Izklaide

Ja jūs kārojat pēc asām izjūtām, tad variet braukt uz pagriezienu pie atpūtas nama ,,Rēzijas"! Nepiebraucot ne tuvu pagalmam Jūs sajutīsiet nagu skrapstoņu pa Jūsu mašīnas durvīm, pēc strauja ieskrējiena sekos lēciens logā.Kad sunim izklaide būs apnikusi, varēsiet savākt norautās detaļas un uzklausīt ,,Rēziju" saimnieka uzmundrinājumu, ka tik traki jau nav!Variet negaidīt tumsu! Izklaide jau var sākties jau pirms 18.00. Runā, ka tāpat tas notiekot arī visas dienas garumā.

Dadzis , 2008-03-19 19:25:19

Tas viņu suns toč nav normāls!!! No daudziem esmu dzirdējusi, ka jau pāris cilvēkus sakodis!!! Normāla reklāma viņiem!!! :D :D :D

eeee , 2008-03-19 21:49:30

nu nez,man tie suņi likās tīri mīlīgi... paijāju un rokas man vēl savās vietās...

ms , 2008-03-20 00:14:37

Normāls saimnieka arguments " Musu suns NEKOŽ ....... MUMS!"

Lunis , 2008-03-20 00:42:46

Dadzi!
Nākošreiz pasauc mani:)) vai manus brāļus SMITU, Vessonu un Remingtonu. Būs jautri. Bet, ja nopietni tas tiešām nav normāli, ka šādi suņi netiek norobežoti un var izskriet uz koplietošanas ceļa.

Kolts , 2008-03-20 22:26:55

Dažu suņu īpašnieki īpaši izceļas ar asprātību -saka -nevajag baidīties, nekad nac iekodis, utt. -pilnīgs absurds!!!

a , 2008-03-21 09:52:51

Tas tiešām tur ir labais lopiņš. Laikam kādam būs zem riteņiem trāpījis un kopš tā laika ar prātiņu tā pašvakāk dzīvniekam. Tā teikt "norauts sunītim jumts". Manu autiņu šis gan ņēma uz masu dienas laikā, tā ka tiešām vakaru gaidīt nav nekādas vajadzības.

:)))) , 2008-03-21 19:15:30

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet