Atpakaļ padomijā...
Jautājums: Cikos tiek slēgts universālveikals, ja darbalaiks tam norādīts līdz 18.00?
Tiek uzturēta intriga....
nu domāju, ka vismaz līdz 17:50 ;D
jo ar darba laiku tiek saprasts apkopējas darba laiks! :D
tas ka darba laiki veikalos tiek uzrādīti līdz piemēram 18.00 nenozīmē to,ka pircējs tur drīkst uzturēties līdz 18.00,bet gan pārdevējs drīkst 18.01 iziet no darbavietas un tikt mājās.Daudzi pircēji demonstratīvi vazājas pa veikaliem pāris minūtes pirms slēgšanas.
Tā jau arī ir tā padomiskā domāšana. Es līdz 18.00 paspēju aiziet uz privātveikaliņu (bija bērnam skolai jānopērk pāris nieki), vinš arī slēdza ciet, bet, ieraudzījis mani, pagaidīja, da vēl piekrita pagaidīt, kamēr es aizskrēju ļīdz bankomātam, jo ar karti tur nevarēja samaksāt. Viņš par šo situāciju teica tā: Mēs priecājamies par katru pircēju. Kā tad tādā gadījumā ir iepriekšminētajā naftalīna ciitadelē???
ja nepatīk vari neiet uz šo veikalu. Jo mazāk mēs uz turieni iesim, jo ātrāk tas beidzot bankrotēs un pārdosies kādai normālai veikalu ķēdei.
pag pag, nevajag šito slēgt.
Man tā pat;ik atcerēties bērnību, nostaļģija pa padomju laikiem, šitādi veikali jau man liekas ir retums, vismaz man tik padomiskaa gara veikalaa nav sanacis citur tikt.
Starp citu tai naftalīna citadelē var dabūt tādas sīkas, bet vajadzīgas lietiņas, ko citur neatrast. Arī cenas te ir zemākas nekā citur. Es piemēram nopirku koka maizes kasti par 10 Ls, bet citos veikalos tieši tāda pati maksā 14Ls, 15Ls utt. Vecajā unītī neliek virsū tik lielus procentus. Tā kā neizskatīgs, bet noderīgs veikals.
... jā, man ar' izdevies iepirkties par neticami zemām cenām!
Unīts rullē! Pie kantora žurkas darba laikā grūti papīrīti izsist jo lūk kafija jādzer ,nabaga pārdevējām kas 12-14 stundas nostāvējušas aiz letes vel pēc darba laika jānīkst kamēr parazīti izvazāsies.