58:40

Tu kautko jauc tā ir IEZVANU PIEEJA!!!!
Bet pārējais internets nav jāmaksā cik nosēdi netā!!! man ir Mājas dsl maksāju 14,98 man ir normāls internets un vēl es varu runāt par brīvu lattelecom tīklā!!! Un lattelecom ir pieejams visās daudzīvokļu mājās un arī privātmāju rajonos!!!

Relax , 2008-03-22 15:06:58

OIC tak lietus vien ir dabas stihija-iemesls tam,ka nets neiet :D

ms , 2008-03-22 18:26:10

Sakarā ar Lattelecom maģistrālā maršrutētāja bojājumu no 19.03.2008 plkst. 19:15 - 20.03.2008 plkst. 02:15 bija traucēta datu pārraide un interneta pieslēgums.

---

Kā dzirdēju, tad visā Ogrē nestrādāja. Ne DSL, ne IME klientiem. Šoreiz visu slavinātais un gaisā celtais LTK nogļukoja pēc pilnas programmas.

no www.oic.lv , 2008-03-22 22:12:17

Izmantoju OIC, pēdējā gada laikā nets man nav gājis varbūt vienu reizi uz ļoti īsu brīdi. Esmu ļoti apmierināts.

klients , 2008-03-22 22:21:01

Pēdējās nedēļas laikā varu pa stundām norādīt, kad OIC nedarbojās normāli. Vismaz pusi šīs nedēļas darba laika nesaņēmu normālu pakalpojumu. Būtu laimīga, ja man tikai kāda lapa lēni vērtos vaļā. Es vispār nevarēju internetā normāli strādāt!!! Varbūt, ja OIC izmanto pāris stundas dienā, ir OK. Bet, ja man šis pakalpojums vajadzīgs un svarīgs visu laiku - arī ārpus 09.00-17.00 darbdienās, - problēmu ir oh-oh-oh... Par mani smejas, ka joprojām esmu "antīko" modemu saglabājusi iezvanpieejai. Bet es taču nevaru paredzēt, kad OIC atkal ilgstoši "noplīsīs". Man ir vismaz kāda ārkārtas rezerves izeja no situācijas.

Dore>klientam , 2008-03-22 22:40:44

Nu man nets ir atvērts gandrīz 24 h diennaktī, nulle problēmu.

klinets>Dore , 2008-03-22 23:11:45

man sākumā šis tas nepatika, bet tad es oic mājaslapā atsauksmi uzrakstīju. man par brīnumu manu ieteikumu ņēma vērā. Gadās reizēm, ka neta nav, bet tas ir pietikami reti, lai es oic uzskatītu par ok izvēli.

Agzas , 2008-03-23 00:19:56

es esu zvanījis kādas 100 reizes uz OIC un sūdzējies par viņa darba kvalitāti un par nepamatoti lieliem rēķiniem, jo nevaru tak es maksāt viņiem pilnu rēķinu, ja internets nestrādā vismaz 60%. Bet viņi vai nu ir padumji, vai nu tēlo ka nesaprot un nekas divu gadu laikā nava mainijies. Var būt viņiem vajadzētu uzsūtīt PATĒRĒTĀJU AIZSARDZĪBAS BIEDRĪBU? Visam pa virsu vel DARBA INSPEKCIJU

ees , 2008-03-23 09:34:01

Pirms rakstiit kljauzu, noraadiet, kaada veida Jums ir piesleegums - kabelis pilseetaa, vai radiopiesleegums.
Ja mees runaajam pra radiopiesleegumiem, tad probleemas dazviet eksistee, tomeer taas ir saistiitas ar muusu miiljaas Latvijas vienaldziibu. Kaadu laiku atpakalj Latvijas sakaru inspekcija kontroleeja radiofrekvencu daliishanu un uzlika sodus tiem, kas neregjistreejoties lika patvaljiigi radiolinkus. Tajaa laikaa OIC attiistija savus radiotiiklus 2,4Ghz, jo zinaaja,ka vinjiem izdaliitaas frekvences netiks aiznjemtas, bet tagad valsts paarvalde neko nekontrolee, un kas grib, tas liek linkus un traucee gan OIC, gan Imes radiotiiklam, tamdeelj arii paraadaas nestabilitaate. Pie tam nav iespeejams padot normaalus aatrumus deelj trauceejumiem gaisaa.
Tamdeelj OIC jau kaadu laiku atpakalj ir paargaajis uz citu standartu , kur ir iespeejams padot normaalus lielus aatrumus, nodroshinot stabilitaati, jo frekvenchu paarklaashanaas ir minimaala.
Shis standarts ir gan Ogree, gan Jaunogree, Lashupees, Paarogree, Kjegumaa, Lielvaardee. Ja kaads no esoshiem klientiem grib stabilu netu un daudz aatraaku nekaa tagad, tad ir jaazvana un jaaintereseejas OIC. Protams par paarsleegshanu ir jaamaksaa, tomeer ieguvums ir liels, piemeeram 256 kbit/s vietaa par to pashu naudu sanjemt 2 mbit/s, pie tam stabilus.
Protams, taa ir tikai viena probleema un viens risinaajums. Ir veel ljoti daudz citu blakusprobleemu - klienti pashi rada sev probleemas, pazuud kaadaa tornii elektriiba uz ilgu laiku u.t.t.
Vajag zvaniit un intereseeties, kamdeelj interneta nav un kopiigi rast risinaajumu, nevis piezvaniit un nolamaaties. Taa probleema nerisina, nepiecieshama diskusija un veeleeshanaas risinaat sasaapeejosho probleemu.

BMS , 2008-03-23 11:47:20

TAMDĒĻ NEVAJAG MEKLĒT PIESLĒGUMUS PA VISĀDIEM KAKTIEM!MAN JAU CETURTO GADU IR LATTELEKOM INTERNETS UN NAV NEKĀDU PROBLĒMU,TURKLĀT ZVANI PA VISU LATVIJU IR BEZ MAKSAS-MAKSĀJU TIKAI PAR INTERNETU!

007 , 2008-03-23 12:33:00

007 - tu tik nezini vienu lietu. Tas ir tikai laika jautaajums, kad tev sanjemtajam pakalpojumam uzkaaps aboneeshanas maksa pie tam 2 kaartiigi. Lieta taadaa, ka telekom tagad censhas piesleegt maksimaali daudz klientu pat tad, ja vinjiem resurss ir daudz par maz dazhaas vietaas, lai paceltu kopeejo Lattelekom veertiibu pirms prihvatizeeshanas. Tamdeelj kopeejaa veertiiba buus daudz augstaaka un labaak varees noprihvatizeet vai paardot par lielaaku summu. Kad tas tiks izdariits, tad cenas iet uz augshu pakalpojuma sanjeemeejiem.
Otrkaart - Lattelekom nav visur, pie tam daudziem tas neder, jo nespeej nodroshinaat reaalaas IP, simetrisku datu kanaalu u.t.t.
Teiksim taa- katram ir savi plusi un miinusi.

BMS , 2008-03-23 12:45:15

Man ar lattelecom līgums ir noslēgts līdz nākamā gada janvārim un ja pacels dubultu cenu es atteikšos bet tagad man ir labi un nav nekādu problēmu turklāt kā 007 raksta es par brīvu varu runāt pa visu latviju

Relax , 2008-03-23 13:31:13

BMS netaisi reklāmu oic

Relax , 2008-03-23 13:32:05

Kur tu esi maniijis, ka es taisu reklaamu. Es vienkaarshi diskuteeju par teemu un izsaku savu viedokli. Nekur neesmu teicis, ka OIC ir labaaks par vienu, vai par otru. Balstos tikai uz faktiem, kaa arii sniedzu objektiivu informaaciju lasiitaajiem, ko var izmantot vai arii nee.

BMS , 2008-03-23 13:42:56

...Cik var zvanīt un meklēt risinājumu, ja no otras puses nav ne mazākās pretim nākšanas! Neviens neatzvana un nedomā neko risināt! Par kādu pārslēgšanos var iet runa, ja OIC neliekas ne ziņas par klientu problēmām.
Kā par 66.00Kbps klientam var prasīt 18Ls mēnesī?!
Man neinteresē kādas viņiem ir problēmas-viņiem tās ir jārisina ne man, es esmu klients un maksāju viņiem par to!

... , 2008-03-23 17:21:14

... Tad jautaajums tev shaads - cik tev ir liigumaa rakstiits??? Ja ir tas, cik ir liigumaa rakstiits, tad ko tu veelies. Neviens tev neliek maksaat shaadu summu par taadu aatrumu, kaads liigumaa. Negribi tik daargi maksaat, sleedzies pie taa, kam leetaak un aatraak. Vienmeer pastaav izveeles iespeejas.

Un veel - nu nedomaajiet, kad kaadreiz radio internets buus pa leeto un mega aatri. Lai klientam piegaadaatu netu pa bezvadiem, tas daargi pasham provaiderim maksaa un tamdeelj nekad tas gala klientam nebuus tiki leeeti, vai tik aatri kaa daudzdziivoklju maajaas.

BMS , 2008-03-23 17:54:58

Esmu dzirdējis kad triatelam ir labs bezvadu internets

Relax , 2008-03-23 18:57:14

Triatels - murgs. Tas ir vissliktaakais variants, ko vispaar var izveeleeties. Tad jau labaak Tele2. Labaakajaa gadiijumaa maximaalais aatrums sasniedz 512 kbit/s, sola protams daudz vairaak, nestraadaa nedz torenti, nedz dc++. Meenesha trafika ierobezhojums 5 Gb. Tak pilns internets par atsauksmees par Triatelu.

BMS , 2008-03-23 19:14:57

Vasarā pārvākšos uz lašupēm dzīvot un protams meklējām variantus kādu netu vilkt,protams žēl kad nav lattelecom:( tāpēc ari zvanijām uz oic un problēma ir tada kad jābūt tiešai redzamībai ar torni bet mums traucē koki un ko darīt diezvai dēļ manis dome atļaus zāģēt kokus nost vai arī vienkārši patvaļīgi nozāģēšu mani par to sodīs ar ievērojamu naudas sodu.Protams tagad domāju visādus variantus ir arī tas pats triatel un vēl esmu dzirdējis par izzi. Varbbūt kāds kas dzīvo Lašupēs varētu ieteikt kādu labu netu?

ko darīt? , 2008-03-23 21:17:01

Triatel un Izzi izmanto vienu un to pashu tehnologjiju CDMA un ar to ir biku probleemas. Taa vairaak domaata 3 paaudzes telefoniem, bet tiek izmantota arii netam, tikai taa stabilitaate un caurlaides speeja biku suudiiga.

Oicam ir TV tornii un kartonkas skurstenii, turpat trakomaajas skurstenii ir SIGNEST, bet to gan neieteiktu, jo puikam nav sajeegas, kaa jaaliek radiotiikli. JA antena ir uzlikta virs zibensnovedeeja, tad par labu shim kantorim tas neliecina.

Tiehsaa redzamiiba gan vajadziiga, jo gan IME gan OIC izmanto frekvences, kas ne iipashi apliecas ap skjeershjiem, tamdeelj sniega deelj un lietus deelj radiisies maktenas probleemas, jo signaals atstarosies.

BMS , 2008-03-23 22:04:44

Jā, tieši tāds arī ir mans nākamās rīcības nolūks šobrīd - oficiāla "kļauza", jo varu atkārtoti un atkārtoti zvanīt, man „it kā” risina situāciju, bet tā uzlabojas uz laiku. Un neviens neatbildēs uz maniem tālruņa zvaniem sestdien, svētdien vai darbdienās 7.00 no rīta vai 21.00 vakarā. Tikai oficiālajā darba laikā 09.00 - 17.00. Agrāk vismaz varēju faksu nosūtīt, tagad nav arī šīs iespējas.

Dore>BMS , 2008-03-24 00:47:46

007 fiksetos tel sakarus mūsdienās slavē tikai pedžas :)

Sybase , 2008-03-24 02:11:52

Sakarā ar Lattelecom maģistrālā maršrutētāja bojājumu no 19.03.2008 plkst. 19:15 - 20.03.2008 plkst. 02:15 bija traucēta datu pārraide un interneta pieslēgums.
Kā dzirdēju, tad visā Ogrē nestrādāja. Ne DSL, ne IME klientiem. Šoreiz visu slavinātais un gaisā celtais LTK nogļukoja pēc pilnas programmas.

no www.oic.lv ,

Nevaru tev piekrist----- IME inets strādaja, manāmi lēnu , bet sakari bija. tāka nebāz visus vienā maisā.

Sybase , 2008-03-24 02:17:22

Njā puika ļoti gudrs ja antenu uzlikta virs zibens novadiitāja:D:D:D
Bet oic arī neder jo tie koki pie upes traucē un zinu kad dome dēļ manis atļauju nedos...

to BMS , 2008-03-24 09:41:56

A oic nav domājis vilkt vadus uz lašupēm? jo tur būvē daudz jaunas privātmājas

to BMS , 2008-03-24 09:46:49

To Dore

Tavaa gadiijumaa visdriizaak probleema ir taa, ko jau es meegjinaaju kaut kur saakumaa aprakstiit. Ir jaazvana un jaapaprasa vai ir iespeejams kaads cits variants, jo visdriizaak, kas tiek dariits uzlabojumiem ir mainiita un atrasta briivaa frekvence, tad paliek labi, bet uz iisu briidi. Principaa uzraksti man - normis ( at ).oic.lv, meegjinaashu paskatiities, ko lietas labaa var dariit. Paareejie tur tik noplaatiis rokas :).

Par to paartraukumu - jaa Imei kaut kas bija, jo vinjiem piegaadaataaji ir vairaaki no Riigas, taa kaa iesleedzot rezerves kanaalu, kaut kas vismaz straadaaja.

Vadu vilkt uz Lashupeem - padomaajiet pashi, tas nav izdeviigi, pie tam ljoti, jo ja arii vareetu aizvilkt, laiks paietu ljoti liels, jo visur tur ir privaatiipashumi, visur saskanjoshanas u.t.t.

Ja kas, kokus gaazt nevajag, nepiecieshams vismaz kaadu sprauku atrast. Njemot veeraa, ka upes krastaa ir ne tikai koki, bet arii kruumi, tos gan var bez atljaujas izzaagjeet. Pie tam jaaskataas, varbuut traucee tikai kaads zars, to var likvideet, atstaajot visus kokus.

BMS , 2008-03-24 10:39:05

a cik man izmaksātu uzstādīšana un antena? kā arī lai būtu normals internets mēneša maksa?

to BMS , 2008-03-24 11:22:23

Ja kaadam kas interesee, rakstiet labaak privaati - normis(at)oic.lv. Centiishos paliidzeet visiem, kas to veelas.

BMS , 2008-03-24 11:45:08

Var jau jebkurā vietā,kaut mežā, pieslēgties caur mobilo. Dežūrā, kad dikti vajag, tā arī daru uz līdzpaņemtā laptopa, tikai to rēķinu gan pēc tam nepatīkami redzēt...:)))

Friidis , 2008-03-24 22:01:11

Paldies BMS, ka uzklausīja daudzas negācijas. Ja OIC vadība padomātu vairāk par klientu apkalpošanas kultūru un struktūru, daudzu pretenziju šeit nebūtu. Arī manu. Tas taču ir tik vienkārši - saglabāt "loyal customers" - mārketinga ābece. Uz ko cer OIC vadība, to neņemot vērā? Cik ilgi?

Dore , 2008-03-24 22:38:14

Dore, varbūt viņi cer uz savas "šiltes" suģestējošo spēku- kā nekā "OGRES INTERNETA CENTRS"- nevis kaučkāds IME...;)))

Friidis , 2008-03-24 23:20:19

mums ir Lattelecom, bet arī pēdējās nedēļas ir bijušas lielas problēmas - telefons iet, bet internets brīžam. Lattelecom ne tuvu nav ideāls - droši vien kaimiņi to pārslogojuši:(

telecom , 2008-03-25 09:35:08

intereseejos lattelekomam, vai vini var visaas privaatmaajaas piegaadaat internetu. atbilde bija viennoziimiigi NEE. loti daudazaas vietaas vel lattelekoms nevar interneta pakalpojumus sniekt privaatmaajaas privaatpersonaam.

ees , 2008-03-25 12:24:04

OIC-nepilda savus pienākumus atbilstoši rēķiniem ko piestāda par saviem pakalpojumiem!

re , 2008-03-25 18:20:21

tak priecājieties ka jums vispār kāds piedāvā to internetu! Kamēr nebija IMES, par internetu varēja vispār tikai sapņot, bija kaut kādi kosmiski varianti pa 50 Ls mēnesī... tas, ka Lattelekim DSL nevar ievilkt internetu, parāda, cik tālu viņi ar savu modernizāciju tikuši, pat līdz Pārogrei nav tikuši, par laukiem nerunājot.

Dispčers Kļavinsh , 2008-03-26 03:24:11

Sen jau pārgāju uz Lattelekomu un nav nekādas vainas, ātrs, viss notiek. Vēl parastais telefons par brīvu.

LMR , 2008-04-06 19:34:14

Mes esam pati labaka firma Ogre mums ir vis labakais internets latvija mes esam kruti jo mus vada Uldis Jansons kas neko ne iedz no interneta =))

OIC , 2008-04-07 10:58:48

Ooo...te pat 3ās klases pārstāvji raksta, jo gramatikas kļūdas ir vnk šausmīgas !

OIC , 2008-04-07 10:58:48 , 2008-04-08 16:15:14

Aleksandr, ja vēl Tu iemācītos rakstīt, tad tas būtu pavisam labi.

ggg , 2008-04-09 12:10:21

dammm, pirms ņēmu oic., vajadzēja pameklēt atsauksmes. ^^

dammmmmmmm , 2010-09-14 18:55:31

pirms komenēt vajadzēja pastīties uz autora publicēšanas dadumu, nevis te mironi celt augšā....
Un par tēmu... OIC bija, ir un paliks mēsls!

Kristaps , 2010-09-14 19:02:20

Starp citu - vismaz man problēmu ar OIC pēdējā laikā gandrīz vispār nav.

Dore >damm... , 2010-09-14 20:23:17

ja aarzemju trafiks buutu par mata tiesu aatraaks, tad domas par paareju uz LT nemaz i nebuutu!

Brand New , 2010-09-14 20:49:27

Man ar OIC vispār nav nekādu problēmu, nenāk ne prātā mainīt.

e? , 2010-09-15 09:54:47

Pastāsti par savu sāpi. Vienmēr laipni.
www.oic.lv
www.wifinet.lv

BMS to dammmm , 2010-09-15 19:20:23

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet