LG
Augsti godājamais, Ogrenet! Vēlos zināt, vai ir iespēja saņemt informāciju par Ogres ielu ceļu stāvokli un to turpmāko likteni?
Sen jau viss ir līdz kaklam!
Vai drīkst uzzināt, par ko maksājam ceļa nodokļus, ja vairākas reizes dienā nākas braukt pa gruntētiem- bedrainiem ceļiem! Mutiski un rakstiski nav iespējams aprakstīt sajūtas, kad brauc pa tādiem !!!
Kad tiks sakārtotas Ogres ielas?
Nesen nogreiderēja Blaumaņa ielu, palika labāk, taču braucot, joprojām zobi klab!
Braucot pa Jauno gatvi, liekas, tūlīt mašīna sabruks čupā? Varbūt Ogres Novada Dome, gadījumā, ja negrib sakārtot ceļus, vēlas apmaksāt auto remontus? Es būšu Nr.1 tajā rindā!!!!
Ceļi ir ļoti sliktā stāvoklī , šogad to naudiņu , kas bija domāta sniega novākšanai un ceļu kaisīšanai ,varētu ielikt mūsu ielu remontam . Cik atceros sezonas beigās vienmēr saka tās summas,ko izlietojuši ziemas sezonā , interesanti cik šogad ?
ha,tās summas jau sen saliktas pa kabatām.......
Ziniet,kad pirmdien pazvanīju uz Domi,lai painteresētos kāpēc šogad nav vispār greiderētas ielas man atbildēja,ka šogad NEGAIDOT!!!!!!(martā) ir sācies pavasaris un nav vēl atrasta firma.Notiekot konkurss.Tā lūk.Biju tā apstulbusi,ka pat nepajautāju kurā mirklī šogad Latvijā ir bijusi ziema.Bet nākamajā dienā Kartonfabrika rajonā pāris ielas tomēr nogreiderēja-nekārtīgi,bet tomēr.
bet tomēr gribētos kādu atskaiti par ceļu tīrīšanai un kaisīšanai paredzētās naudas izlietošanu ziemā un pārpalikumu..
Varbūt arī stādīt puķes bedrēs uz ceļiem, kā Alūksnē. Un ne tikai braucēji var sūdzēties, kad iet kājām vietām jau nav labāk, nesaprotu, kā var taisīt jaunu ceļu un tad lietus laikā pa visu ceļu peļķe, kas tos ceļus projektē, varbūt mans kaimiņš, tad viņam piedodami. Dubļi , ūdens, bedres -bardaks, šodien pārnācu mājās dubļainiem zābakiem...
Par puķēm nav nemaz slikta ideja! ;) Tad jau mūsu ceļi būs , kā ziedu paklājs ;)
Varbūt kāds entuziasts varētu izveidot izstādi -tādu objektīvu -"'Ogres bedrainā, dubļainās ielas'', katru dienu to redzot, vienkārši nezini, ko darīt un nekas nemainās gadiem, pārņem bezcerība šai jomā un neviens neko arī ne par ko neinformē, nu jābū taču grafikam, kad kuras ielas savedīs kārtībā.
Domāju, par geuntētu ceļu asfaltēšanu var pat nesapņot!
Tad varbūt arī ceļa nodokļus nemaksāsim?!
tada maza piebildite mes nemaksajam ceļu nodokļus bet gan nodevas !!!;)parejam tikai piekritu!