Frizieri Ogrē
Neejiet pie frizieres Ļenas Dziednīcā, jo viņa neievēro klientu vēlmes, nocirps tā ka maz neliksies :(
Ļena ir mana friziere jau vairāk kā gadu un es ne pie vienas citas neeju - Ļena mani saprot no pusvārda, neplēš matus (man ir ļoti jūtīgas matu saknes), vienmēr izdara tā, kā viņai palūdz :) Varbūt Jūsu vēlmes Jums īsti nepiestāvēja, vai arī viņa kaut ko no jūsu teiktā nesaprata?
Nu vismaz mans vīrs un kolēģi ir šokā par viņas pašdarbību :(
Tiešām žēl, Ļenai ir diezgan laba reputācija. Bet tā ir - katram ārstam ir savi kapņi (pašu ārstu teicens), bet katram frizierim - pa kādam neapmierinātam klientam...
Es par Ļenu nevaru neko sliktu teikt.
frizieri ,uzmanieties no Sanitas !
viņa ar visu neapmierināta
Kāpēc ar visu? Man nepaveicās, negribēju, ka kādai citai sanāk tas pats! Bet jums jau viss labāk redzams :)))))))))) Ejiet un frizējaties:)
Es, diemžēl,arī par viņu neko labu nevaru teikt...kā friziere viņa ir galīgi garām,pat matus jēdzīgi izmazgāt nevar!!jāosta paduses..
ja kādam nepatīk kāds meistars, lai vairs neiet pie viņa nevis šitā nesmuki " a....", kā nekā šis frizieris ir arī cilvēks...neesmu nekad pie viņas bijusi, bet man šķiet šī diskusija ir loti neētiska, tā kā iesaku to nemaz neturpināt. Vai Tu Sanita gribi, lai Tevi publiskā telpā šādi apspriež???
kaa nav kauna?taa sanita laikam neko vispaar nedara, tikai osta cita paduses!!!lai savas paosta,vot maita.
kaa nav kauna?taa sanita laikam neko vispaar nedara, tikai osta cita paduses!!!lai savas paosta,vot maita.
nu..varbūt viņa pati (Sanita) nepaskaidroja kā nākas.
Un arī ja viņa arī apgrieza kā tu negribēji, nu akdievs vaitad dēļ tā šāda brēka jauztaisa?